Να Γιατί Αυτοί οι Άνθρωποι δεν Καθαρίζουν Ποτέ το Σπίτι τους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Να Γιατί Αυτοί οι Άνθρωποι δεν Καθαρίζουν Ποτέ το Σπίτι τους

Ζηλεύετε τους ανθρώπους που έχουν οικιακές βοηθούς που καθαρίζουν τα πάντα, σιδερώνουν, μαγειρεύουν και κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού; Δείτε τις 9 βασικότερες συνήθειες που έχουν οι άνθρωποι που δεν χρειάζεται να καθαρίζουν ποτέ το σπίτι τους.

Μαζεύουν κάθε βράδυ όλα τα ρούχα τους Μπορεί να είστε πολύ κουρασμένοι κάθε βράδυ και να μην έχετε την όρεξη να βάλετε στη θέση τους τα ρούχα που φορούσατε αλλά πρόκειται για μια συνήθεια που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσετε. Πραγματικά κάτι τέτοιο θα σας πάρει μόλις 1 λεπτό για να το κάνετε. Πόσο κουρασμένοι μπορεί να είστε; Το ίδιο ισχύει για εκείνες τις φορές που βγάζετε από την ντουλάπα σας εκατό ρούχα για να τα δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε τι θα φορέσετε.

9 Τρόποι για να μην Χρειαστείτε Ποτέ Ξανά Γενική Καθαριότητα

Δεν έχουν περιττά πράγματα Τι να κάνετε τα δέκα σετ σεντόνια-μαξιλαροθήκες που έχετε; Κρατήστε δύο-τρία, αυτά που χρησιμοποιείτε περισσότερο, και ξεφορτωθείτε όλα τα άλλα. Έτσι, θα γλιτώσετε πολύ χώρο.

Δεν έχουν κρεβάτια γεμάτα με πράγματα Μπορεί να είναι όμορφα τα διακοσμητικά μαξιλαράκια, τα ριχτάρια και τα κουβερλί αλλά καλό είναι να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα πάνω στο κρεβάτι σας. Όσο πιο λίγα είναι τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε για να στρώνετε το κρεβάτι σας, τόσο καλύτερα για εσάς.

thehomeissue_douleies

Καλό είναι να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα πάνω στο κρεβάτι σας.

Η αλληλογραφία τους είναι περιορισμένη Είναι πολύ εύκολο να γεμίσετε φακέλους, διαφημιστικά και αποδείξεις. Πετάτε όλα όσα δεν χρειάζεστε ή τοποθετείτε αυτά που χρειάζεστε σε φακέλους για να τα έχετε πάντα οργανωμένα.

Σκουπίζουν κάθε επιφάνεια αμέσως μετά τη χρήση της Αν σκουπίζετε τις επιφάνειές σας αμέσως μετά τη χρήση τους τότε θα έχετε πάντα σε τάξη την κουζίνα σας. Μετά το μαγείρεμα καλό είναι να κάνετε ένα καθάρισμα στους πάγκους σας. Αυτό τουλάχιστον κάνουν όλοι εκείνοι που έχουν μονίμως καθαρό σπίτι.

DIY: Φτιάξτε Μόνοι σας Απολυμαντικά Μαντηλάκια για την Καθαριότητα του Σπιτιού!

Φροντίζετε να καθαρίζετε τις επιφάνειες της κουζίνας σας μετά τη χρήση τους. Έτσι θα έχετε πάντα μία αστραφτερή κουζίνα.

Φροντίζετε να καθαρίζετε τις επιφάνειες της κουζίνας σας μετά τη χρήση τους. Έτσι θα έχετε πάντα μία αστραφτερή κουζίνα.

Δεν αφήνουν ποτέ άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη Πλένετε τα πιάτα σας αμέσως μετά το φαγητό για να έχετε πάντα τακτοποιημένη την κουζίνα σας.

Κουίζ: Τι τύπος Νοικοκυράς Είστε;

Επιστρέφουν τα αντικείμενα εκεί από όπου τα πήραν Κάνοντας κάτι τέτοιο με cd, dvd, περιοδικά, βιβλία και παιχνίδια, θα έχετε μονίμως τακτοποιημένο σπίτι. Κάντε το συνήθεια να μαζεύετε την ακαταστασία που επικρατεί σε κάθε δωμάτιο αφιερώνοντας 5 λεπτά στο τέλος της κάθε ημέρας.

thehomeissue_douleies01

Φροντίστε να σκουπίζετε συχνά για να μην γεμίζει το σπίτι σας σκόνη.

Ξεσκονίζουν και σκουπίζουν τακτικά Αν ξεσκονίζετε τακτικά (2-3 φορές την εβδομάδα) τότε το ξεσκόνισμα είναι μια διαδικασία που δεν υπάρχει περίπτωση να σας παίρνει πάνω από 5-10 λεπτά για να την ολοκληρώσετε. Το ίδιο ισχύει και με το σκούπισμα. Φροντίστε να σκουπίζετε συχνά για να μην γεμίζει το σπίτι σας σκόνη και σκουπιδάκια. Αυτή η διαδικασία, αν γίνεται τις καθημερινές, μπορεί να σας γλιτώσει από πολύ δουλειά το Σαββατοκύριακο το οποίο θα πρέπει να είναι αφιερωμένο στη χαλάρωση σώματος και πνεύματος.

Ψωνίζουν ηλεκτρονικά Ψωνίζοντας μέσω ίντερνετ μπορεί να γλυτώσετε αρκετές ώρες την εβδομάδα από τον πολύτιμο χρόνο σας. Χρησιμοποιήστε τον επιπλέον χρόνο για να οργανώσετε καλύτερα τις δουλειές σας ώστε να τις τελειώνετε σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 2 Μεγάλα Λάθη που Κάνετε Όταν Καθαρίζετε το Σπίτι σας

.

Μήπως κάνετε και εσείς αυτά τα λάθη όταν καθαρίζετε το σπίτι σας;

10 Bήματα για να Μειώσετε την Ακαταστασία στο Σπίτι

.

Η «καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» λέει η παροιμία! Δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς.

Αποκτήστε το πιο Καθαρό Σπίτι Χωρίς να Κουνήσετε Ούτε το Δαχτυλάκι σας!

.

Ξεχάστε μια καλή το σκούπισμα του σπιτιού και αποκτήστε το πιο καθαρό σπίτι χωρίς να σηκωθείτε καν από τον καναπέ σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Διαφορετικοί Τρόποι για να Υιοθετήσετε την Νο1 Τάση Διακόσμησης της Σεζόν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Διακοσμήσετε Κάθε Χώρο του Σπιτιού σας Χωρίς Χρήματα!