Απίστευτο Κόλπο για να Διατηρείτε Δροσερό το Εσωτερικό του Αυτοκινήτου

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Απίστευτο Κόλπο για να Διατηρείτε Δροσερό το Εσωτερικό του Αυτοκινήτου

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει να μπείτε μέσα στο αυτοκίνητό σας, έπειτα από μια βουτιά στην παραλία, από τα ψώνια της βδομάδας ή φεύγοντας από την δουλειά και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του να είναι τρομερά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να καίγεστε.  

Είτε έχετε παρκάρει κάτω από τον καυτό ήλιο, είτε κάτω από ένα υπόστεγο, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αναπόφευκτο να αναπτυχθούν υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 100 βαθμούς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Εκτός από τη δυσφορία που μπορεί να νιώσετε ή ένα έγκαυμα που μπορείτε να πάθετε, οι απότομες αυτές εναλλαγές της θερμοκρασίας καταστρέφουν την ταπετσαρία και το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις σας έχουμε την λύση που θα κρατάει σε κανονικά επίπεδα τη θερμοκρασία στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Ηλιακός ανεμιστήρας αυτοκινήτου Χρησιμοποιήστε τον ειδικό ανεμιστήρα αυτοκινήτου που δεν χρειάζεται ούτε ρεύμα, ούτε μπαταρίες για να διατηρεί δροσερό το εσωτερικό του αμαξιού σας. Δείτε εδώ Τα 8 Πράγματα που Πρέπει να τα Έχετε Οπωσδήποτε στο Αυτοκίνητο!

thehomeissue_(carfan)01

Ανακαλύψτε τους ειδικούς ανεμιστήρες αυτοκινήτου!

Πώς λειτουργεί Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, η οποία συσσωρεύεται όση ώρα το αμάξι σας είναι παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο και η οποία, με τη σειρά της, ενεργοποιεί τον μηχανισμό της εξαέρωσης για να μεταφερθεί ο καυτός αέρας εκτός του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο μειώνει τη θερμοκρασία της καμπίνας έως και 40%. Επιπλέον, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα, καθώς δεν θα χρειάζεται πια να χρησιμοποιείτε παράλληλα και το κλιματιστικό σας για να επιστρέψει η θερμοκρασία του εσωτερικού του αμαξιού σε φυσιολογικά επίπεδα.

thehomeissue_(carfan)06

Ο καυτός αέρας μεταφέρεται έξω από το αμάξι, χάρη στην ηλιακή ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα: 

Πώς τοποθετείται Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τον ηλιακό ανεμιστήρα αυτοκινήτου στο παράθυρό σας. Αρχικά κατεβάζετε ελάχιστα το παράθυρο του αυτοκινήτου για να κουμπώσει ο μηχανισμός στο κέντρο του παραθύρου. Θα λειτουργήσει αυτόματα, ενώ μην αγχώνεστε για το αν το παράθυρο παραμένει ανοιχτό, αφού ο ανεμιστήρας εφαρμόζει εντελώς και το παράθυρο κλείνει, χάρη στο ειδικό λάστιχο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

thehomeissue_(carfan)02

Εφαρμόζει τέλεια και δεν εμποδίζει στο κλείσιμο του παραθύρου.

Tip: Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε τον μηχανισμό μόνο όση ώρα το όχημά σας είναι παρκαρισμένο και όχι όταν οδηγείτε, μιας και η συσκευή περιορίζει την ορατότητά σας από το παράθυρο που την έχετε τοποθετήσει.

Αναζητήστε τον ηλιακό ανεμιστήρα αυτοκινήτου σε καταστήματα με συσκευές ηλεκτρικών ειδών και gadgets ή συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού. Είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση, αφού η τιμή του ξεκινά από τα 11 ευρώ, και ποικίλλει ανάλογα με την μάρκα που θα επιλέξετε!

Όλα όσα αφορούν τις εποχές και τις γιορτές θα τα βρείτε στην Κατηγορία Εποχικό πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλιματισμός: Εξοικονομήστε Χρήματα και Ενέργεια από τη Χρήση του

.

5+1 απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε οικονομία ενώ χρησιμοποιείτε τον κλιματισμό.

Πώς θα Γλιτώσετε Χρήματα Όταν Χρησιμοποιείτε Πολύ το Κλιματιστικό

.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γλιτώσετε χρήματα από τη λειτουργία κλιματιστικά. Δείτε τους καλύτερους και πιο οικονομικούς.

8 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε για να Έχετε Ζέστη

.

Δείτε τα 8 πράγματα που πρέπει να κάνετε για ένα ζεστό χειμωνιάτικο σπίτι.

Εξοικονομήστε Βενζίνη και Γλιτώστε Αρκετά Χρήματα με Αυτά τα Tips!

.

Με αυτά τα tips θα κάνετε εξοικονόμηση βενζίνης και θα γλιτώσετε αρκετά χρήματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Έργα Τέχνης που θα σας Κάνουν να Πεινάσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σας Έχει Κουράσει η Ακαταστασία; Καθαρίστε Αυτό το Σημείο του Σπιτιού και Τελειώσατε!