Με Αυτό το Απίστευτο Gadget το Αυτοκίνητο σας Δεν θα "Βράσει" Ποτέ Ξανά!

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Με Αυτό το Απίστευτο Gadget το Αυτοκίνητο σας Δεν θα

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητο δεινοπαθεί όταν το παρκάρετε στον ήλιο. Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου είναι η τέλεια οικονομική λύση που θα προστατεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τις βλάβες που του προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Τώρα το καλοκαίρι είναι πραγματικό μαρτύριο να μπαίνετε μέσα στο αμάξι που έχετε αφήσει στον ήλιο. Η ζέστη είναι αφόρητη και μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και αδιαθεσία σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Πολλές φορές, μάλιστα, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου υπερβαίνει τους 55 βαθμούς.

Ο ηλεκτρονικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου τοποθετείται εύκολα και λειτουργεί χωρίς μπαταρίες.

Ο ηλεκτρονικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου τοποθετείται εύκολα και λειτουργεί χωρίς μπαταρίες.

Πέρα από την υγεία σας, όμως, η ζέστη βλάπτει και το αυτοκίνητο, αφού αυτές οι θερμοκρασίες ξεραίνουν τα πλαστικά και καταπονούν τα δέρματα του σαλονιού. Και εδώ έρχεται να σας γλιτώσει το Autocool. Μιας και δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολο να παρκάρουμε το αυτοκίνητο στη σκιά, θα χρειαστείτε σίγουρα αυτό το έξυπνο gadget που τοποθετείται πανεύκολα στο αυτοκίνητο και σας γλιτώνει από την υπερβολική ζέστη.

Το Autocool κοστίζει ελάχιστα και θα κρατήσει το αυτοκίνητό σας δροσερό.

Το Autocool κοστίζει ελάχιστα και θα κρατήσει το αυτοκίνητό σας δροσερό.

Διαβάστε επίσης:

Πρόκειται για έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα αυτοκινήτου που τοποθετείται στο τζάμι και βγάζει προς τα έξω τον ζεστό αέρα κατά τους θερινούς μήνες. Το εκπληκτικό είναι ότι το Autocool κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ και δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Με τον συγκεκριμένο ανεμιστήρα μειώνεται η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο κατά 40% κι έτσι ακόμα και αν αφήσετε το αυτοκίνητο σας κάτω από τον καυτό ήλιο η εσωτερική του θερμοκρασία θα παραμείνει σε ανεκτά επίπεδα.

Δείτε ακόμα περισσότερα video με προτάσεις διακόσμησης κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε το Απίστευτο Διαμέρισμα με τα 500 Φυτά!

.

Αυτή η κοπέλα έχει φέρει τη φύση στο διαμέρισμά της!

Δροσιά χωρίς κλιματιστικό! (video)

.

Το κλιματιστικό από φίλος τις ημέρες της ζέστης, μπορεί να γίνει εχθρός του περιβάλλοντος και της υγείας μας, γιατί λοιπόν, δεν δοκιμάζετε τις ακόλουθες, πιο φιλικές για το περιβάλλον, την υγεία και το πορτοφόλι σας συμβουλές;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σαλάτα με Τρίχρωμες Φακές και Παντζάρια από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 11 Καλύτερα Νησιά στον Κόσμο! Ανάμεσά τους και Ένα Ελληνικό