Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Μετακομίζετε Μόνο με Ένα Κουτί!

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Μετακομίζετε Μόνο με Ένα Κουτί!

Αν είστε από αυτούς που μετακομίζουν συχνά, ένας αρχιτέκτονας έφτιαξε το ιδανικό εξάρτημα για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Καλωσορίστε το TravelBox!

Αυτό το το ανοξείδωτο κουτί αποθήκευσης είναι ό,τι πιο έξυπνο υπάρχει στον τομέα "μετακόμιση". Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί.

thehomeissue_travelbox01

Αυτό είναι το κουτί που δημιούργησε οι αρχιτέκτονες της εταιρίας Juust.

Πρόκειται για το λεγόμενο Travelbox το οποίο δημιούργησαν οι αρχιτέκτονες της εταιρίας Juust. Όσοι, λοιπόν, μετακομίζουν συχνά, μπορούν να χωρέσουν σε αυτό το κουτί ένα ποδήλατο, το κρεβάτι, ένα τραπέζι, μια καρέκλα, στρώμα και μαξιλάρια. Επίσης, το ίδιο το κουτί γίνεται ντουλάπα ή βιβλιοθήκη.

Το Travelbox είναι κατασκευασμένο από ξύλο και ντυμένο με αλουμίνιο και πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κατασκευή με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε την άνεση του σπιτιού σας όπου κι αν σας βγάλει ο δρόμος.

Διαβάστε επίσης:

thehomeissue_travelbox02

Έτσι γίνεται το Travelbox όταν ανοίγει.

Όταν είναι κλειστό είναι σχετικά μικρό (πολύ μικρό θα λέγαμε για όλα αυτά που περιέχει). Με το που θα φτάσετε στον προορισμό σας, απλά το ανοίγετε και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχετε όλα τα απαραίτητα έτοιμα.

Όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο Travelbox μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι σας.

Όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο Travelbox μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι σας.

Όλος ο εξοπλισμός του Travelbox ζυγίζει 60 κιλά, έχει μήκος 209 εκατοστά, ύψος 125 εκατοστά και πάχος 39 εκατοστά. Μπορείτε να το αποκτήσετε με παραγγελία από την εταιρεία Juust καθώς δεν υπάρχει σε απόθεμα.

Πηγή: archdaily.com

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Project Μετακόμιση: Οι Σωστές Κινήσεις που θα Κάνετε για να μην Ταλαιπωρηθείτε

.

Μια μετακόμιση «για πλάκα ή με σοβαρό σκοπό» λέει ο στίχος ενός παλιότερου τραγουδιού, αλλά όποιος έχει σκοπό να μετακομίσει καλύτερα να το δει σοβαρά για να γλιτώσει την ταλαιπωρία.

Αν Μετακομίζετε μην Πετάξετε Ποτέ ΑΥΤΑ τα Αντικείμενα

.

Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι είναι μία διαδικασία που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι να κρατήσετε και τι να πετάξετε. Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να πετάξετε με τίποτα.

6 Σημεία Αποθήκευσης που Ξεχνάτε ότι Έχετε στην Κουζίνα σας

.

Σας παρουσιάζουμε κάποιους αποθηκευτικούς χώρους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι έχετε στην κουζίνα σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να κρατήσετε τα παιδιά μακριά από τα γλυκά με 6 απλά βήματα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αρχίσατε Δίαιτα; Αυτά είναι τα Πιο σημαντικά Diet tips που Πρέπει να Ξέρετε