6 Χρήσιμες Συμβουλές για να Επιλέξετε την Κατάλληλη Ασφάλεια Σπιτιού

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

6 Χρήσιμες Συμβουλές για να Επιλέξετε την Κατάλληλη Ασφάλεια Σπιτιού

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για έναν άνθρωπο είναι η στέγη. Η απόκτηση του δικού σας σπιτιού είναι μεγάλη υπόθεση και αυτό που θέλετε αποκτώντας το είναι να νιώθετε ασφαλείς σε αυτό αλλά να νιώθετε ασφαλείς και γι'αυτό. 

Το να επιλέξετε την κατάλληλη ασφάλεια σπιτιού είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρετε και για να την πάρετε πρέπει να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα.

Ρωτήσαμε την Groupama Ασφαλιστική, μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στις ασφαλίσεις κατοικίας, να μας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ασφαλίσετε το σπίτι σας, την πιο σημαντική περιουσία σας.

Οι παρακάτω συμβουλές είναι εξαιρετικά χρήσιμες για όλους εσάς που είστε ένα βήμα πριν επιλέξετε την κατάλληλη ασφάλεια για το δικό σας σπίτι.

  • Εκτιμήστε σωστά την αξία κατασκευής του σπιτιού σας.
  • Μάθετε αν αποζημιώνεστε από το πρώτο ευρώ και σε αξία καινούργιου (δεν χάνετε χρήματα λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή των αντικειμένων).
  • Δείτε αν υπάρχουν εξαιρέσεις στο πρόγραμμα που σας προτείνεται.
  • Να προστατεύετε την περιουσία σας από την πιο απλή συνηθισμένη ζημιά όπως είναι μια πυρκαγιά, έως την πιο απρόβλεπτη που είναι τα όλο και πιο συχνά έντονα καιρικά φαινόμενα. Επιλέξτε ένα από τα Cocoon Eco, Value ή Plus για να έχετε την κάλυψη που σας ταιριάζει.
  • Εύκολος τρόπος αποζημίωσης online! H εφαρμογή Groupama Now σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε e-claim και να υποβάλλετε την αίτηση αποζημίωσης ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα!
  • Η ασφαλιστική σας εταιρεία να σας εγγυάται ότι μπορεί να σας αποζημιώσει σύντομα. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει εγγύηση αποζημίωσης σε 7 μέρες!

Πάρτε την πιο σωστή απόφαση για να ασφαλίσετε το σπίτι σας.

Η Groupama θέλει να κάνει τη ζωή σας όσο γίνεται πιο εύκολη. Γι’αυτό σας δίνει όχι έναν αλλά 4 διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας μαζί της.

Κάντε το με ένα tap μέσω της εφαρμογής groupama now, με ένα κλικ μπαίνοντας στο groupama.gr, με ένα τηλέφωνο στο 800 11 93800 ή στο 210 32 95111 ή με μια επίσκεψη στους χώρους της εταιρίας όπου 270 ασφαλιστικοί σύμβοιλοι είναι έτοιμοι να σας εξηγήσουν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Εναλλακτικά ένας από τους 950 συνεργαζόμενους πράκτορες μπορεί να έρθει στον δικό σας χώρο και να σας λύσει όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε.

Επιλέξτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας στην Groupama για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Πέρα από όλα τα παραπάνω καλό είναι να γνωρίζετε πως τα προγράμματα κατοικίας της Groupama συνοδεύονται δωρεάν και από την υπηρεσία “Προνόμιο Υγείας”, η οποία παρέχει: διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές στον όμιλο EUROMEDICA και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές κρατικού τιμολογίου στον όμιλο ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση του σπιτιού σας πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προστατευτείτε από τους Κινδύνους του Σπιτιού

.

Δείτε πώς μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τα κατοικίδια και φυσικά τους εαυτούς σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

25 Πρώην Διαρρήκτες Αποκαλύπτουν τι Αφήνει το Σπίτι σας Εκτεθειμένο!

.

Αυτά είναι όλα όσα αποκάλυψαν 25 πρώην διαρρήκτες σχετικά με το τι αφήνει το σπίτι σας εκτεθειμένο σε εισβολείς.

Αόρατα Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: Κι όμως, Πρέπει να Υπάρχουν!

.

Αυτά είναι τα 5 αόρατα πράγματα που καλό θα ήταν να έχετε στο σπίτι σας.

Αυτά τα 7 Πράγματα Προκαλούν τους Διαρρήκτες Σπίτι σας! Δείτε Ποια Είναι!

.

Να τι κάνετε λάθος στο σπίτι σας και προκαλείτε τους διαρρήκτες!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Στήθος Κοτόπουλου: Μια Συνταγή που θα το Απογειώσει!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δίαιτα του Γκρέιπφρουτ: Μάθετε τα Πάντα για τη Δίαιτα που Υπόσχεται ότι Καίει το Λίπος
More in LIVING +, PLUS +
Στήθος Κοτόπουλου: Μια Συνταγή που θα το Απογειώσει!

Μια σούπερ υγιεινή συνταγή που θα σας χορτάσει και θα σας γεμίσει θρεπτικά συστατικά.

Close