Διακοσμήστε Ανοιξιάτικα την Πόρτα του Σπιτιού σας

Κατηγορίες: ΑΝΟΙΞΗ

Διακοσμήστε Ανοιξιάτικα την Πόρτα του Σπιτιού σας

Η Άνοιξη έχει ήδη φτάσει και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φτάνετε στο σπίτι ύστερα από μια κοπιαστική ημέρα και να αντικρίζετε μια χαρούμενη, φωτεινή, ανοιξιάτικη διακόσμηση, πριν καν μπείτε μέσα στο σπίτι σας.

Η διακόσμηση με λουλούδια στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού σας μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι και, φυσικά, να ομορφύνει συνολικά την είσοδό σας. Γι’ αυτό τολμήστε το και εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες.

Extra Tip: Αν η πόρτα σας διαθέτει κεντρικό πόμολο, προτιμήστε να περάσετε από αυτό τις κατασκευές σας, έτσι ώστε να είναι κρεμασμένες στην πόρτα σας. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τις ανοιξιάτικες δημιουργίες σας στο έδαφος, στο πλάι της πόρτας για να δώσετε μία χαρούμενη και φωτεινή όψη στην είσοδο του σπιτιού σας.

Ποτιστήρι Μετατρέψτε ένα μεταλλικό ποτιστήρι σε βάζο γεμίζοντάς το λουλούδια και νερό. Για να το κρεμάσετε στο κεντρικό πόμολο της πόρτας, μπορείτε είτε να περάσετε το ποτιστήρι από το χερούλι του ή να τυλίξετε σφιχτά με σπάγκο το ποτιστήρι και με τον ίδιο σπάγκο να το κρεμάσετε από το πόμολο. Αν το ποτιστήρι σας είναι μονόχρωμο, χωρίς σχέδια, μπορείτε να τυλίξετε το στόμιο του και τη βάση του με σπάγκο, επίσης, για να το διακοσμήσετε.

Φτιάξτε μια κρεμαστή γλάστρα από...ποτιστήρι!

Φτιάξτε μια κρεμαστή γλάστρα από...ποτιστήρι!

Λάστιχο ποτίσματος Το λάστιχο ποτίσματος μπορεί να έχει κι άλλες χρήσεις εκτός από την κλασική. Φτιάξτε ένα στεφάνι από το λάστιχο και διακοσμήστε το στην μια άκρη του με λουλούδια. Αν λατρεύετε την κηπευτική, μπορείτε να το διακοσμήσετε και με είδη κηπευτικής που χρησιμοποιείτε, όπως ένα γάντι κηπευτικής, ένα μικρό φτυάρι ή ένα μικρό πήλινο γλαστράκι για να θυμίζει ακόμα πιο πολύ ανοιξιάτικο σκηνικό. Εάν στην κουζίνα έχετε πόρτα που βγαίνει στη βεράντα θα μπορούσατε να διακοσμήσετε και αυτήν εξωτερικά.

Χρησιμοποιήστε ένα λάστιχο ποτίσματος για να φτιάξετε ένα στεφάνι.

Χρησιμοποιήστε ένα λάστιχο ποτίσματος για να φτιάξετε ένα στεφάνι.

Φέρτε την Άνοιξη στο Σπίτι σας με 5 Βήματα!

Πρωτότυπες και ομοιόμορφες γλάστρες Τοποθετήστε στη μία άκρη της εισόδου σας μονόχρωμες, μεγάλες γλάστρες σε διάφορα ύψη και σχήματα. Φυτέψτε σε αυτές πολλά και διαφορετικά, πολύχρωμα λουλούδια, που θα κάνουν τον χώρο μπροστά από την πόρτα σας να μοιάζει τόσο φωτεινός και... ανοιξιάτικος.

Δώστε χρώμα στην είσοδο του σπιτιού σας!

Δώστε χρώμα στην είσοδο του σπιτιού σας!

Κάδρο κορνίζας Κρατήστε μόνο το κάδρο από μια κορνίζα και κρεμάστε το στην πόρτα. Μπορείτε να τυλίξετε λουλούδια στη μια πλευρά του και να προσθέσετε κορδέλες για ένα ακόμα πιο παιχνιδιάρικο και ανοιξιάτικο αποτέλεσμα. Και να θυμάστε, πως αν η πόρτα σας είναι σε σκούρο χρώμα, προτιμήστε το κάδρο να είναι σε ανοιχτόχρωμες ή μεταλλικές αποχρώσεις, όπως το χρυσό. Αν η πόρτα σας είναι άσπρη και γενικότερα ανοιχτόχρωμη, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κάδρα σε έντονα χρώματα.

Κρεμάστε στην πόρτα σας ένα κάδρο και λουλούδια.

Κρεμάστε στην πόρτα σας ένα κάδρο με λουλούδια.

