5 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε Μόλις Μπείτε στο Νέο σας Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε Μόλις Μπείτε στο Νέο σας Σπίτι

Μόλις μετακομίσατε στο νέο σας σπίτι και ανυπομονείτε να τακτοποιηθείτε και να διαμορφώσετε τον νέο σας χώρο. Έχετε να ξεπακετάρετε, να γνωρίσετε τους νέους σας γείτονες και να εξοικειωθείτε με την περιοχή. Πριν απ’ όλα αυτά όμως – και πριν χαλαρώσετε για πρώτη φορά στον καναπέ σας – υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να γνωρίζετε!

Οι 5 Συσκευές που Καίνε Πάρα Πολύ Ρεύμα Μέσα στο Σπίτι

Πως κανένας άλλος δεν έχει το κλειδί Το κλειδί που χρησιμοποιήσατε για να ανοίξετε την εξώπορτα ίσως να μην ανήκει μόνο σε εσάς. Σκεφτείτε ποιος άλλος μπορεί να το έχει. Πρώην ενοικιαστές, παλιοί σύντροφοι ή babysitters. Όταν μπαίνετε για πρώτη φορά σε ένα νέο σπίτι πρέπει πάντα να αλλάζετε τις κλειδαριές, καθώς δεν μπορείτε να γνωρίζετε ποιος άλλος είχε το κλειδί πριν από εσάς. Εξασφαλίστε, επίσης, πως όλες οι κλειδαριές σε παράθυρα, πόρτες γκαράζ κλπ, δουλεύουν. Αν όχι, αντικαταστήστε τις ή επισκευάστε τις άμεσα.

νέο σπίτι

Όταν μπαίνετε για πρώτη φορά σε ένα νέο σπίτι πρέπει πάντα να αλλάζετε τις κλειδαριές,

Πού είναι οι σημαντικοί διακόπτες και οι βάνες Φανταστείτε πως σπάει κάποιος σωλήνας και χύνεται νερό στο πάτωμά σας. Φυσικά πρέπει να κλείσετε την βάνα, αλλά αν δεν ξέρετε πού βρίσκεται, τότε μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της καταστροφής.  Είναι σημαντικό με το που μπείτε στο σπίτι σας να βρείτε όλους τους σημαντικούς διακόπτες και τις βάνες που ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

νέο σπίτι

Είναι σημαντικό με το που μπείτε στο σπίτι σας να βρείτε όλους τους σημαντικούς διακόπτες.

9 Αλλαγές στην Ντουλάπα σας που Πρέπει να Κάνετε Μέχρι τα 30

Πως οι πρίζες είναι ασφαλείς Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι είναι να ανακαλύψετε πως κάποια πρίζα υπερθερμαίνεται και πιάνει φωτιά την ώρα που εσείς ετοιμάζεστε να διακοσμήσετε το καθιστικό σας. Εξασφαλίστε πως τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού είναι ασφαλή και δεν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.

νέο σπίτι

Εξασφαλίστε πως τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού είναι ασφαλή και δεν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Πως τα φίλτρα είναι καινούργια Τα διάφορα φίλτρα του σπιτιού (air condition, απορροφητήρας, κ.α.) είναι σημαντική εστία σκόνης, βρομιάς και διάφορων μολυσματικών παραγόντων. Βάλτε λοιπόν στη λίστα των προτεραιοτήτων σας να τα αντικαταστήσετε με το που μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι.

νέο σπίτι

Τα διάφορα φίλτρα του σπιτιού είναι σημαντική εστία σκόνης.

Τα 6 πιο Σημαντικά Πράγματα που Πρέπει να Φροντίσετε για Ένα Πετυχημένο Πάρτι!

Εξασφαλίστε πως το κάθισμα της τουαλέτας είναι… δικό σας Μπορεί να μην απειλεί τη ζωή σας όπως κάποια από τα προηγούμενα που αναφέραμε, αλλά σίγουρα θα νιώθετε καλύτερα αν γνωρίζετε πως κάθεστε σε καθαρή τουαλέτα, χωρίς να ανησυχείτε για το ποιος έκατσε πριν από εσάς. Αντικαταστήστε το λοιπόν με ένα νέο για να νιώθετε άνετα στο νέο σας σπίτι.

νέο σπίτι

Αντικαταστήστε το κάθισμα της τουαλέτας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Αντί να Μετακομίσετε σε Μεγαλύτερο Διαμέρισμα

.

Κάντε αυτές τις 4 αλλαγές και δεν θα χρειαστεί να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι.

Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Μετακομίζετε Μόνο με Ένα Κουτί!

.

Μετακομίστε εύκολα βάζοντας ένα κρεβάτι με στρώμα, ένα τραπέζι, ένα ποδήλατο και πολλά άλλα μόνο σε ένα κουτί!

Έξυπνες Ιδέες για να Κρύψετε το «Δεύτερο» Κλειδί!

.

Κρύψτε το κλειδί σας και... κοιμηθείτε ήσυχοι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μαξιλάρια
Σκέφτεστε να Αγοράσετε Μαξιλάρια για το Κρεβάτι σας; Όλα όσα Χρειάζεται να Γνωρίζετε θα τα Βρείτε Εδώ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

στρες
Αν Κάνετε Ένα από Αυτά Τότε Σίγουρα Έχετε Στρες!