Διακοσμήστε το Καθιστικό σας με Φωτογραφίες Χωρίς να Χρησιμοποιήσετε Κορνίζες

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Διακοσμήστε το Καθιστικό σας με Φωτογραφίες Χωρίς να Χρησιμοποιήσετε Κορνίζες

Οι πιο αγαπημένες αναμνήσεις συνοδεύονται και από την αντίστοιχη φωτογραφία. Γι' αυτό οι φίλοι και οι γνωστοί συνηθίζουν να σας κάνουν ως δώρο κορνίζες για να εσωκλείετε εκεί τις όμορφες στιγμές σας. Παρ' όλα αυτά, αν εσείς δεν θέλετε να διακοσμήσετε το καθιστικό σας με επιπλέον κορνίζες και αναζητάτε έναν πιο πρωτότυπο τρόπο για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας, τότε οι ιδέες που ακολουθούν είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε.

Φωτογραφίες πίσω από παραθυρόφυλλα Χρησιμοποιήστε παλιά παράθυρα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κολάζ φωτογραφιών. Κολλήστε τις φωτογραφίες σας πίσω από το τζάμι και στη συνέχεια κρεμάστε οριζόντια ή κάθετα το παραθυρόφυλλο στον τοίχο. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τον αριθμό και το σχέδιο που θα σχηματίζουν οι φωτογραφίες, ανάλογα με τον χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε. Σας προτείνουμε να κρεμάσετε κάθετα τα παραθυρόφυλλα και στη μέση του τζαμιού να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες με μια απόσταση 5 εκατοστών ανάμεσά τους. Θέλετε και άλλες ιδέες για να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο; Δείτε 7 Ιδέες για να Κάνετε τις Απλές Φωτογραφίες σας Έργα Τέχνης για τον Τοίχο.

thehomeissue_(photos)01

Εκμεταλλευτείτε και ανακυκλώστε ταυτόχρονα τα παλιά σας παραθυρόφυλλα.

Φωτογραφίες μέσα σε βαζάκια μαρμελάδας Εκμεταλλευτείτε τα άδεια γυάλινα βαζάκια σας για να τα μετατρέψετε σε κορνίζες. Τοποθετήστε μέσα στο βάζο την φωτογραφία που θέλετε με αντίθετη φορά, σαν να την βλέπετε ανάποδα δηλαδή. Κουμπώστε το βαζάκι σας, γυρίστε το αντίστροφα για να ακουμπάει το καπάκι του ως βάση και έτοιμο! Αν έχετε πολλά βαζάκια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε δείτε σε ένα παλαιότερο άρθρο μας Υπέροχες Ιδέες για να Χρησιμοποιήσετε τα Καπάκια από Βαζάκια αλλά και Μοναδικές και Δροσερές Ιδέες για να Κάνετε τα Βαζάκια σας… Καλοκαιρινά.

thehomeissue_(photos)02

Τα άδεια βαζάκια μπορούν να γεμίσουν με ωραίες στιγμές σας.

5 Καλοκαιρινές Ιδέες Διακόσμησης με Βαζάκια Μαρμελάδας που Γίνονται με Μηδέν Ευρώ!

Φωτογραφίες κρεμασμένες σε φελοπίνακα Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ και μια πινέζα για να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας σε έναν φελοπίνακα. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών που θα κρεμάσετε, ενώ για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να βάλετε μόνο εκτυπωμένες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

thehomeissue_(photos)03

Κρεμάστε σε έναν πίνακα ανακοινώσεων με πινέζα και ένα κλιπ τη φωτογραφία που επιθυμείτε.

