Διατηρήστε τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερες μέρες

Κατηγορίες: TIPS

Διατηρήστε τα λουλούδια στο βάζο για περισσότερες μέρες

Όσο ωραίο ή ακριβό και να είναι ένα βάζο δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα βάζο χαμηλότερης αξίας που όμως είναι γεμάτο λουλούδια. Χρώματα και αρώματα από το όμορφο μπουκέτο γεμίζουν τον χώρο σας, αλλά δυστυχώς αυτό το σκηνικό δεν διαρκεί πολύ. Τα λουλούδια μαραίνονται γρήγορα και το βάζο σας μένει και πάλι άδειο χάνοντας τη γοητεία του.

Έχετε δοκιμάσει διάφορα κόλπα για να διατηρήσετε το μπουκέτο σας περισσότερο καιρό. Αλλάζετε νερό κάθε μέρα, μέχρι και ασπιρίνη ακούσατε πως πρέπει να βάλετε στο νερό και ίσως κάπως αυτό να βοηθάει… αν τα λουλούδια σας έχουν πονοκέφαλο! Όμως στην πραγματικότητα τα λουλούδια σας διψούν και ξέρετε τι χρειάζονται; Μια λεμονάδα φυσικά! Για να ζήσουν τα λουλούδια στο βάζο πολύ παραπάνω ρίξτε στο νερό ένα ποτήρι λεμονάδα με ανθρακικό. Το ανθρακικό και η ζάχαρη θα τα ενθουσιάσουν και έτσι αυτά θα παραμείνουν φρέσκα ακόμη περισσότερο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Ανοίξετε ένα Βάζο που δεν Ανοίγει με Τίποτα

.

Ανοίξτε με μία εύκολη κίνηση το καπάκι από το βάζο που έχει κολλήσει.

Χαρίστε λάμψη στα λουλούδια σας

.

Δείτε πώς θα χαρίσετε στα λουλούδια σας γυαλιστερό φύλλωμα χωρίς τη χρήση χημικών σπρέι αλλά με απλά συστατικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Τι σχέση έχει ένα ενυδρείο με τα λουλούδια σας;

.

Τα λουλούδια καθαρίζουν τον αέρα, ομορφαίνουν τον χώρο και το μόνο που χρειάζονται από εσάς είναι λίγο νερό. Ξέρετε όμως ποιο είναι αυτό το νερό που θα αναζωογονήσει τα φυτά σας με τον καλύτερο τρόπο;

Πώς να Φτιάξετε Ροδόνερο

.

Αφού απολαύσετε το όμορφο μπουκέτο από τριαντάφυλλα χρησιμοποιήστε τα πέταλα για να κάνετε σπιτικό ροδόνερο.

Τουλίπες

.

Ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια μπορεί να βρίσκεται στον κήπο ή τη βεράντα σας. Φυτέψτε τους βολβούς της τη σωστή στιγμή και στη συνέχεια απολαύστε το λίκνισμά τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χαρίστε λάμψη στα λουλούδια σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αφαιρέστε τους Λεκέδες Μαρκαδόρου από Τοίχους και Ρούχα