Διατηρήστε το Σπίτι Ζεστό Χωρίς να Χρησιμοποιήσετε Ηλεκτρισμό

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διατηρήστε το Σπίτι Ζεστό Χωρίς να Χρησιμοποιήσετε Ηλεκτρισμό

Οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος τους χειμερινούς μήνες εκτοξεύονται και αυτό επειδή το κρύο πολλές φορές δεν αντέχεται και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να ανάβουμε τα κλιματιστικά και τα καλοριφέρ και όχι να φοράμε κάποιο ρούχο παραπάνω.

Αν θέλετε να έχετε ζεστό σπίτι και να μην πληρώνετε τεράστιους λογαριασμούς τότε υπάρχουν κάποια τιπς που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να βελτιώσετε δραματικά τη θερμοκρασία του σπιτιού σας.

Σφραγίστε καλά τα παράθυρα του σπιτιού Μεγάλη ποσότητα κρύου μπαίνει στο σπίτι από τις χαραμάδες που υπάρχουν γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες. Κλείστε τις χαραμάδες για να ανέβει η θερμοκρασία του σπιτιού σας.

Απόλυτος Οδηγός Θέρμανσης για Κάθε Χώρο και για Όλες τις Τσέπες

Σφραγίστε καλά τα παράθυρα για να μην μπαίνει κρύο από τις χαραμάδες.

Σφραγίστε καλά τα παράθυρα για να μην μπαίνει κρύο από τις χαραμάδες.

Ανοίξτε τις κουρτίνες όταν έχει ήλιο Στην Ελλάδα που ο ήλιος είναι μπόλικος πολλές μέρες του χρονου, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το γεγονός. Ανοίξτε τις κουρτίνες κάθε φορά που έχει ήλιο και κλείστε τις όσο ο ήλιος δύει. Καλό θα ήταν να έχετε βαριές κουρτίνες ώστε να μην διαπερνάει εύκολα το κρύο μέσα από αυτές.

Κλιματιστικό για Θέρμανση: Γιατί να Επιλέξετε Inverter

Βάλτε χαλιά Χαλιά, πατάκια, φλοκάτες, ριχτάρια στους καναπέδες, γούνινα σκεπάσματα στα κρεβάτια βοηθάνε στο να παραμένει το σπίτι σας πιο ζεστό και να δείχνει πιο cozy. Έτσι το κρύο από τα πλακάκια στο πάτωμα δεν διαπερνάει το χαλί σας και το σπίτι παραμένει πιο ζεστό.

Αφήστε τον φούρνο ανοιχτό μετά το μαγείρεμα Εκμεταλλευτείτε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στον φούρνο σας προς όφελός σας. Μόλις το φαγητό είναι έτοιμο, ανοίξτε τον φούρνο για να βγει όλη η ζέστη στην κουζίνα σας.

Tips για πιο Ζεστό Σπίτι Χωρίς Θέρμανση

Αφήστε τον φούρνο ανοιχτό μετά το μαγείρεμα για να βγει όλη η ζέστη προς τα έξω.

Αφήστε τον φούρνο ανοιχτό μετά το μαγείρεμα για να βγει όλη η ζέστη προς τα έξω.

Κάντε μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα Οι υδρατμοί που βγαίνουν από το μπάνιο πάνε σε όλο το σπίτι ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του σπιτιού.

Καλύψτε το τζάκι Από το τζάκι πολλές φορές μπαίνει αρκετό κρύο ειδικά αν η καμινάδα σας είναι ανοιχτή. Αγοράστε ένα προστατευτικό για το τζάκι ώστε να το κλείνετε κάθε φορά που δεν το χρησιμοποιείτε.

Οικονομία στη Θέρμανση και Ζεστό Σπίτι Ταυτόχρονα!

Ντυθείτε καλά. Τα πόδια σας ειδικά, πρέπει να είναι πάντα ντυμένα με ζεστές κάλτσες καθώς όλος ο κόσμος κρυώνει πρώτα στα πόδια.

Ντυθείτε καλά. Τα πόδια σας ειδικά, πρέπει να είναι πάντα ντυμένα με ζεστές κάλτσες καθώς όλος ο κόσμος κρυώνει πρώτα στα πόδια.

Προσθέστε μόνωση Τα καινούρια σπίτια είναι καλύτερα μονωμένα συγκριτικά με τα παλαιότερα. Αν το σπίτι σας είναι παλιό και πολύ κρύο σκεφτείτε να προσθέσετε μόνωση ώστε να είναι πιο ζεστό. Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για τη μόνωση αλλά θα γλυτώσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος.

Βάλτε ζεστά μπουκάλια στα πόδια σας στο κρεβάτι Βάλτε ειδικά ζεστά μπουκάλια στα πόδια σας στο κρεβάτι ή θερμοφόρες. Προσέξτε όμως γιατί αυτή με αυτή τη μέθοδο και αν η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ υψηλή, μπορεί αν πάθετε έγκαυμα μέσα στον ύπνο σας.

Οικονομική Θέρμανση: 9 Έξυπνοι Τρόποι να Κρατήσετε το Σπίτι σας Ζεστό

Βάλτε θερμοφόρες με χλιαρό νερό στα πόδια σας.

Βάλτε θερμοφόρες με χλιαρό νερό στα πόδια σας.

Δώστε εύκολες, άμεσες και πάνω απ' όλα οικολογικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα του σπιτιού με τα εκατοντάδες άρθρα που θα βρείτε στην κατηγορία Eco Living, πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι Το Καλοκαιρινό Αντικείμενο που θα Ζεστάνει το Σπίτι σας

.

Δείτε μια εντελώς διαφορετική χρήση ενός καλοκαιρινού αξερουάρ που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη θέρμανση!

Φτιάξτε Αρωματικά Χώρου με τα πιο Αγνά Υλικά

.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σας. Δείτε πώς να το κάνετε χωρίς κόστος!

Οι πιο Αποτελεσματικοί Τρόποι για να Ζεστάνετε Γρήγορα ένα Κρύο Δωμάτιο

.

Ανακαλύψτε μερικούς εύκολους τρόπους για να ζεστάνετε γρήγορα ένα κρύο δωμάτιο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Καθαρίστε τον Φούρνο σας από τα Καμμένα Λίπη με 3 Υλικά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Χριστουγεννιάτικα Αρωματικά Χώρου που Μπορείτε να Φτιαξετε Μόνοι σας