Η Media Strom Υποστηρικτής της Έκθεσης GR80s: Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Η Media Strom Υποστηρικτής της Έκθεσης GR80s: Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη

H MEDIA STROM, Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου, υποστηρίζει την έκθεση GR80s – Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη, που διοργανώνεται από τις 25 Ιανουαρίου ως τις 12 Μαρτίου 2017 στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και προσκαλεί το κοινό να την επισκεφτεί.

Πρόκειται για μια σημαντική ιστορική, πολιτισμική και αναβιωτική έκθεση, που διοργανώνεται από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία σημαντικών επιστημονικών και πολιτισμικών ιδρυμάτων και φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και με πρόγραμμα παράλληλων δράσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Στόχος της έκθεσης GR80s – Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη είναι να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες στην ελληνική δεκαετία του ογδόντα, μια πολυσήμαντη για τη σύγχρονη ιστορία περίοδο, που καθόρισε σε σημαντικό βαθμό τις μετέπειτα εξελίξεις στη χώρα. Γιορτάζοντας τα 50 της χρόνια στην ελληνική αγορά η MEDIA STROM, νούμερα 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, ανταποκρίθηκε στο αίτημα των διοργανωτών, παρέχοντας στρώματα και κρεβάτια της  για τη διαμόρφωση ενός τυπικού υπνοδωματίου της δεκαετίας. Παράλληλα, αναδεικνύοντας τη διαχρονική της σχέση με το καταναλωτικό κοινό στην Ελλάδα, παραχώρησε διαφημιστικές της πινακίδες προς έκθεση, ενώ, τέλος, διέθεσε ευγενικά πολυάριθμα έργα τέχνης από τη συλλογή της για τη διακόσμηση των χώρων.

Σχετικά με την υποστήριξη της έκθεσης, ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Marketing & Business Development Manager της εταιρείας MEDIA STROM, δήλωσε: «Για περισσότερα από 50 χρόνια, η MEDIA STROM αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό Καλού Ύπνου όλων των Ελλήνων, απαντώντας στο διαχρονικό τους αίτημα για υγεία, ευεξία και ομορφιά. Ως εκ τούτου, δε θα μπορούσαμε παρά ν’ ανταποκριθούμε θετικά στις ανάγκες των διοργανωτών της έκθεσης GR80s-Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη, υπενθυμίζοντας παράλληλα στο κοινό την ιστορία μας αλλά και τους πολυετείς δεσμούς εμπιστοσύνης που μας δένουν μαζί τους. Πιστοί στη δέσμευσή μας απέναντί τους, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στρώματα και προϊόντα ύπνου που θα τους επιτρέπουν να κοιμούνται καλά… και να ζουν καλύτερα.»

Έχοντας ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, η έκθεση GR80s – Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη θα ολοκληρωθεί σύντομα. Η MEDIA STROM προσκαλεί τους λάτρεις της σύγχρονης ιστορίας αλλά και όσους νοσταλγούν το πρόσφατο παρελθόν να την επισκεφτούν!

Σχετικά με τη MEDIA STROM

Η MEDIA STROM είναι η No1 στρωμάτων και προϊόντων ύπνου και ξεκίνησε το 1967, με όραμα να προσφέρει προϊόντα ύπνου που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών. Με μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα στην Ελλάδα, θέτει διαρκώς νέα δεδομένα στον κλάδο του ύπνου. Εδώ και 50 χρόνια, βασισμένη στη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, η MEDIA STROM οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά ενώ περισσότεροι από 3.000.000 άνθρωποι απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα ύπνου. Δημιουργεί νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και μοντέρνας σχεδίασης και αισθητικής με στόχο να ικανοποιεί ακόμα καλύτερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής στρωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με δίκτυο 115 καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, με ηλεκτρονικό κατάστημα και πάντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων προϊόντων ύπνου, η MEDIA STROM βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή με μια γκάμα προϊόντων που ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Παράλληλα, μέσω του πολυκαναλικού συστήματος διάθεσης των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και τις ανάγκες επαγγελματιών, ξενοδοχείων και εξαγωγών. Πρόκειται για μια 100% Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει σήμερα τον ενθουσιασμό και το μεράκι των πρώτων χρόνων, με την εμπειρία και τη «σοφία» των 50 επιτυχημένων ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΥΤΟ Βοηθάει Πολλούς Ανθρώπους στον Κόσμο να Κοιμηθούν! (VIDEO)

.

Αυτή είναι η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να κοιμούνται πιο εύκολα τα βράδια.

4+1 Ιδέες για τον Φωτισμό του Υπνοδωματίου σας

.

Ο φωτισμός παίζει μεγάλο ρόλο στο πόσο όμορφο και ζεστό θα δείχνει το υπνοδωμάτιό σας.

Η Media Strom στη Horeca 2016!

.

Μία πλούσια συλλογή στρωμάτων, μαξιλαριών και αξεσουάρ ύπνου είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου επισκεπτόμενοι το περίπτερο της Media Strom.

O πιο Έξυπνος Τρόπος για να Διπλώσετε το Σεντόνι με Λάστιχο (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος σύμφωνα με την Martha Stewart για να διπλώσετε το σεντόνι με λάστιχο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Στην ΙΚΕΑ Υποδεχόμαστε την Άνοιξη, Ανανεώνοντας Αντικείμενα με την Τεχνική του Ντεκουπάζ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δημιουργίες για Καλό Σκοπό στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017!