Αλλάξτε το Υπνοδωμάτιο του Σπιτιού σας με Λιγότερο από 20 Ευρώ

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Αλλάξτε το Υπνοδωμάτιο του Σπιτιού σας με Λιγότερο από 20 Ευρώ

Θέλετε να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας αλλά το budget είναι αρκετά χαμηλό; Μην ανησυχείτε εμείς! Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε φρέσκιες ιδέες προκειμένου να αναβαθμίσετε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας με μικρά diy projects που δεν θα σας κοστίσουν πάνω από 20 ευρώ.

Φτιάξτε ένα φωσφοριζέ logo στον τοίχο σας Δημιουργήστε όποια λέξη σας αρέσει στον τοίχο σας χρησιμοποιώντας φωσφοριζέ καλώδιο με ενσωματωμένη μπαταρία (μπορείτε να το βρείτε εδώ). Αρχικά θα πρέπει να σχεδιάσετε τη λέξη που θέλετε πάνω σε ένα χαρτόνι. Τοποθετήστε ακριβώς από πάνω λεπτό σύρμα σχηματίζοντας τη λέξη. Στη συνέχεια βάλτε το φωσφοριζέ καλώδιο πάνω στο σύρμα που σχηματίζει τη λέξη που επιθυμείτε. Κολλήστε το σύρμα με το καλώδιο (θα βρείτε την κόλλα για καλώδια σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη) και συγκρατήστε τα με κλιπάκια για να κολλήσουν καλά μεταξύ τους. Χρησιμοποιώντας δύο καρφάκια καρφιτσώστε τη λέξη πάνω στον τοίχο.

Σικ Διακόσμηση στο Υπνοδωμάτιο: Μεταμόρφωση Τώρα!

Με λιγότερα από 20 ευρώ μπορείτε να φτιάξετε με φωσφοριζέ καλώδιο οποιαδήποτε λέξη θέλετε στον τοίχο σας.

Με λιγότερο από 20 ευρώ μπορείτε να φτιάξετε με φωσφοριζέ καλώδιο οποιαδήποτε λέξη θέλετε στον τοίχο σας.

Φτιάξτε κρεμαστράκια για τα κοσμήματά σας Χρησιμοποιώντας απλές ξύλινες ορθογώνιες πλάκες (θα τις βρείτε σε ξυλουργεία) και πέτρες (μπορείτε να βρείτε ψεύτικες πέτρες με λιγότερο από 15 ευρώ εδώ) φτιάξτε όμορφα κρεμαστράκια για τα κοσμήματά σας. Βάψτε σε λευκό χρώμα τις ξύλινες πλάκες και αν θέλετε και έχετε χρυσό σπρέι, μπορείτε να ψεκάσετε με αυτό τις γωνίες για πιο όμορφο αποτέλεσμα. Κολλήστε τις πέτρες πάνω στις ξύλινες πλάκες με δυνατή κόλλα (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία) και αφήστε να στεγνώσουν. Μόλις στεγνώσουν, κρεμάστε πάνω σε κάθε πέτρα τα κολιέ και τα βραχιόλια σας.

5 Φενγκ Σούι Κόλπα που Θα σας Βοηθήσουν να Κάνετε Όνειρα Γλυκά!

Φτιάξτε κρεμάστρες για τα κοσμήματά σας με ξύλινες πλάκες και πέτρες.

Φτιάξτε κρεμάστρες για τα κοσμήματά σας με ξύλινες πλάκες και πέτρες.

Ξεβαμμένο έργο τέχνης στον τοίχο Χρησιμοποιώντας απλή μπογιά τοίχου που διαλύεται σε νερό μπορείτε να φτιάξετε αυτό το εντυπωσιακό έργο τέχνης. Σχεδιάστε έναν μεγάλο κύκλο στον τοίχο σας χρησιμοποιώντας ένα καρφάκι και λάστιχο. Καρφιτσώστε το καρφάκι στον τοίχο και σφηνώστε σε αυτό ένα μεγάλο λάστιχο. Βάλτε στην άλλη άκρη ένα μολύβι και χρησιμοποιώντας αυτόν τον αυτοσχέδιο διαβήτη κάντε τον κύκλο σας.

