Αυτά τα 7 Πράγματα Προκαλούν τους Διαρρήκτες Σπίτι σας! Δείτε Ποια Είναι!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτά τα 7 Πράγματα Προκαλούν τους Διαρρήκτες Σπίτι σας! Δείτε Ποια Είναι!

Οι έρευνες δείχνουν πως οι περισσότεροι διαρρήκτες κοιτούν τις λεπτομέρειες πριν μπουν στη διαδικασία να κλέψουν ένα σπίτι. Μπορεί να νομίζετε πως είστε προσεκτικοί αλλά ίσως υπάρχουν κάποια πραγματάκια που πρέπει να αρχίσετε να προσέχετε περισσότερο για να έχετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Δείτε ποια είναι αυτά…

Αφήνετε τα σκουπίδια στο μπαλκόνι για πολλές μέρες Αν βγάλετε, για παράδειγμα, τα σκουπίδια στο μπαλκόνι Πέμπτη και μέχρι τη Δευτέρα δεν έχουν πεταχτεί ακόμα, αυτό λέει στους διαρρήκτες ότι λείπετε τα Σαββατοκύριακα. Μην αφήνετε σκουπίδια στη βεράντα για πολύ ενώ το ίδιο ισχύει και για άδεια κουτιά. Πέρα από το ότι δείχνουν σαν να λείπετε, δίνουν την αίσθηση ότι έχετε και χρήματα να ξοδέψετε.

Έρευνες έχουν δείξει πως οι περισσότερες διαρρήξεις γίνονται μέσα στη μέρα.

Έρευνες έχουν δείξει πως οι περισσότερες διαρρήξεις γίνονται μέσα στη μέρα.

Φαίνεται ότι έχετε γάτα στο σπίτι Αν οι διαρρήκτες καταλάβουν ότι έχετε γάτα στο σπίτι θα υποθέσουν πως θα αφήνετε κάποιο παράθυρο ή κάποια πόρτα ανοιχτή μέσα στην ημέρα για να βγαίνει το κατοικίδιο στο μπαλκόνι. Έρευνες έχουν δείξει πως τα σκυλιά που αποτρέπουν περισσότερο τις διαρρήξεις σε ένα σπίτι είναι τα πιο μικρά επειδή γαβγίζουν πολύ και είναι πιο ευκίνητα σε αντίθεση με τα μεγάλα που δεν είναι πάντα οι καλύτεροι φύλακες.

Το όνομά σας είναι στο γραμματοκιβώτιο Μερικές φορές οι διαρρήκτες απλά τηλεφωνούν στο σπίτι σας (βρίσκοντας το τηλέφωνο από το όνομα που έχετε βάλει στο γραμματοκιβώτιο) για να δουν αν είστε εκεί. Επίσης είναι σημαντικό να αποφεύγετε να λέτε σε αγνώστους στο τηλέφωνο πότε είναι οι πιο βολικές ώρες για να σας βρίσκουν. Μπορεί αυτός που σας τηλεφώνησε να ακούγεται σαν πωλητής αλλά η πραγματικότητα ίσως είναι διαφορετική.

Διαβάστε ακόμα:

Η γάτα σας μπορεί να προσελκύσει ευκολότερα έναν διαρρήκτη.

Η γάτα σας μπορεί να προσελκύσει ευκολότερα έναν διαρρήκτη.

Η καθαρίστρια του σπιτιού έχει το δικό της κλειδί Μπορεί να μην είναι τόσο κακό αυτό από μόνο του γιατί ίσως εμπιστεύεστε την καθαρίστριά σας. Δεν ξέρετε, όμως, τι λάθος μπορεί να κάνει. Μπορεί να αφήσει κατά λάθος την πόρτα ανοιχτή ή και να βγάλει ένα δεύτερο κλειδί και να το χάσει. Όπως και να’χει η καλύτερη λύση σε αυτό το θέμα είναι να είστε στο σπίτι όποτε έρχεται η καθαρίστρια.

Κλείνετε όλα τα φώτα του σπιτιού το βράδυ Ακόμα και αν είστε σπίτι καλό είναι το βράδυ να αφήνετε έστω ένα φως ανοιχτό. Όταν όλα είναι σκοτεινά είναι σαν να δίνετε στους διαρρήκτες την άδεια να μπουν στο σπίτι σας. Παρόλο που οι έρευνες δείχνουν πως οι περισσότερες διαρρήξεις γίνονται στο φως της ημέρας που οι περισσότεροι ένοικοι λείπουν στις δουλειές τους, όταν δεν υπάρχει κανένα φως στο χώρο τη νύχτα τα πράγματα γίνονται λίγο πιο επικίνδυνα.

Αφήνετε συσκευασίες από τις καινούριες σας ηλεκτρονικές συσκευές στο μπαλκόνι Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσετε στο μπαλκόνι τη συσκευασία από την καινούρια σας τηλεόραση. Κρατήστε τα κουτιά στην αποθήκη ή κάπου αλλού που να μην φαίνονται γιατί μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των διαρρηκτών.

Φυσικά, δεν θα έπρεπε ποτέ να αφήνετε εργαλεία σε μπαλκόνι ή κήπο γιατί κάνετε τη ζωή των διαρρηκτών πολύ πιο εύκολη.

Φυσικά, δεν θα έπρεπε ποτέ να αφήνετε εργαλεία σε μπαλκόνι ή κήπο γιατί κάνετε τη ζωή των διαρρηκτών πολύ πιο εύκολη.

Δεν κλείνετε τις κουρτίνες Το να μην κλείσετε τις κουρτίνες είναι μέγα λάθος ειδικά αν το σπίτι σας δεν διαθέτει παντζούρια ή αν ξεχνάτε τακτικά να τα κλείνετε. Τη νύχτα που δεν υπάρχει φωτισμός εσωτερικά του σπιτιού αλλά και εκτός αυτού, είναι πιο εύκολο για κάποιον να δει τι υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πράγματα που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε με τα Μαχαίρια

.

Αυτά τα 7 tips θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα καλά μαχαίρια σας - και θα τα προστατεύσουν έτσι ώστε να τα κρατήσετε για πάντα.

5 Πράγματα που Χρειάζεστε στο Σπίτι για την Ψυχική και Σωματική σας Υγεία

.

Αυτά πρέπει να διαθέτει ο χώρος που ζείτε για να είναι υγιής για εσάς και ένα μέρος όπου θα απολαμβάνετε να βρίσκεστε εσείς και οι δικοί σας.

Πόσο Επικίνδυνη είναι η Καφετιέρα για την Υγεία σας

.

Μπορεί μια αθώα καφετιέρα να σας στείλει στο νοσοκομείο; Διαβάστε και ανακαλύψτε την απάντηση.

Πόσο Ασφαλής Είναι η Κουζίνα σας; Δείτε τα Πράγματα που δεν σας Κάνουν Καλό

.

Δείτε ποια είναι τα πιο επικίνδυνα αντικείμενα για την υγεία σας που έχετε ακόμη στην κουζίνα σας.

Συμβουλές για "ασφαλισμένο" σπίτι όσο θα λείπετε! (video)

.

Ακολουθήστε μερικά εύκολα βήματα που θα αποτρέψουν τους επίδοξους διαρρήκτες να... σας επισκεφτούν και δείτε όλα όσα θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια του σπιτιού σας σε όλα τα επίπεδα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Ψωμί έχει Δημιουργήσει Χαμό σε Όλο το Διαδίκτυο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

επιδερμίδα
Αυτές οι 3 Τροφές Καταστρέφουν την Επιδερμίδα σας