Φωτιστικό από φωτογραφίες Κατασκευάστε ένα μοναδικό φωτιστικό από φωτογραφίες που έχετε βγάλει σε φωτογραφικό θάλαμο ή από παλιά αρνητικά φωτογραφιών, αν έχετε. Βασικό χαρακτηριστικό τους  είναι το μικροσκοπικό τους μέγεθος. Πάρτε τη συλλογή φωτογραφιών που θα συγκεντρώσετε και τοποθετήστε την καθεμια φωτογραφία μέσα σε μια θήκη από χαρτόνι. Μπορείτε να την αγοράσετε έτοιμη σε μαγαζιά με είδη χειροτεχνίας ή μπορείτε να την φτιάξετε κι εσείς κόβοντας μικρά κομμάτια από μαύρο χαρτόνι και ενώνοντας τα με συρραπτικό. Στη συνέχεια περάστε κρικάκια από κάθε μία φωτογραφία μέσα σε θήκη από χαρτόνι και με τη βοήθεια μιας πένσας περάστε το ένα κρικάκι μέσα από το άλλο έτσι ώστε να ενωθούν οι φωτογραφίες και να δημιουργηθούν κάθετες λωρίδες από φωτογραφίες. Τελικό στάδιο είναι να περάσετε τα κρικάκια της πρώτης φωτογραφίας από την καθεμιά κάθετη λωρίδα στη βάση του φωτιστικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση από ένα παλιό φωτιστικό αφαιρώντας το ύφασμα ή την πλαστική επικάλυψη και κρατώντας μόνο τον μεταλλικό σκελετό.

Ασυνήθιστα Φωτιστικά: Ό,τι πιο Πρωτότυπο Έχετε Δει

thehomeissue_(photos)05

Διακοσμήστε τη βάση του φωτιστικού σας με φωτογραφίες από φωτογραφικό θάλαμο.

Διακοσμητικό DIY: Δώστε Λάμψη στο Παλιό Φωτιστικό σας

Ταπετσαρία τοίχου από φωτογραφίες Εκτυπώστε στο ίδιο μέγεθος τις φωτογραφίες που θέλετε να διακοσμούν τον χώρο σας και κολλήστε τες στον τοίχο τοποθετώντας στο πίσω μέρος τους ταινία διπλής επικολλήσεως, που θα βρείτε σε χρωματοπωλείο, σε ίση απόσταση μεταξύ τους για ένα συμμετρικό και στιλάτο αποτέλεσμα. Η αντίθεση των χρωμάτων των φωτογραφιών με το χρώμα του τοίχου θα κάνει τον τοίχο σας να δείχνει πιο εντυπωσιακός, γι'αυτό επιλέξτε να κάνετε το κολάζ σε ένα τοίχο που έχετε βάψει σε ένα έντονο χρώμα.

thehomeissue_(photos)06

Τυπώστε φωτογραφίες στο ίδιο μέγεθος και κολλήστε τες σε ολόκληρη την επιφάνεια ενός τοίχου.

Περίγραμμα πόρτας από φωτογραφίες Δημιουργήστε ένα χρωματιστό περίγραμμα από φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη γύρω από την πόρτα ενός δωματίου. Ανάμεσα στις φωτογραφίες μπορείτε να προσθέσετε και εκτυπωμένα κολάζ ή μοτίβα, όπως και εκτυπωμένα συνθήματα, ρητά, ατάκες ή και αφιερώσεις φίλων σας. Μην σας απασχολεί το μέγεθος των φωτογραφιών, γιατί αυτή η πολυπλοκότητα των σχημάτων θα δώσει στην πόρτα σας ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Πράγματα που δεν Έχετε Σκεφτεί και Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα

thehomeissue_(photos)04

Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή είσοδο τοποθετώντας φωτογραφίες γύρω από την πόρτα.

Ρολόι από φωτογραφίες Κολλήστε δώδεκα φωτογραφίες σε κυκλικό σχήμα ή σχήμα ρόμβου στον τοίχο σας, τοποθετήστε στο κέντρο έναν μηχανισμό ρολογιού (μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας) και δημιουργήστε ένα πρωτότυπο ρολόι τοίχου με αγαπημένες φωτογραφίες σας κάθε ώρα της ημέρας.

thehomeissue_(photos)08

Φτιάξτε το δικό σας ρολόι με δικές σας στιγμές για κάθε ώρα.