Στη συνέχεια ανακατέψτε λίγη ποσότητα μπογιάς με ελάχιστο νερό. Χρησιμοποιώντας ένα πλατύ πινέλο δημιουργήστε την πρώτη λωρίδα χρώματος στον τοίχο σας. Μην αγχωθείτε αν στάξει μπογιά στον τοίχο γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Στη συνέχεια στο ίδιο ποτηράκι που είχατε την μπογιά, προσθέστε λίγο νερό και σχεδιάστε τη δεύτερη λωρίδα. Η δεύτερη λωρίδα θα είναι πιο ανοιχτόχρωμη λόγω του ότι προσθέσατε νερό στην μπογιά. Σε κάθε λωρίδα θα προσθέτετε λίγο νερό για να γίνεται όλο και πιο ανοιχτόχρωμη. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητη ταινία ανάμεσα σε κάθε λωρίδα για να σας βγουν οι λωρίδες ολόισιες.

Κουρτίνες στο Υπνοδωμάτιο: Υπέροχες Ιδέες για Άψογο Στιλ!

Φτιάξτε αυτό το εναλλακτικό έργο τέχνης για τον τοίχο σας χρησιμοποιώντας λίγη μπογιά, νερό και ένα πινέλο.

Φτιάξτε αυτό το εναλλακτικό έργο τέχνης για τον τοίχο σας χρησιμοποιώντας λίγη μπογιά, νερό και ένα πινέλο.

Καλάθι οργάνωσης Αυτό το όμορφο καλάθι δεν θα ομορφύνει μόνο το χώρο σας αλλά θα σας βοηθήσει να βάλετε και τάξη σε όλο το σπίτι. Χρησιμοποιήστε το στο τέλος κάθε μέρας για να πηγαίνετε κρατώντας το σε όλα τα δωμάτια και να βάζετε μέσα σε αυτό όλα τα αντικείμενα που προκαλούν ακαταστασία. Για να φτιάξετε το καλάθι θα χρειαστείτε ένα απλό ψάθινο καλάθι που μπορείτε να βρείτε σε κατάστημα με είδη σπιτιού, πολύχρωμα πομ-πομ (μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών) και κόλλα. Επιλέξτε 2 ή 3 αποχρώσεις πομ-πομ για να βάλετε στο καλάθι σας. Κολλήστε διαφορετικό χρώμα σε κάθε λωρίδα. Αν αγοράσετε μικρά πομ-πομ ίσως χρειαστεί να κολλήσετε περισσότερες λωρίδες για να δείξει πιο όμορφο και πλούσιο το καλάθι σας.

Παστέλ στο Υπνοδωμάτιο: Πώς να Διακοσμήσετε με τις πιο Ωραίες Αποχρώσεις!

Λύστε το πρόβλημα της ακαταστασίας μέσα στο σπίτι φτιάχνοντας αυτό το όμορφο καλάθι.

Λύστε το πρόβλημα της ακαταστασίας μέσα στο σπίτι φτιάχνοντας αυτό το όμορφο καλάθι.

Όμπρε καρέκλα Σε κάθε υπνοδωμάτιο χρειάζεται συνήθως μια καρέκλα. Γιατί, λοιπόν, να μην διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με μια ιδιαίτερη καρέκλα που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας; Για να δημιουργήσετε την καρέκλα της παρακάτω εικόνας θα χρειαστείτε μπογιά για ξύλινες επιφάνειες (θα τη βρείτε σε χρωματοπωλείο) και ένα πινέλο. Ξεκινήστε βάφοντας τα πόδια και το κάθισμα. Συνεχίστε να βάφετε την πλάτη της καρέκλας μέχρι τη μέση και από εκεί και πάνω περάστε πολύ απαλά με το πινέλο σβήνοντας την μπογιά ώστε να δημιουργηθεί αυτό το όμπρε αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε το πιο Χαλαρωτικό Υπνοδωμάτιο με αυτές τις Πανέξυπνες Ιδέες!

Το όμπρε χρώμα στην καρέκλα σας θα πετύχει καλύτερα αν επιλέξετε ανοιχτόχρωμη μπογιά. Στα πι σκούρα χρώματα η κάθε ατέλεια θα φαίνεται.

Το όμπρε χρώμα στην καρέκλα σας θα πετύχει καλύτερα αν επιλέξετε ανοιχτόχρωμη μπογιά. Στα πιο σκούρα χρώματα η κάθε ατέλεια θα φαίνεται.

