Μεγάλα Μυστικά Διακόσμησης για Μικροσκοπικά Σπίτια

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Μεγάλα Μυστικά Διακόσμησης για Μικροσκοπικά Σπίτια

Τα μικροσκοπικά σπίτια μας δίνουν πολύ καλές ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε στο δικό μας χώρο ώστε να γίνει πιο λειτουργικός, χρήσιμος και όμορφος. 

Μελετώντας διάφορα μικρά σπίτια καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα και στο δικό σας σπίτι.

Κατακόρυφη διακόσμηση Μια ωραία ιδέα για να εκμεταλλευτείτε σωστά κάθε χώρο του σπιτιού σας είναι να επενδύσετε στην κατακόρυφη διακόσμηση!

Πολυμορφικά έπιπλα Αν το σπίτι σας είναι μικρό και θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο, θα πρέπει να κοιτάξετε να αγοράσετε κάποια έπιπλα που χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους και καλύπτουν αρκετές ανάγκες. Για παράδειγμα, ένας καναπές που γίνεται κρεβάτι ή ένα κρεβάτι που μετατρέπεται σε τραπέζι είναι μια καλή ιδέα για ένα μικρό σαλόνι.

6 Απίστευτα Έξυπνα Έπιπλα για Πολύ Μικρούς Χώρους

Επιλέξτε έπιπλα που εξυπηρετούν πολλούς διαφορετικούς σκοπούς.

Εκμεταλλευτείτε όλους τους χώρους Μελετήστε τον χώρο σας και δείτε ποια σημεία θα μπορούσαν να διακοσμηθούν αλλιώς ώστε να καλύπτουν ακόμα καλύτερα τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα οι εσοχές στους τοίχους σας είναι ιδανικές για να τοποθετήσετε ράφια ή ακόμα και ως extra αποθηκευτικός χώρος.

Εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως Βγάλτε τις κουρτίνες ή αντικαταστήστε τις με πιο λεπτές ώστε να μπορείτε να εκμεταλλεύεστε το φυσικό φως στο έπακρο. Έτσι δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε έξτρα φωτιστικά στο πάτωμα ή πάνω σε τραπέζια που θα πιάνουν περισσότερο χώρο και θα δείχνουν το σπίτι σας παραφορτωμένο.

Μικροσκοπικό Σπίτι 33 τ.μ.: Θα σας Εμπνεύσει Απίστευτα!

Αυτή η μικρή τραπεζαρία θα ήταν πολύ σκοτεινή αν είχαν μπει κουρτίνες στα παράθυρα και ο χώρος θα έδειχνε μικρότερος.

Αυτή η μικρή τραπεζαρία θα ήταν πολύ σκοτεινή αν είχαν μπει κουρτίνες στα παράθυρα και ο χώρος θα έδειχνε μικρότερος.

Επιλέξτε τη σωστή ταπετσαρία Μια ταπετσαρία που είναι πολύ καλής ποιότητας μπορεί να είναι πραγματικά αληθοφανής! Για παράδειγμα, η ταπετσαρία στο δωμάτιο της παρακάτω φωτογραφίας μοιάζει τρομακτικά με αληθινή βιβλιοθήκη κάνοντας τον χώρο αμέσως να δείχνει πιο μεγάλος.

Αφήστε άδειους χώρους Όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου σας θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Μην τα βάζετε όλα μέσα σε ένα δωμάτιο. Αποθηκεύστε τα κάπου και προτιμήστε να αφήσετε κάποιους χώρους του σπιτιού άδειους για να μπορείτε να κινήστε με άνεση και να μην φαίνεται το σπίτι σας ακόμα πιο μικρό.

Ποιος είπε ότι ένα σαλόνι πρέπει οπωσδήποτε να έχει έναν μεγάλο καναπέ και ένα μεγάλο τραπέζι; Αν ο χώρος σας είναι μικρός καλύτερα να επιλέξτε έπιπλα που να αφήνουν άδειους κάποιους χώρους για να κινήστε πιο εύκολα.

Αν ο χώρος σας είναι μικρός καλύτερα να επιλέξτε έπιπλα που να αφήνουν άδειους κάποιους χώρους για να κινήστε πιο εύκολα.

Αποθηκευτικοί χώροι Προτιμήστε έπιπλα που έχουν ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους. Έτσι δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε επιπλέον καλάθια και έπιπλα για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας.

Αν το σπίτι δεν έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους θα αναγκαστείτε να αγοράσετε έξτρα καλάθια (βλέπε εικόνα).

Αν το σπίτι δεν έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους θα αναγκαστείτε να αγοράσετε έξτρα καλάθια (βλέπε εικόνα).

