Αυτό Είναι Το Καλοκαιρινό Αντικείμενο που θα Ζεστάνει το Σπίτι σας

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτό Είναι Το Καλοκαιρινό Αντικείμενο που θα Ζεστάνει το Σπίτι σας

Ο ανεμιστήρας οροφής δεν είναι μόνο για να σας δροσίζει τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Έχει και μία άλλη, εντελώς διαφορετική χρήση η οποία θα σας δώσει καλύτερη θέρμανση και θα βοηθήσει να μειώσετε τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποια είναι!

Παρόλο που έχετε συνηθίσει να ανάβετε τον ανεμιστήρα οροφής το καλοκαίρι για να δροσίζεστε, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για να τον λειτουργείτε και το χειμώνα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε πριν τον ανάψετε είναι ένα μικρό βηματάκι. Αλλάξτε τη φορά του και κάντε τον να πηγαίνει προς την αντίθετη φορά του ρολογιού.

ανεμιστήρας

Ο ανεμιστήρας οροφής μπορεί να ζεστάνει το χώρο σας με μια πολύ μικρή αλλαγή.

Αλλάζοντας τη λειτουργία του κατά τη διάρκεια του χειμώνα και κάνοντάς τον να πηγαίνει αντίστροφα, ο ανεμιστήρας μεταφέρει τον ζεστό αέρα (που έχει την ιδιότητα να υψώνεται στον χώρο) πάλι προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε ή θα περιορίσετε ακόμα και στο ελάχιστο τη χρήση του καλοριφέρ ή του κλιματισμού που χρησιμοποιείτε για να ζεσταίνεστε το χειμώνα.

Καλύτερη Θέρμανση στο Σπίτι σας με Οικονομία

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μειώσετε μέχρι και κατά 10% τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, πράγμα βέβαια που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η θερμοκρασία που συνηθίζετε να έχετε στο σπίτι σας αλλά και το είδος του ανεμιστήρα οροφής που έχετε (πόσο καλής ποιότητας είναι).

Πρόκειται για ένα έξυπνο τρικ που θα προσφέρει ζεστασιά στον χώρο σας ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να κάνετε εξοικονόμηση ρεύματος.

Πρόκειται για ένα έξυπνο τρικ που θα προσφέρει ζεστασιά στον χώρο σας ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να κάνετε εξοικονόμηση ρεύματος.

Tip Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα ανεμιστήρα οροφής αλλά σκέφτεστε σοβαρά να το κάνετε πρέπει να ξέρετε πως η  απόδοση του ανεμιστήρα εξαρτάται τόσο από την διάμετρο των πτερυγίων του όσο και από την ισχύ του κινητήρα του. Το τι διάμετρο θα επιλέξετε εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου για το οποίο προορίζεται ο ανεμιστήρας σας. Επίσης, προσέξτε να αγοράσετε έναν ανεμιστήρα που υποστηρίζει την αντίστροφη περιστροφή. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβός αλλά αξίζει τα χρήματά του.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές οι Συσκευές στο Σπίτι Καίνε το Περισσότερο Ρεύμα

.

Υπάρχουν μερικές συσκευές που δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.

10 Τρόποι να Ζεσταθείτε Χωρίς να Χρειαστεί να Αγοράσετε Πετρέλαιο

.

10 τρόποι να ζεσταθείτε χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε πετρέλαιο.

Απόλυτος Οδηγός Θέρμανσης για Κάθε Χώρο και για Όλες τις Τσέπες

.

Δείτε τις πιο οικονομικές λύσεις για τέλεια θέρμανση μέσα στο σπίτι σας.

«Πώς να είναι το σπίτι μου πιο ζεστό χωρίς καλοριφέρ;»

.

Κι όμως σπίτι ζεστό... γίνεται—και μάλιστα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία στο «μαύρο» χρυσό.

Tips για πιο Ζεστό Σπίτι Χωρίς Θέρμανση

.

Ξεχάστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τον Πιο Δυνατό Καφέ του Κόσμου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε το Έξυπνο Κερί που Ανάβει από το Κινητό σας (VIDEO)