Έξυπνες Ιδέες για να Κρύψετε το «Δεύτερο» Κλειδί!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Έξυπνες Ιδέες για να Κρύψετε το «Δεύτερο» Κλειδί!

Συχνά παρουσιάζεται η ανάγκη να αφήσετε ένα κλειδί κάπου κοντά στο σπίτι, είτε γιατί κάποιο μέλος της οικογένειας θέλει να μπει μέσα, είτε για να έχετε ένα έξτρα κλειδί εσείς σε περίπτωση που κλειδωθείτε έξω από το σπίτι.

Το πρώτο σημείο που όλοι οι… ανεπιθύμητοι καλεσμένοι θα κοιτάξουν είναι κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας – γι αυτό και πρέπει να είναι το τελευταίο μέρος που θα κρύψετε το κλειδί σας. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες που πιθανώς δεν έχετε σκεφτεί και δεν θα σκεφτεί και κανένας άλλος ώστε να ψάξει εκεί.

Να τι Μπορείτε να Αγοράσετε από το Amazon με Λιγότερο από 1 Ευρώ!

Ψεκαστήρας ποτίσματος Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί πως ο ψεκαστήρας κρύβει κάτι. Είναι πιστό αντίγραφο πραγματικών ψεκαστήρων, θα κρύψετε το κλειδί σας και θα το βάλετε στον κήπο. Έχει αρκετό χώρο για να βάλετε και κάποιο άλλο πολύτιμο αντικείμενο ή ακόμα και χρήματα. Αγοράστε το εδώ.

κλειδί

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα σκεφτεί πως ο ψεκαστήρας κρύβει κάτι.

Πέτρα Οι περισσότεροι κήποι είναι ούτως ή άλλως γεμάτοι πέτρες και αυτό το ρεαλιστικό γκάτζετ μοιάζει με… όλες τις υπόλοιπες. Βάλτε μέσα το κλειδί σας και αφήστε την σε ένα συγκεκριμένο σημείο της αυλής, ανάμεσα στις άλλες. Αγοράστε την εδώ.

κλειδί

Οι περισσότεροι κήποι είναι ούτως ή άλλως γεμάτοι πέτρες.

Δείτε 5 Υπέροχους Τρόπους για να Αξιοποιήσετε τα Παλιά σας Κλειδιά

Θερμόμετρο Το συγκεκριμένο θερμόμετρο είναι κλειδοθήκη και παράλληλα λειτουργεί και σαν πραγματικό θερμόμετρο. Βάλτε το σε κάποιο εξωτερικό σημείο του σπιτιού σας, φυλάξτε μέσα τα κλειδιά σας και δείτε και την θερμοκρασία. Αγοράστε το εδώ.

κλειδί

Το συγκεκριμένο θερμόμετρο είναι κλειδοθήκη.

Ακαθαρσίες… σκύλου Για μεγάλο αντιπερισπασμό χρησιμοποιήστε αυτά τα… ψεύτικα κακά σκύλου για να φυλάξετε το κλειδί σας. Εμείς δεν γνωρίζουμε κανέναν που θα τα μάζευε με τη θέλησή του, οπότε αποτελεί μια πολύ έξυπνη και ασφαλή κρυψώνα. Αγοράστε το εδώ.

κλειδί

Κανείς δεν θα τα μάζευε με τη θέλησή του!

Αυτές Είναι οι Καλύτερες Κρυψώνες για τα Κλειδιά σας!

Κουκουνάρι Χρειάζεστε ένα μπουκαλάκι από χάπια και ένα κουκουνάρι. Κολλήστε το κουκουνάρι στην πίσω πλευρά από το μπουκαλάκι, ανοίξτε το μπουκαλάκι, βάλτε μέσα το κλειδί σας και «θάψτε» το στο χώμα αφήνοντας το κουκουνάρι να προεξέχει και να φαίνεται πως τυχαία έπεσε εκεί.

κλειδί

Χρειάζεστε μόνο ένα μπουκαλάκι από χάπια και ένα κουκουνάρι.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε Μόλις Μπείτε στο Νέο σας Σπίτι

.

Ελέγξτε αυτά τα πράγματα στο νέο σας σπίτι για να κοιμάστε ήσυχοι.

Έτσι θα Κερδίζετε Πάντα στο «Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί»

.

Αυτός είναι το κόλπο για να κερδίζετε πάντα στο «Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί».

Αυτά τα Παγάκια δεν Νερώνουν το Ποτό ή τον Καφέ σας!

.

Ανακαλύφθηκαν τα πρώτα παγάκια που δεν νερώνουν το ποτό ή τον καφέ σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά είναι τα πιο Περίεργα Ελληνικά Ονόματα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Απλοί Τρόποι για να Εξοικονομήσετε Χρήματα από το Φαγητό!