Fairytales

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΙΚΟ

Fairytales
Ανάμεσα σε πριγκιπόπουλα και μάγισσες κάθε κορίτσι πρέπει να έχει στο πλευρό του (και στη διακόσμηση του δωματίου του) την καλή του νεράιδα με το ραβδάκι της – για κάθε ενδεχόμενο.
liv_00184050_fairytales_2x

Αν το παιδί είναι ακόμα μικρό, τοποθετήστε σε ασφαλές σημείο τα διακοσμητικά, ώστε να μην μπορεί να τα πιάσει.

  • Oι νεράιδες ως θέμα είναι ένας όμορφος τρόπος να στολίσετε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο από τη βρεφική ηλικία μέχρι να μπει στην εφηβεία. Στην πορεία θα υπάρξουν φυσικά τροποποιήσεις, αλλά η χρυσόσκονη και τα φτερά εξάπτουν τη φαντασία και κλέβουν τις καρδιές των γυναικών... πάντα.
  • Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα διακόσμησης με νεράιδες για τους τοίχους. Είναι ένας οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος να προσθέσετε ένα θέμα στο παιδικό δωμάτιο.
  • Το καλό με τα αυτοκόλλητα είναι ότι τοποθετούνται αλλά και αφαιρούνται εύκολα για να κολληθούν ξανά σε άλλο σημείο. Έτσι μπορείτε να αλλάζετε συχνά τη γενική αίσθηση.
  • Για κάτι διαφορετικό και ακόμη πιο κομψό, τοποθετήστε εικόνες νεραϊδών σε χρωματιστά καδράκια, τα οποία και θα κρεμάσετε σε μια κεντρική σύνθεση στον τοίχο.
  • Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νεραϊδίστικο «φωτιστικό» χρησιμοποιώντας μια σειρά λευκά χριστουγεννιάτικα φωτάκια, στα οποία θα τυλίξετε ροζ μεταξωτά λουλούδια ή θα κρεμάσετε ροζ σατέν κορδέλες.
  • Μπορείτε να κρεμάσετε το φωτιστικό σας από την κουνουπιέρα, να το τοποθετήσετε σαν εγκατάσταση (σε όποιο σχήμα σας αρέσει) στον τοίχο να το αφήσετε απλώς να τρέχει από ένα ράφι της βιβλιοθήκης μέχρι το δάπεδο. Εναλλακτικά,  χρησιμοποιήστε σκέτες «ψείρες» γύρω από το πορτατίφ και τον καθρέφτη.
  • Φροντίστε οι «ψείρες» να έχουν χρώμα παρόμοιο με αυτό των τοίχων και να είστε σίγουροι ότι το παιδικό δωμάτιο θα αποκτήσει μαγική λάμψη.
  • Δώστε έμφαση με τα κατάλληλα αντικείμενα και αξεσουάρ. Κρεμάστε φτερά νεράιδας στους τοίχους ή στην οροφή. Προσθέσετε μικρές κεραμικές ή πορσελάνινες νεράιδες σε ένα ράφι ή πάνω από ντουλάπια και κομοδίνα.
  • Συμπληρώστε τη διακόσμηση με μικρούς ονειρικά διακοσμημένους καθρέφτες, «μαγικά» κουτιά κ.λπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο

.

Δείτε μερικές φρέσκιες ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο ώστε να έχετε ένα μοντέρνο και κομψό αποτέλεσμα που θα αντέξει στον χρόνο, χωρίς να πρέπει να αλλάξετε ριζικά τη διακόσμησή μετά από μόλις λίγα χρόνια.

Οι 5 Κινήσεις που Πρέπει να Κάνετε για να Μετατρέψετε το Βρεφικό Δωμάτιο σε Παιδικό

.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να μετατρέψετε το βρεφικό υπνοδωμάτιο σε παιδικό. Δείτε μερικές από αυτές.

Μωρό με (οικολογικές) ευαισθησίες

.

Στο μωρουδιακό δωμάτιο κάντε βασική σας προτεραιότητα την υγεία και μετά την αισθητική επιλέγοντας οργανικά προϊόντα και πιστοποιημένα υλικά.

Το Πρώτο του Δωμάτιο: Τι να Προσέξετε και τι να Αποφύγετε

.

Απαλές υφές και χρώματα, μαλακές καμπύλες και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα είναι μερικά από αυτά που πρέπει να έχει ένα βρεφικό δωμάτιο. Υπάρχουν όμως και άλλα που καλό είναι να μην τα έχει. Εκπαιδευτείτε καθώς περιμένετε τον πελαργό.

Πριν και Μετά: 6 Κινήσεις για να Φτιάξετε ένα Κοριτσίστικο Παιδικό Δωμάτιο με Άποψη

.

Μπορείτε εύκολα να ανακαινίσετε ένα κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο ακολουθώντας αυτά τα απλά και εύκολα tips.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παιδικό πάρτυ: πειρατές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εφηβικό υπνοδωμάτιο