Plexiglass (πλέξιγκλας) αντί για κορνίζα Χρησιμοποιήστε 3 ορθογώνια κομμάτια πλεξιγκλάς (θα βρείτε σε πολυκαταστήματα, στα υλικά κατασκευών). Γυρίστε το ένα οριζόντια και τοποθετήστε στο κέντρο του τη φωτογραφία σας. Τοποθετήστε ακριβώς από πάνω και από κάτω τα άλλα 2 πλέξιγκλας κάθετα, ώστε να εφάπτονται. Με ένα κλιπ ενώστε τα 3 πλέξιγκλας έτσι ώστε να στέκονται μαζί σαν ένα και η μοντέρνα και πρωτότυπη κατασκευή σας είναι έτοιμη.

thehomeissue_(photos)10

Φτιάξτε με plexiglass μια διάφανη και μοντέρνα κατασκευή για τις φωτογραφίες σας.

Κρεμαστές φωτογραφίες σε σχοινί σαν απλωμένα ρούχα Τοποθετήστε 2 καρφάκια σε έναν τοίχο στην ίδια ευθεία και στην απόσταση που θέλετε να έχει το μήκος της συλλογής των φωτογραφιών σας. Περάστε από εκεί ένα σχοινί και στη συνέχεια κρεμάστε με μανταλάκια ή κλιπ τη συλλογή φωτογραφιών. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές εσείς θέλετε, ανάλογα με το πόσες στρώσεις φωτογραφιών θέλετε να έχει κάθετα ο τοίχος σας.

thehomeissue_(photos)11

Κρεμάστε από σχοινιά τις φωτογραφίες σας, όπως τις κρεμούσαν παλιά για να στεγνώσουν μετά την εκτύπωση τους.

Ρόδα με φωτογραφίες Κρεμάστε μια παλιά ρόδα ποδηλάτου στον τοίχο και στη συνέχεια με μανταλάκια τοποθετήστε πάνω της άνισα τις φωτογραφίες που έχετε επιλέξει.

5 Σίγουρα Βήματα για να Έχετε Πανέμορφες Οικογενειακές Φωτογραφίες

thehomeissue_(photos)12

Αξιοποιήστε μια ρόδα ποδηλάτου για να κρεμάσετε εκεί τις φωτογραφίες σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Πρωτότυπες Ιδέες για Διακόσμηση των Τοίχων του Σπιτιού σας

.

Μεταμροφώστε κάθε τοίχο του σπιτιού με τους πιο όμορφους τρόπους!

Σπίτι στο Ενοίκιο; Νιώστε το Δικό σας με Αυτούς τους Τρόπους

.

Μένετε στο ενοίκιο; Αυτό δεν σημαίνει ότι το σπίτι σας πρέπει να είναι βαρετό και μονότονο. Δείτε πώς θα του δώσετε το δικό σας στίγμα!

6 Μικρές Αλλαγές στο Σπίτι που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση

.

Κι όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν –κυριολεκτικά- στο σπίτι τους.

5 Τρόποι για να Τονίσετε τα Όμορφα Σημεία του Σπιτιού σας

.

Ετοιμαστείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στo Instagram μαθαίνοντας πώς θα αναδείξετε τις πιο καλές γωνίες του σπιτιού σας.

Δημιουργήστε το πιο Στιλάτο Σαλόνι με Μερικές Απλές Κινήσεις

.

Κάντε το σαλόνι σας σούπερ στιλάτο με μερικές απλές αλλαγές που δεν θα σας κοστίσουν σχεδόν τίποτα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 Υπνοδωμάτια που θα σας Δώσουν Πανέμορφες Ιδέες για το Δικό σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ιδέες για να Βάλετε Σήμερα σε Τάξη Παπούτσια και Αξεσουάρ!