Ιδέες για να Βάλετε Σήμερα σε Τάξη Παπούτσια και Αξεσουάρ!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ιδέες για να Βάλετε Σήμερα σε Τάξη Παπούτσια και Αξεσουάρ!

Αν έχετε πολλά αξεσουάρ και χρειάζεστε 2-3 ντουλάπες για να τα βολέψετε, τότε μάλλον είστε στο σωστό άρθρο. Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια και τα διάφορα αξεσουάρ σας.

Βάλτε γατζάκια στον τοίχο Σε καταστήματα με είδη σπιτιού μπορείτε να βρείτε ειδικά γατζάκια, σαν αυτά της εικόνας παρακάτω, που χρησιμεύουν με διάφορους τρόπους μέσα στο σπίτι. Ένας από αυτούς είναι το κρέμασμα των παπουτσιών. Βάλτε μερικά γατζάκια στον τοίχο και κρεμάστε εκεί τα παπούτσια σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην τοποθετήσετε πολλά γατζάκια γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι αντιαισθητικό.

Αν επιλέξετε να κρεμάσετε τα παπούτσια στον τοίχο με αυτόν τον τρόπο, φροντίστε να έχουν τουλάχιστον καθαρές σόλες, σε περίπτωση που ο τοίχος σας είναι στο σαλόνι ή στο χολ.

Αν επιλέξετε να κρεμάσετε τα παπούτσια στον τοίχο με αυτόν τον τρόπο, φροντίστε να έχουν τουλάχιστον καθαρές σόλες, σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος τοίχος είναι στο σαλόνι ή στο χολ.

Φτιάξτε μια σειρά με καπέλα στον τοίχο σας Καρφώστε μερικά γαντζάκια στον τοίχο και κρεμάστε εκεί τα καπέλα σας. Μπορείτε να το κάνετε δίπλα στην εξώπορτα για να δώσετε και στιλ στον χώρο ή σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού.

Kρεμάστε τα καπέλα σας στον τοίχο και βάλτε όλα σας τα γυαλιά ηλίου μέσα σε όμορφα διαφανή πλαστικά ή γυάλινα κουτιά

Kρεμάστε τα καπέλα σας στον τοίχο και βάλτε όλα σας τα γυαλιά ηλίου μέσα σε όμορφα διαφανή πλαστικά ή γυάλινα κουτιά.

Κολιέ και βραχιόλια Τοποθετήστε μία βάση της επιλογής σας στον τοίχο και πάνω σε αυτήν περάστε μία ράβδο σε απόχρωση που να ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου σας. Περάστε στη ράβδο όλα σας τα κολιέ και τα βραχιόλια - ή αυτά που φοράτε πιο συχνά.

Διακοσμήστε τη σκάλα σας με φουλάρια και μαντήλια Αν έχετε μια σκάλα που δεν την χρησιμοποιείτε πολύ, τότε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως ένα ωραίο διακοσμητικό. Κρεμάστε εκεί τα φουλάρια σας, τα γυαλιά ηλίου, τα μαντήλια και τα κασκόλ.

Δείτε 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα.

Βάλτε τα παπούτσια σας με όμορφη σειρά στον τοίχο και τοποθετήστε τα αξεσουάρ σας πάνω σε μια αχρησιμοποίητη σκάλα

Βάλτε τα παπούτσια σας με όμορφη σειρά στον τοίχο και τοποθετήστε τα αξεσουάρ σας πάνω σε μια αχρησιμοποίητη σκάλα

Φτιάξτε μια αυτοσχέδια παπουτσοθήκη με παλιά κιβώτια Πάρτε μερικά κιβώτια και τοποθετήστε τα το ένα δίπλα στο άλλο και σε διάφορες σειρές ανάλογα με το πόσα παπούτσια θέλετε να αποθηκεύσετε. Χρησιμοποιήστε ένα κιβώτιο με χωρίσματα για να βάζετε τις κάλτσες σας. Καλό θα ήταν βέβαια αυτή η αυτοσχέδια παπουτσοθήκη να μην είναι μέσα στο υπνοδωμάτιο.

DIY για Γυναίκες! Οργανώστε τα Καλλυντικά σας με αυτόν τον Φανταστικό Τρόπο.