Ψάθινες Γλάστρες και Καλάθια Χρησιμοποιήστε ψάθινες, επιτοίχιες γλάστρες, αν θέλετε να κρεμάσετε την κατασκευή σας ή ψάθινα καλάθια κάθε μεγέθους και σχήματος για να στολίσετε το κάτω μέρος, δεξιά και αριστερά από την πόρτα. Προτιμήστε πολύχρωμα λουλούδια για μεγαλύτερη αντίθεση και λευκά άνθη αποκλειστικά για περισσότερη φωτεινότητα στον χώρο.

Κρεμάστε καλάθια στην είσοδό σας και γεμίστε τα με λουλούδια.

Κρεμάστε καλάθια στην είσοδό σας και γεμίστε τα με λουλούδια.

Διαβάστε επίσης:

Γαλότσες Πριν βιαστείτε να αποθηκεύσετε τις γαλότσες σας μαζί με το χειμωνιάτικα σας παπούτσια, σκεφτείτε οτι μπορούν να μετατραπούν σε γλάστρες για τα λουλούδια σας στην πόρτα του σπιτιού σας. Διαλέξτε ένα ζευγάρι γαλότσες σε έντονο χρώμα. Για να τις κρεμάσετε, περάστε στο πίσω μέρος κάθε γαλότσας έναν μεταλλικό κρίκο. Στη συνέχεια περάστε από κάθε κρίκο μια φαρδιά κορδέλα και με αυτήν την κορδέλα κρεμάστε τες από το πόμολο της πόρτας. Τοποθετήστε στο εσωτερικό τους αρκετές εφημερίδες και στο επάνω μέρος του εσωτερικού τους τοποθετήστε από ένα μικρό βάζο με νερό και λουλούδια, το οποίο θα στερεώνεται πάνω στα φύλλα της εφημερίδας και δεν θα πέφτει.

Γιατί και οι γαλότσες σας μπορούν να διακοσμήσουν ανοιξιάτικα την πόρτα σας.

Γιατί και οι γαλότσες σας μπορούν να διακοσμήσουν ανοιξιάτικα την πόρτα σας.

Ομπρέλα Χρησιμοποιήστε μια από τις μεγάλες ομπρέλες για τη βροχή για να τη γεμίσετε με λουλούδια, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό μπουκέτο. Κρεμάστε την ομπρέλα από το χερούλι της στο πόμολο της πόρτας ή στερεώστε την στο έδαφος δίπλα από την πόρτα σας. Μην ξεχάσετε να την τυλίξετε στη μέση με μια κορδέλα για να μην σας ανοίγει υπερβολικά και για να είναι πιο ωραία αισθητικά. Δείτε εδώ 8 Ακόμη Απίστευτα Πράγματα που Μπορείτε να κάνετε με μια Ομπρέλα!

Φτιάξτε ένα μπουκέτο με λουλούδια με τη βοήθεια μιας ομπρέλας.

Φτιάξτε ένα μπουκέτο με λουλούδια με τη βοήθεια μιας ομπρέλας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για να Μυρίζει το Σπίτι σας Άνοιξη Μπορείτε να Φτιάξετε Αυτό το Εκπληκτικό Αρωματικό!

.

Άνοιξη, άνοιξη παντού με αυτά τα πανεύκολα και οικονομικά αρωματικά χώρου!

Έτσι Θα Φέρετε την Άνοιξη στο Μπαλκόνι σας!

.

Ο Φεβρουάριος φεύγει και η άνοιξη έρχεται-δείτε τι να κάνετε εν αναμονή της άνοιξης.

Έξυπνο DIY για να Ομορφύνετε τα Παράθυρά σας με Λουλούδια!

.

Τα λουλούδια έχουν αυτήν την καταπληκτική ιδιότητα, να ομορφαίνουν τον χώρο και ταυτόχρονα να δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

Δείτε 5 Έξυπνες Ιδέες που θα Φέρουν την Άνοιξη στη Διακόσμησή σας!

.

Μπορείτε να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας, ακόμα κι αν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα; Φυσικά και ναι!

Έξυπνο Tip για να Παρατείνετε τη Διάρκεια Ζωής μιας Ανθοδέσμης

.

Δώστε ζωή και λάμψη στα λουλούδια σας με τον πιο φυσικό τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Tips Διακόσμησης από τον Σπύρο Σούλη και DIY με Λιγότερο από 10 Ευρώ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Άνοιξη 2019: Αυτά Είναι τα Χρώματα στα Μαλλιά που θα Δείτε Παντού Φέτος!
More in ΑΝΟΙΞΗ
Tips Διακόσμησης από τον Σπύρο Σούλη και DIY με Λιγότερο από 10 Ευρώ!

Ο Σπύρος Σούλης σας δίνει τα διακοσμητικά tips που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας αυτή την Άνοιξη.

Close