Προτιμήστε λοιπόν έπιπλα που έχουν ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους.

Προτιμήστε, λοιπόν, έπιπλα που έχουν ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους.

Μίνιμαλ διακόσμηση Στους μεγάλους χώρους η μίνιμαλ διακόσμηση μπορεί πιο εύκολα να δείξει «φτωχή», ενώ στους μικρούς χώρους ταιριάζει περισσότερο. Επιλέξτε έπιπλα και διακοσμητικά σε μοντέρνες και καθαρές γραμμές για να μην δείχνει ο χώρος σας υπερβολικά διακοσμημένος και ακατάστατος.

Βάλτε το γραφείο σας στον τοίχο Αν δεν έχετε χώρο για μεγάλο γραφείο τότε ένα γραφείο σαν αυτό της φωτογραφίας είναι μια πολύ καλή ιδέα για να έχετε χώρο να εργάζεστε μόνο όταν τον χρειάζεστε. Τοποθετήστε μια ειδική κατασκευή στον τοίχο, που όταν ανοίγει είναι γραφείο και όταν κλείνει είναι ένα απλό ντουλάπι, ένας πίνακας ή ένας καθρέφτης.

Δείτε Ένα Μικροσκοπικό Σπίτι με Άπειρο Χώρο και Πάρτε Ιδέες (VIDEO)

Εξοικονομήστε χώρο από το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο τοποθετώντας το γραφείο σας στον τοίχο.

Εξοικονομήστε χώρο από το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο τοποθετώντας το γραφείο σας στον τοίχο.

Προσθέστε μερικές διακοσμητικές πινελιές Το ότι ο χώρος σας είναι μικρός δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τον διακοσμήσετε. Για παράδειγμα, η ταπετσαρία δεν πιάνει καθόλου χώρο (προφανώς) και προσθέτει εύκολα στιλ στο σπίτι σας. Βάλτε για παράδειγμα, ταπετσαρία στο πίσω μέρος των ντουλαπιών της κουζίνας σας.

Πόσο Κοστίζει το πιο Μικροσκοπικό Διαμέρισμα στον Κόσμο;

Το ότι ο χώρος είναι μικρός στην κουζίνα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διακοσμηθεί.

Το ότι ο χώρος είναι μικρός στην κουζίνα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να διακοσμηθεί.

Μειώστε την ακαταστασία Ακόμα και αν έχετε ένα σωρό πράγματα που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε, μπορείτε να βρείτε τρόπους να τα διακοσμήσετε χωρίς να δείχνουν άσχημα στο χώρο σας. Έχετε, για παράδειγμα, μια μεγάλη συλλογή περιοδικών που δεν θέλετε να πετάξετε; Βρείτε έναν τρόπο, εκμεταλλευόμενοι την τέχνη, για να διακοσμήσετε τα περιοδικά σας χωρίς να δείχνουν άσχημα. Μπορείτε να τα βάλετε σε όμορφες στοίβες κάτω από ένα ράφι (όπως στην εικόνα) και να διακοσμήσετε από πάνω με όμορφα διακοσμητικά και έναν ιδιαίτερο πίνακα.

Τα στιβαγμένα περιοδικά κάτω από το ράφι δεν φαίνονται καθόλου άσχημα με τον τρόπο που τα διακόσμησε ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού.

Τα στιβαγμένα περιοδικά κάτω από το ράφι δεν φαίνονται καθόλου άσχημα με τον τρόπο που τα διακόσμησε ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε το Μικροσκοπικό Μπάνιο σας να Φαίνεται Τεράστιο με 9 Τρόπους

.

Ένα μικρό μπάνιο μπορεί να δείχνει τεράστιο με μερικές πολύ μικρές αλλαγές.

Μικρή Βεράντα: Τα πιο Έξυπνα Έπιπλα για τη Δική σας!

.

Τα πιο χρηστικά έπιπλα για τη μικρή σας βεράντα.

Κρύψτε τα Ραγίσματα από τους Τοίχους σας με τους πιο Έξυπνους Τρόπους!

.

Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε πάνω σε ραγίσματα τοίχων.

Θέλετε να Κάνετε τον Χώρο σας να Φαίνεται Μεγαλύτερος; Χρησιμοποιήστε Αυτό το Αντικείμενο

.

Δείτε το διακοσμητικό αντικείμενο που μπορεί να μεταμορφώσει αμέσως το χώρο σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Κόλπα για να Διαρκούν τα Κεριά σας Περισσότερο και να Βγάζουν Περισσότερη Φλόγα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Συμβουλές για να Επιλέξετε το Ιδανικό Χαλί για την Κουζίνα σας