5 Προβλήματα Ανακαίνισης που δεν Πρέπει Ποτέ να Αντιμετωπίζετε Χωρίς Μάστορα!

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ

5 Προβλήματα Ανακαίνισης που δεν Πρέπει Ποτέ να Αντιμετωπίζετε Χωρίς Μάστορα!

Υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε μαστόρεμα στο σπίτι, όσο δύσκολο ή εύκολο είναι αυτό, χωρίς καμιά βοήθεια. Δυστυχώς, όμως, αυτοί οι άνθρωποι είναι ελάχιστοι. Όλοι οι υπόλοιποι χρειάζονται τη βοήθεια των ειδικών όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα ανακαίνισης στο σπίτι τους. Δείτε ποιες δουλειές δεν πρέπει να εμπιστεύεστε ποτέ στους κατά τόπους μαστροχαλαστές.

Ηλεκτρισμός Εκτός από το άλλαγμα λάμπας, όλα τα άλλα ηλεκτρολογικά προβλήματα του σπιτιού πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με τον δέοντα σεβασμό, δηλαδή με τη βοήθεια ειδικού. Αν δεν το κάνετε εκτίθετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο για ηλεκτροπληξία αλλά και την πρόκληση φωτιάς. Θέλει μεγάλη προσοχή όταν το πρόβλημά σας έχει να κάνει με το άτιμο ηλεκτρικό ρεύμα.

thehomeissue_construction03

Αποφύγετε τις ηλεκτρολογικές εργασίες όσο κι αν νομίζετε πως ξέρετε τι κάνετε.

Πλακάκια Μπορεί να σας φαίνεται παιχνιδάκι το να τοποθετήσετε πλακάκια μόνοι σας. Άλλωστε, μοιάζει με ένα πολύ απλό παζλ, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει. Οι ειδικοί βάζουν μια καλή πρώτη βάση, μετράνε τις αποστάσεις και τοποθετούν τα πλακάκια με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απόλυτα ίσια και επίπεδα.

Διαβάστε επίσης:

Τοίχος Αν θέλετε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει να κάνει με τον τοίχο σας τότε θα πρέπει να εμπιστευτείτε κάποιον ειδικό. Η τοποθέτηση τούβλων, η διόρθωση της σκεπής, κάποια διαρροή που ίσως παρατηρήσατε στον τοίχο σας δεν είναι προβλήματα που μπορείτε να λύσετε μόνοι σας.

Κλιματιστικά Τα κλιματιστικά θέλουν συντήρηση κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο, αναλόγως τη χρήση που τους κάνετε. Μπορείτε αν θέλετε να προσπαθήσετε να τα καθαρίσετε μόνοι σας, να βγάλετε τα φίλτρα και να τα πλύνετε. Φωνάξτε όμως μια φορά τον χρόνο κάποιον ειδικό που να ξέρει πώς να το κάνει εύκολα και γρήγορα.

thehomeissue_construction02

Καθαρίστε τα φίλτρα και μόνοι σας, αν θέλετε, όμως μην αμελήσετε να καλέσετε έναν ειδικό μια φορά τον χρόνο.

Υδραυλικά Αν δείτε στο μπάνιο σας οποιαδήποτε διαρροή ή έχετε πρόβλημα με το καζανάκι ή την τουαλέτα σας, τότε καλό θα ήταν να καλέσετε έναν υδραυλικό. Η ανακαίνιση στο μπάνιο άλλωστε περιλαμβάνει όλα όσα δε θα έπρεπε να ασχολείστε: ηλεκτρισμό, υδραυλικά, πλακάκια. Αφήστε που κάθε φορά που κάποιος λέει "γιατί να καλέσω υδραυλικό;" καταλήγει με τρία δάχτυλα νερό στο πάτωμα σε όλο το σπίτι.

Για να βρείτε εύκολες και άμεσες λύσεις για κάθε κατασκευαστικό πρόβλημα πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Πράγματα που Δείχνει η Ανακαίνιση που Κάνατε για την Προσωπικότητά σας

.

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σας. Δείτε ποια είναι αυτά.

Κάντε το Πάτωμα σας Ξεχωριστό Εύκολα και Οικονομικά

.

Δείτε πώς θα κάνετε το πάτωμα τον σταρ της διακόσμησής σας.

Μπάνιο: Ολική ανακαίνιση

.

Για να ξέρετε σε τι νερά θα κολυμπήσετε δίχως να πνιγείτε.

Εσωτερική σκάλα: Ανεβάζει την αισθητική σκαλί, σκαλί

.

Τις σκάλες εσωτερικού χώρου τις χρησιμοποιούμε όλοι σχεδόν καθημερινά, άλλοι στο σπίτι και άλλοι στη δουλειά. Και όπως όλα τα πράγματα, έχουν και αυτές τα (μικρά) μυστικά τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Μόνοι σας Έργα Τέχνης που θα Ταίριαζαν σε Γκαλερί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πανεύκολο DIY για Παιδιά: Ζωγραφίστε τα Πάνινα Παπούτσια!