Μένετε στο 1ο Όροφο; Έτσι θα Προφυλάξετε το Σπίτι σας από τους Κλέφτες!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Μένετε στο 1ο Όροφο; Έτσι θα Προφυλάξετε το Σπίτι σας από τους Κλέφτες!

Υπάρχουν κάποιοι τυπικοί κανόνες για να προστατέψετε το σπίτι σας από κλέφτες. Εμείς αυτή τη φορά δεν θα σας πούμε αυτούς τους τυπικούς κανόνες που μπορείτε να διαβάσετε σε παλαιότερα άρθρα μας, αλλά έξυπνες ιδέες που ενδεχομένως να μην έχετε ξανακούσει.

Κουδούνι wi-fi Το Ring Wi-Fi Video Doorbell είναι ένα από τα πιο διάσημα συστήματα ασφαλείας. Εξωτερικά μοιάζει με ένα απλό κουδούνι αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ έξυπνο» εργαλείο. Συνδέεται με wi-fi και σας ενημερώνει μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό σας για το ποιος χτυπάει το κουδούνι σας, δείχνοντάς σας σε βίντεο την όψη του. Είτε είστε σπίτι είτε όχι μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή ποιος προσπαθεί να μπει στο σπίτι σας.

Το κουδούνι Ring wi-fi σας ενημερώνει κάθε φορά που κάποιος χτυπάει το κουδούνι σας, ακόμα και αν εσείς απουσιάζετε.

Το κουδούνι Ring wi-fi σας ενημερώνει κάθε φορά που κάποιος χτυπάει το κουδούνι σας, ακόμα και αν εσείς απουσιάζετε.

Χαμηλώστε την ένταση του τηλεφώνου σας Όσο απλό και αν ακούγεται αυτό το τρικ μπορεί να σώσει το σπίτι σας από μια διάρρηξη. Εφόσον μένετε στον πρώτο όροφο, αρκετοί ήχοι (συμπεριλαμβανομένου και του κουδουνίσματος του τηλεφώνου) που προέρχονται από το εσωτερικό του σπιτιού ακούγονται και εκτός αυτού. Χαμηλώνοντας την ένταση, το τηλέφωνό σας δεν πρόκειται να σας προδώσει!

Πώς να Προστατέψετε το Σπίτι σας από Διαρρήκτες

Σύμφωνα με έρευνα, οι μήνες που γίνονται οι περισσότερες ληστείες είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, ενώ τον Φεβρουάριο γίνονται οι λιγότερες.

Συναγερμός που ακούγεται σαν σκύλος που γαβγίζει Πρόκειται για έναν συναγερμό που με το που ενεργοποιηθεί ακούγεται σαν σκύλος που γαβγίζει. Ο συναγερμός αυτός κοστίζει 57 ευρώ και μπορείτε να τον αγοράσετε σε καταστήματα με συναγερμούς και είδη ασφαλείας. Εναλλακτικά μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

Αυτός ο συναγερμός ακούγεται σαν σκύλος που γαβγίζει.

Αυτός ο συναγερμός ακούγεται σαν σκύλος που γαβγίζει.

Κρατήστε τους Διαρρήκτες Μακριά από το Σπίτι

Ζητήστε από έναν γείτονα βοήθεια Αν έχετε σκοπό να λείψετε κάποιες μέρες από το σπίτι σας, ζητήστε από έναν γείτονα να παίρνει την αλληλογραφία σας αλλά και να παρκάρει το δεύτερο αυτοκίνητό του (αν έχει) στη δική σας θέση πάρκινγκ. Έτσι κανείς δεν θα υποπτευθεί ότι λείπετε.

Έξτρα κλειδαριά με συναγερμό Θέλετε να ασφαλίσετε κάποιο αντικείμενο αξίας μέσα στο σπίτι σας; Βάλτε μια επιπλέον κλειδαριά. Μπορεί να κινήσει υποψίες αλλά με το που την ακουμπήσουν οι ληστές θα αρχίσει να χτυπάει συναγερμός. Μπορείτε να την αγοράσετε στο Amazon με 11 ευρώ.

