Δείτε Όλες τις Επιλογές για την Ιδανική Θερμομόνωση στο Σπίτι σας

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Δείτε Όλες τις Επιλογές για την Ιδανική Θερμομόνωση στο Σπίτι σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχετε την τέλεια θερμομόνωση σπιτιού. Δείτε τους και πάρτε τις αποφάσεις σας ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες.

Δημιουργώντας στο σπίτι σας τη σωστή θερμομόνωση μπορείτε να αποβάλλετε τουλάχιστον το 50% της ζέστης που συσσωρεύεται με διάφορους τρόπους. Δείτε έξυπνα τιπς για να θερμομονώσετε το σπίτι σας.

Προσοχή σε πόρτες και παράθυρα Από τις χαραμάδες που υπάρχουν κάτω από τις πόρτες αλλά και γύρω από τα παράθυρα μπαίνει εύκολα η ζέστη αλλά και το κρύο. Θερμομονώσετε τις πόρτες σας τοποθετώντας τα ειδικά αυτοκόλλητα που εμποδίζουν στη ζέστη να εισβάλλει στο σπίτι.

Ασφαλίστε καλά γύρω γύρω πόρτες και παράθυρα.

Ασφαλίστε καλά γύρω γύρω πόρτες και παράθυρα.

Βάλτε το χέρι σας γύρω γύρω από το παράθυρο για να δείτε αν νιώθετε ρεύμα αέρα. Αν ναι, τότε σημαίνει πως το παράθυρό σας δεν είναι καλά μονωμένο οπότε θα πρέπει να το καλύψετε για να εμποδίσετε τη ζέστη.

Διπλά τζάμια Τα διπλά τζάμια είναι εξαιρετική επιλογή καθώς γλυτώνουν από την υπερβολική ζέστη το καλοκαίρι αλλά και από το κρύο τον χειμώνα. Βάζοντας διπλά τζάμια στο σπίτι σας θα γλυτώσετε αρκετά χρήματα από θέρμανση αλλά και air condition. Το μεγάλο μειονέκτημά τους είναι ότι είναι μια ακριβή λύση, που σίγουρα δεν μπορούν να στηρίξουν οι περισσότεροι.

Κουρτίνες Οι κουρτίνες κάνουν εξαιρετική δουλειά και δεν αφήνουν την πολύ ζέστη να μπει μέσα στο σπίτι. Επιλέξτε όμορφα σχέδια και σχετικά χοντρά υφάσματα για καλύτερο αποτέλεσμα. Συνδυάστε με αυτόν τον τρόπο θερμομόνωση αλλά και στιλ.

Προσθέστε θερμομονωτικά υλικά.

Προσθέστε θερμομονωτικά υλικά.

Προσθέστε υαλοβάμβακα Ο υαλοβάμβακας είναι ένα φτηνό υλικό που προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση στο σπίτι. Μπορείτε εύκολα να τον τοποθετήσετε μόνοι σας και κοστίζει περίπου 5 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Ο υαλοβάμβακας είναι ένα φτηνό υλικό που προσφέρει την τέλεια θερμομόνωση.

Ο υαλοβάμβακας είναι ένα φτηνό υλικό που προσφέρει την τέλεια θερμομόνωση.

Χτίστε τοίχο Μια επίσης καλή λύση είναι να επενδύσετε με θερμομονωτικό υλικό κάποιον τοίχο που θερμαίνεται πάρα πολύ, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό του κτιρίου. Αν το δωμάτιο είναι μεγάλο, μπορείτε να προσθέσετε 10 εκατοστά βάζοντας γυψοσανίδα. Ανάμεσα ο τεχνικός θα βάλει υαλοβάμβακα για να μονώσει ακόμα περισσότερο τον τοίχο σας.

Ντύστε το θερμοσίφωνά σας Αν έχετε τον θερμοσίφωνα στο εσωτερικό του σπιτιού σας τότε μια καλή λύση είναι να τον ντύσετε με ειδικό "τζάκετ" ώστε να μην βγάζει τη ζέστη του προς τα έξω. Αυτό το τρικ θα μειώσει την απώλεια θερμότητας κατά 75% και θα αποσβέσετε το κόστος του μέσα σε 6 μήνες.

Για να βρείτε εύκολες και άμεσες λύσεις για κάθε κατασκευαστικό πρόβλημα πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξωτερική θερμομόνωση: Ένα καβούκι στα μέτρα σας

.

Η παλαιότητα, η κατασκευή των κτιρίων και η έλλειψη θερμομόνωσης είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στην κατανάλωση ενέργειας ενός σπιτιού.

Δροσιά στο Σπίτι με Οικονομία από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Δροσιά για όλο το σπίτι χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι σας!

Μεγάλος Οδηγός: Ποιο Είναι το Σωστό Κλιματιστικό για Εσάς

.

Διαβάστε ποιο είναι το σωστό κλιματιστικό για τις δικές σας ανάγκες.

Συμβουλές και Μυστικά που θα Βάλουν όλο το Σπίτι σας σε Τάξη!

.

Βάλτε τάξη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας τροποποιώντας αντικείμενα που ήδη έχετε σε αυτό!

Δροσιά χωρίς κλιματιστικό! (video)

.

Το κλιματιστικό από φίλος τις ημέρες της ζέστης, μπορεί να γίνει εχθρός του περιβάλλοντος και της υγείας μας, γιατί λοιπόν, δεν δοκιμάζετε τις ακόλουθες, πιο φιλικές για το περιβάλλον, την υγεία και το πορτοφόλι σας συμβουλές;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Diy τρόποι για να Φτιάξετε Κρεβατάκια Σκύλων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY Παραλίας: Φτιάξτε την πιο Οικονομική Τσάντα Παραλίας με Αυτό το Αντικείμενο που σας Έχει Ξεμείνει στο Σπίτι
More in ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
7 Diy τρόποι για να Φτιάξετε Κρεβατάκια Σκύλων

Δείτε 7 diy τρόπους για να φτιάξετε κρεβατάκια σκύλων.

Close