Αυτές Είναι οι Καλύτερες Ιδέες για Γωνιές Διαβάσματος στο Σπίτι

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αυτές Είναι οι Καλύτερες Ιδέες για Γωνιές Διαβάσματος στο Σπίτι

Μπορεί η τεχνολογία να έχει εξελιχθεί τόσο που να μπορείτε πλέον να διαβάσετε ένα βιβλίο ακόμη και στο κινητό σας, αλλά η αλήθεια είναι πως τίποτα δε συγκρίνεται με την ανάγνωση ενός πραγματικού βιβλίου σε όμορφες γωνιές διαβάσματος του σπιτιού. Δείτε πώς μεταμόρφωσαν διάφορα σημεία του σπιτιού τους κάποιοι σοβαροί αναγνώστες και πάρτε ιδέες για τη δική σας.

Cozy γωνιά διαβάσματος Αν έχετε στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας μια ανεκμετάλλευτη γωνιά, τότε εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας  διαβάσματος. Βάλτε έναν μικρό γωνιακό καναπέ και προσθέστε μερικά ράφια για να βάζετε τα βιβλία που σας περιμένουν. Αν η γωνία αυτή βλέπει και σε κήπο, τότε έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Συμβουλές Φωτισμού για Ξεκούραστο Διάβασμα.

Cozy γωνιά διαβάσματος

Εδώ θα μπορέσετε να διαβάσετε απερίσπαστοι ακόμα και τα μεγαλύτερα βιβλία.

Απομονωμένη γωνιά διαβάσματος Αν σας αρέσει να διαβάζετε το βιβλίο σας έχοντας την ησυχία σας, τότε βρείτε ένα απομακρυσμένο σχετικά σημείο του σπιτιού και βάλτε μία κουρτίνα για να νιώσετε πως δημιουργείτε έναν ολοδικό σας χώρο διαβάσματος.

Στη ντουλάπα Αν έχετε μία ντουλάπα που σας είναι περιττή, τότε βγάλτε όλα τα ράφια και τα συρτάρια της και μετατρέψτε τη σε χώρο διαβάσματος. Βάλτε μια μικρή πολυθρόνα, ένα φωτιστικό, μερικά ράφια και είστε έτοιμοι.

Δείτε εδώ πιο είναι τo πιο έξυπνο μέρος για γραφείο στο σπίτι!

Στη βιβλιοθήκη Τα περισσότερα σπίτια διαθέτουν βιβλιοθήκη οπότε σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού να φτιάξετε τη γωνιά σας, τότε η βιβλιοθήκη θα σας δείξει το δρόμο. Βάλτε έναν μικρό καναπέ ή μία άνετη πολυθρόνα μπροστά ή δίπλα της και θα είστε έτοιμοι να χαθείτε στις μαγευτικές σελίδες του βιβλίου σας.

Μία υπέροχη ιδέα για χώρο διαβάσματος είναι δίπλα στη βιβλιοθήκη σας

Μία υπέροχη ιδέα για χώρο διαβάσματος είναι δίπλα στη βιβλιοθήκη σας.

Στον διάδρομο Σε κάποιους διαδρόμους υπάρχουν εσοχές στους τοίχους που είναι κατάλληλα σημεία για τη δημιουργία χώρων διαβάσματος. Εκεί δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει κανείς και μπορείτε να βρείτε την ηρεμία σας διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο.

Στο πάτωμα Βρείτε ένα σημείο του σπιτιού που έχει λίγο παραπάνω χώρο και βάλτε ένα στρώμα και πολλά μαξιλάρια πάνω του, φτιάχοντας δηλαδή κάτι που να μοιάζει με οντά. Προσθέστε μπροστά μια ξύλινη επιφάνεια σαν αυτή της εικόνας, για να βάζετε το τσάι ή τον καφέ σας και απολαύστε την Ανατολίτικη γωνιά σας μόνοι ή με παρέα. Αυτή η ιδέα είναι ιδανική και για καφεδάκι με τους φίλους σας.

Γωνιά διαβάσματος στο πάτωμα

Γωνιά διαβάσματος σε οντά.

Κάτω από τη σκάλα Πολλά σπίτια διαθέτουν σκάλα που κάτω από αυτήν υπάρχει κενό ή κάποια μικρή αποθήκη. Βγάλτε την πόρτα και βάλτε έναν μικρό καναπέ για να δημιουργηθεί ο κατάλληλος χώρος για την αυτοσχέδια γωνιά διαβάσματος.

Δείτε πόσο ωραία φτιάχτηκε αυτός ο χώρος κάτω από μία σκάλα

Δείτε πόσο ωραία φτιάχτηκε αυτός ο χώρος κάτω από μία σκάλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μόδα στη Διακόσμηση των Ραφιών του Σπιτιού!

.

Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τα ράφια στο σπίτι σας.

6 Γρήγορες Λύσεις Αποθήκευσης αν δεν Έχετε Ντουλάπα

.

Αυτές οι λύσεις αποθήκευσης είναι η απάντηση στην έλλειψη ντουλάπας.

Φτιάξτε τους Δικούς σας Ξεχωριστούς Βιβλιοστάτες!

.

Αυτοί οι εύκολοι και ξεχωριστοί βιβλιοστάτες θα αναβαθμίσουν τη βιβλιοθήκη σας, δίνοντάς της φρέσκια και μοντέρνα πνοή!

5 Πρωτότυπες και Εναλλακτικές Ιδέες για τη Βιβλιοθήκη

.

Πότε ξανά βιβλία σε στοίβες! Σας παρουσιάζουμε 5 καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να μεταμορφωθούν εύκολα στη νέα σας βιβλιοθήκη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Πανέξυπνοι Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε την Αυτοκόλλητη Ταινία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Αγαπήσετε την Μικρή σας Κουζίνα