Συρταριέρα με χρυσά ράφια Οι χρυσές λεπτομέρειες σε ένα δωμάτιο δίνουν πάντα στιλ και άλλωστε σύμφωνα με το φενγκ σούι, το χρυσό στη διακόσμηση του σπιτιού φέρνει οικονομική ευημερία. Αν έχετε μια παλιά συρταριέρα στο δωμάτιό σας ή αγοράσατε μόλις μια λευκή συρταριέρα που είναι πολύ απλή για τα γούστα σας, μπορείτε εύκολα να τη μεταμορφώσετε με αυτό το απλό τρικ.

Θα χρειαστείτε χρυσό χαρτί περιτυλίγματος (βρείτε το εδώ) και ειδικό υγρό για να αποτυπωθεί το χρώμα πάνω στο συρτάρι σας (θα το βρείτε εδώ). Ξεκινήστε περνώντας με ένα πινέλο το ειδικό υγρό πάνω σε όλη την επιφάνεια του συρταριού. Πριν αυτό στεγνώσει βάλτε ένα κομμάτι χρυσού περιτυλίγματος πάνω στο συρτάρι ώστε να καλυφθεί όλο και πιέστε με το χέρι σας ώστε να αποτυπωθεί το χρώμα και να ενωθεί το χρυσό χαρτί περιτυλίγματος με το συρτάρι. Μόλις δείτε πως το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο, αφαιρέστε το συρτάρι από τη θέση του, γυρίστε το ανάποδα και κόψτε με ένα κοπίδι το χρυσό χαρτί που περισσεύει.

Οι πιο Οικονομικές και Ωραίες Ιδέες Διακόσμησης για την Κρεβατοκάμαρα

Βάψτε μερικά συρτάρια σε διαφορετική απόχρωση για να ανανεώσετε τη συρταριέρα σας.

Βάψτε μερικά συρτάρια σε διαφορετική απόχρωση για να ανανεώσετε τη συρταριέρα σας.

Μαξιλάρια με χρωματιστά σχέδια Δώστε λίγο χρώμα και ένταση στα μαξιλάρια σας βάφοντάς τα με ειδικές μπογιές υφασμάτων (μπορείτε να βρείτε σε χρωματοπωλεία). Ξεκινήστε βάζοντας μια εφημερίδα μέσα στην άδεια μαξιλαροθήκη για να μην αποτυπωθεί το χρώμα και στις δύο μεριές. Βάλτε σε ένα παλιό πιάτο διάφορες αποχρώσεις μπογιάς και με ένα λεπτό πινελάκι ξεκινήστε να κάνετε σχέδια ώστε να δημιουργηθεί το αποτέλεσμα της παρακάτω εικόνας. Αφήστε να στεγνώσουν για ένα 24ωρο πριν τα πλύνετε.

7 Νέοι Τρόποι να Βάλετε Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο!

Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα πολύχρωμα μαξιλάρια χρησιμποιώντας βαφές για ύφασμα.

Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα πολύχρωμα μαξιλάρια χρησιμοποιώντας βαφές για ύφασμα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Πρωτότυπες Ιδέες για Διακόσμηση των Τοίχων του Σπιτιού σας

.

Μεταμροφώστε κάθε τοίχο του σπιτιού με τους πιο όμορφους τρόπους!

Αυτές Είναι οι Κουρτίνες που θα Δείτε να Κυκλοφορούν Φέτος

.

Αυτές είναι οι πιο στιλάτες κουρτίνες αυτή τη στιγμή.

Τα πιο Κατάλληλα Χρώματα για Βρεφικά Υπνοδωμάτια

.

Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για το βρεφικό υπνοδωμάτιο.

Μεταμορφώστε το Κρεβάτι σας Χωρίς να Ξοδέψετε Ούτε Ευρώ!

.

Δείτε 3 ιδέες που θα ανανεώσουν το κρεβάτι σας χωρίς κόστος.

Πανέξυπνες Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παπούτσια σας με Στιλ

.

Φανταστικές εναλλακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρώματα
Αυτά Είναι τα 5 Χρώματα που Χρειάζεστε για να Κάνετε το Σπίτι σας…  Χαρούμενο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μικρό Σπίτι Χωρίς Χολ: Δείτε Πώς να το Δημιουργήσετε το από το Μηδέν!