Γρήγορη Καλοκαιρινή Διακόσμηση και Tips Ασφαλείας Τώρα που θα Φύγετε για Διακοπές

Ψεύτικο φως τηλεόρασης Αυτό το gadget είναι πραγματικά πανέξυπνο. Το Fake TV τοποθετείται σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο παράθυρο και βγάζει ένα φως που μοιάζει με το φως της τηλεόρασης. Έτσι οι κλέφτες νομίζουν ότι βρίσκεστε μέσα στο σπίτι και παρακολουθείτε τηλεόραση ενώ εσείς μπορεί να πίνετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ στη Σαντορίνη. Κοστίζει 25 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε σε ηλεκτρονικά καταστήματα με είδη ασφάλειας σπιτιού.

Έτσι θα ξεγελάσετε τους ληστές ότι βρίσκεστε στο σπίτι και βλέπετε τηλεόραση (ακόμα και αν λείπετε από το σπίτι).

Έτσι θα ξεγελάσετε τους ληστές ότι βρίσκεστε στο σπίτι και βλέπετε τηλεόραση (ακόμα και αν λείπετε από το σπίτι).

25 Πρώην Διαρρήκτες Αποκαλύπτουν τι Αφήνει το Σπίτι σας Εκτεθειμένο

Αυτοκόλλητα Μόνο με 6 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε τα αυτοκόλλητα που ίσως σώσουν το σπίτι σας από πιθανή εισβολή. Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση προστασίας και με αυτά τα αυτοκόλλητα ίσως κάποιοι ληστές τρομάξουν και αποφύγουν να διαρρήξουν την οικία σας. Τα αυτοκόλλητα μπορεί να προειδοποιούν για σύστημα ασφαλείας που υπάρχει στο σπίτι ή για σκύλο.

Σύμφωνα με τα μέτρα αποτροπής της ελληνικής αστυνομίας πάνω από το 40% των ληστειών σε σπίτια γίνονται χωρίς να έχουν παραβιαστεί πόρτες και παράθυρα, κάτι που σημαίνει πως πολύς κόσμος ξεχνάει να κλειδώσει το σπίτι του όταν απουσιάζει από αυτό.

Ψεύτικη κάμερα Δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα για μια ακριβή κάμερα ασφαλείας; Αγοράστε μια ψεύτικη που δείχνει 100% σαν αληθινή. Κοστίζει μόνο 7 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε ηλεκτρονικά ή από καταστήματα με συστήματα ασφαλείας.

Εσάς σας μοιάζει με ψεύτικη;

Εσάς σας μοιάζει με ψεύτικη; Εμάς πάντως μας έπεισε!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αυτή την Εφαρμογή θα Επιστρέφετε Πάντα με Ασφάλεια στο Σπίτι σας

.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πολύ πιο ασφαλής όταν κυκλοφορείτε μόνοι σας.

Αυτά τα Πράγματα θα Κρατήσουν τους Διαρρήκτες Μακριά από το Σπίτι σας

.

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας τους κλέφτες.

Διαχωριστικά Βεράντας: Προστατευτείτε Από τα Αδιάκριτα Βλέμματα

.

Δεν φαντάζεστε πόσα πράγματα μπορείτε να βάλετε στο μπαλκόνι σας για να απομονωθείτε από τους γείτονες.

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Βάλετε μια Πόρτα Ασφαλείας

.

Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς κατά την αγορά μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Αυτές Είναι οι Καλύτερες Κρυψώνες για τα Κλειδιά σας!

.

Αυτές τις κρυψώνες θα τις ζήλευε ο καλύτερος μυστικός πράκτορας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φοιτητικό Σπίτι: Δείτε τη Λίστα με τα Απαραίτητα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μανταρίνια
Αυτό Είναι το Κόλπο για να Διαλέγετε Πάντα Μανταρίνια Χωρίς Κουκούτσια!