Μετατρέψτε το σύνθετο σε παπουτσοθήκη Αν έχετε ένα παλιό σύνθετο με τζαμαρία και θέλετε να το αντικαταστήσετε, τότε μην το πετάξετε. Μετατρέψτε το σε παπουτσοθήκη και βάλτε το σε ένα δωμάτιο ή στο χολ.Τα σύνθετα αποτελούν καλή εναλλακτική για αυτήν τη δουλειά και χωράνε αρκετά ζευγάρια παπούτσια.

Τα παλιά κιβώτια και ένα παλιό σύνθετο μπορούν να γίνουν μια ωραία αυτοσχέδια παπουτσοθήκη

Τα παλιά κιβώτια και ένα παλιό σύνθετο μπορούν να γίνουν μια ωραία αυτοσχέδια παπουτσοθήκη.

Φτιάξτε μια gallery τοίχου με παπούτσια Βάλτε κάδρα και ραφάκια και τοποθετήστε τα παπούτσια σας μέσα και πάνω σε αυτά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αποθηκεύσετε κάποια ζευγάρια ενώ ταυτόχρονα θα αναδείξετε τα αγαπημένα σας σαν έργα τέχνης.

thehomeissue_accessories02

Αποθηκεύστε και αναδείξτε ταυτόχρονα τα αγαπημένα σας παπούτσια με αυτή την αυτοσχέδια gallery.

Βάλτε ράγες στους τοίχους Οι ράγες που συνήθως υπάρχουν στα μπάνια για τις πετσέτες, μπορούν να αποτελέσουν καλή πηγή έμπενυσης. Βάλτε, για παράδειγμα, 2 χρυσές ράγες στο δωμάτιό σας και περάστε τα αξεσουάρ σας.

Χρησιμοποιήστε μία μεγάλη πιατέλα Αν έχετε γεμίσει με παλιές πιατέλες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε, τότε χρησιμοποιήστε τις ως χώρο αποθήκευσης των γυαλιών ηλίου, των αξεσουάρ ή της συλλογής με ζώνες που διαθέτετε. Βάλτε δυο πιατέλες στο κομό ή ακόμα και στο μπάνιο και τοποθετήστε μέσα τακτοποιημένα τα αξεσουάρ σας.

Διαβάστε εδώ πώς θα φτιάξετε εύκολα μια κρεμάστρα για τις ζώνες σας.

Μια μεγάλη πιατέλα θα σας βοηθήσει να έχετε τα αξεσουάρ σας σε τάξη αλλά και σε κοινή θέα ώστε να τα βλέπετε και να τα φοράτε πιο εύκολα

Μια μεγάλη πιατέλα θα σας βοηθήσει να έχετε τα αξεσουάρ σας σε τάξη αλλά και σε κοινή θέα ώστε να τα βλέπετε και να τα φοράτε πιο εύκολα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμήστε την Είσοδο του Σπιτιού σας Πρακτικά και Οικονομικά!

.

Είσοδος σπιτιού: Εκμεταλλευτείτε την για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Δείτε 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα

.

Ήρθε η ώρα να βγάλετε την παλιά σκάλα σας από την αποθήκη: Βρήκαμε 4 ιδέες που θα σας κάνουν να τη δείτε με άλλο (διακοσμητικό) μάτι.

6 Αντικείμενα που Πρέπει να Έχει Κάθε Σαλόνι

.

Αναρωτιέστε γιατί το σαλόνι σας δείχνει άδειο, ενώ έχετε κάνει τα πάντα; Δείτε τα αντικείμενα που θα το "ζωντανέψουν" με λίγες και απλές κινήσεις.

Φτιάξτε Επιπλέον Ντουλάπες Ακόμα και στα πιο Μικροσκοπικά Σπίτια

.

Αποθηκεύστε τα ρούχα σας φτιάχνοντας ντουλάπες σε σημεία του σπιτιού που δεν φαντάζεστε.

Έξυπνες Χρήσεις της Κρεμάστρας που δεν Είχατε Σκεφτεί Μέχρι Σήμερα

.

Όχι μία, αλλά 7 ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να βγάλετε τις κρεμάστρες από την αφάνεια και να τις μεταμορφώσετε σε χρηστικά και όμορφα αντικείμενα που θα δώσουν στο χώρο σας μία πινελιά πρωτοτυπίας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακοσμήστε το Καθιστικό σας με Φωτογραφίες Χωρίς να Χρησιμοποιήσετε Κορνίζες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακοσμητική τάση
Αυτή Είναι η Νέα Διακοσμητική Τάση για το Μπάνιο!