Πασχαλιάτικο DIY: Δημιουργήστε Διακοσμητικά με Φίλτρα Καφέ (VIDEO)

Κατηγορίες: ΠΑΣΧΑ

Πασχαλιάτικο DIY: Δημιουργήστε Διακοσμητικά με Φίλτρα Καφέ (VIDEO)

Το Πάσχα είναι μια ανάσα μακριά μας και ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε κάποιες σκέψεις για το πώς θέλουμε να δείχνει το πασχαλιάτικο τραπέζι. Πώς θα το στολίσετε; Τι μπορείτε να φτιάξετε που να είναι όμορφο και ταυτόχρονα οικονομικό;

Σήμερα σας έχουμε την πιο όμορφη κατασκευή για να διακοσμήσετε το πασχαλιάτικο τραπέζι και το σπίτι σας χρησιμοποιώντας φίλτρα καφέ.

Τι θα χρειαστείτε Για να κάνετε αυτό το όμορφο διακοσμητικό θα χρειαστείτε φίλτρα γαλλικού καφέ, χρώματα ζαχαροπλαστικής, ένα μπολ με χλιαρό νερό, κόλλα, χάρτινα κυπελλάκια, μια βαθιά πιατέλα και σοκολατένια αυγουλάκια. Όλα τα παραπάνω υλικά μπορείτε να τα βρείτε σε ένα σούπερ μάρκετ.

Πανεύκολα DIY που Μπορείτε να Φτιάξετε σε Λίγα Λεπτά!

Φτιάξτε αυτά τα όμορφα διακοσμητικά για το πασχαλινό τραπέζι χρησιμοποιώντας φίλτρα γαλλικού καφέ.

Φτιάξτε αυτά τα όμορφα διακοσμητικά για το πασχαλινό τραπέζι χρησιμοποιώντας φίλτρα γαλλικού καφέ.

Πώς θα φτιάξετε το πασχαλινό λουλούδι Πάρτε δύο φίλτρα καφέ και τοποθετήστε το ένα μέσα στο άλλο. Ρίξτε μέσα στην πιατέλα 1 φλ. ζεστό νερό (όχι καυτό) και 10 σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής. Τοποθετήστε τα φίλτρα ανάποδα μέσα στην πιατέλα και αμέσως το χρώμα θα τα βάψει. Μόλις φτάσει η βαφή στο πάνω μέρος των φίλτρων, βγάλτε τα από την πιατέλα και βάλτε τα πάνω σε μια σχάρα (που θα έχετε τοποθετήσει πάνω σε ταψάκι) για να στεγνώσουν. Ακολουθήστε την ίδια μέθοδο με διάφορες αποχρώσεις ώστε στο τέλος να έχετε δημιουργήσει δυάδες φίλτρων διαφορετικών αποχρώσεων.

4 Υπέροχα Μαξιλάρια τα Οποία Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Βουτήξτε τα φίλτρα σε ένα μπολ ή σε μια βαθιά πιατέλα που θα περιέχει 1 φλ. ζεστό νερό και 10 σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής.

Βουτήξτε τα φίλτρα σε ένα μπολ ή σε μια βαθιά πιατέλα που θα περιέχει 1 φλ. ζεστό νερό και 10 σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής.

Για να φτιάξετε ένα λουλούδι πάρτε ένα χάρτινο κυπελλάκι και κόψτε το ώστε να μείνει μόνο η βάση του (ύψος 3-4 εκατοστά). Ενώστε 6 φίλτρα μαζί (3 φίλτρα ίδιου χρώματος και άλλα 3 φίλτρα ενός διαφορετικού χρώματος).

Φτιάξτε ένα Όμορφο Κρεβάτι Σκύλου από Παλιό Λάστιχο Αυτοκινήτου (VIDEO)

Ανοίξτε τα φίλτρα, διπλώστε τα στα δύο και κάντε δύο ψαλιδιές με το ψαλίδι στις άκρες. Στη συνέχεια, διπλώστε στα τέσσερα τα φίλτρα και κάντε μια ψαλιδιά στη μια άκρη και μια ψαλιδιά στη μέση. Αμέσως μετά, ανοίξτε τα φίλτρα πάλι, διπλώστε τα στα δύο και κόψτε τις άκρες ώστε να σχηματιστούν τα πέταλα του λουλουδιού (δείτε βίντεο παρακάτω). Κολλήστε στο εσωτερικό της βάσης του ποτηριού ένα φίλτρο. Κολλήστε ακόμα ένα φίλτρο ίδιου χρώματος μέσα στο κυπελλάκι. Στη συνέχεια κολλήστε ένα τρίτο φίλτρο του ίδιου χρώματος από την κάτω μεριά του ποτηριού.

Μόλις ολοκληρώσετε την κατασκευή σας γεμίστε κάθε λουλούδι με σοκολατένια αυγουλάκια ή ζαχαρωτά.

Μόλις ολοκληρώσετε την κατασκευή σας γεμίστε κάθε λουλούδι με σοκολατένια αυγουλάκια ή ζαχαρωτά.

Αμέσως μετά, διαλέξτε ένα δεύτερο χρώμα και κολλήστε άλλα 3 φίλτρα από την κάτω μεριά της βάσης του ποτηριού. Γεμίστε το λουλούδι με σοκολατένια αυγουλάκια, σοκολατάκια ή  ό,τι άλλο θέλετε.

Πώς να Φτιάξετε Μόνοι σας τα πιο Όμορφα Μαρμάρινα Σουπλά

Δείτε όλη τη διαδικασία στο video που ακολουθεί...


Όλα όσα αφορούν τις εποχές και τις γιορτές θα τα βρείτε στην Κατηγορία Εποχικό πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DIY: Φτιάξτε Ένα Πρωτότυπο Πατάκι Μόνοι σας

.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε μόνοι σας το πατάκι της πόρτας.

5 Πανεύκολα DIY που Φτιάχνονται σε Ελάχιστα Λεπτά!

.

Δημιουργήστε μόνοι σας 5 πανεύκολα DIY projects μέσα σε λίγα λεπτά!

Φτιάξτε το πιο Όμορφο Ανοιξιάτικο Πινακάκι Μαζί με το Παιδί σας

.

Υπέροχο ανοιξιάτικο πινακάκι που μπορείτε να φτιάξετε μαζί με το παιδάκι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι πιο Όμορφες Ορθόδοξες Εκκλησίες για να Κάνει κανείς Ανάσταση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πάσχα στην Πόλη: Οι Καλύτερες Προτάσεις για Μοναδικές Γιορτές