Μια νέα Εποχή Ξεκινά για τη Media Strom

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Μια νέα Εποχή Ξεκινά για τη Media Strom

Αθήνα, Νοέμβριος 2016: Μία νέα εποχή, γεμάτη ανανέωση και φρέσκια εμφάνιση, ξεκινά για τη Media Strom, τη νούμερο 1 εταιρία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου φύλου, ανεξαρτήτου ηλικίας έχουμε ανάγκη από Καλό ύπνο. Να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε ενέργεια για την επόμενη ημέρα. Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Media Strom, ανανεωμένη, με νέα εταιρική ταυτότητα, νέα καμπάνια και νέες σειρές στρωμάτων, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο πως δεν είναι τυχαία… ο Επίσημος Χορηγός του Καλού Ύπνου!

Καινοτομία και ποιότητα, αξιοπιστία και έμφαση στις σύγχρονες τάσεις αποτελούν το τρίγωνο των αξιών της Media Strom, από το οποίο εμπνεύστηκε για να χαράξει πλέον νέα πορεία, έτοιμη να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Η αναβάθμιση της εταιρικής ταυτότητας πραγματοποιήθηκε σε όλα τα επίπεδα και ο στόχος του re-branding προγράμματος, το οποίο ανέλαβε και ολοκλήρωσε η εταιρία Brandexcel, ήταν να επικοινωνήσει τόσο τη δυναμική της εταιρίας όσο και την αξία των προϊόντων της, εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα εποχή στον Καλό Ύπνο. Οι εφαρμογές εταιρικής ταυτότητας, στο λογότυπο, σε όλες τις σειρές των προϊόντων και των καταστημάτων, παρουσιάζουν πλέον μία νέα λογική στρατηγικής branding, με έμφαση στο ρόλο του συμβόλου της Media Strom.

Μέσα από τη νέα στρατηγική επικοινωνίας, η Media Strom επικεντρώνεται στην σπουδαιότητα του Καλού Ύπνου και στα οφέλη που μας προσφέρει σε τομείς όπως Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία. Με την απλή αλλά εξαιρετικά «φορτισμένη» φράση, «Σσςς κοιμάται» η Media Strom, ο «Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου», με τη νέα ολιστική καμπάνια που υλοποιείται από την H+K Strategies (WPP Group), με δημιουργικό της εταιρίας GOD, ενημερώνει κι εκπαιδεύει το κοινό για τα εξαιρετικά οφέλη που προσφέρει ο ποιοτικός ύπνος, που όλοι έχουμε ανάγκη. Η νέα δημιουργική καμπάνια εκτός από τη δημιουργία τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού μηνύματος περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών ενεργειών, όπως communications και PR strategy, retail marketing, digital communications, influencers MKTG, online & offline media relations και content creation.

thehomeissue_mediastrom01

Οι 3 νέες σειρές στρωμάτων της Media Strom σχεδιάστηκαν με απόλυτη προσήλωση στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και με στόχο ένα ξεκούραστο, απολαυστικό και ευχάριστο ύπνο που θα προσφέρει υγεία, ευεξία και ομορφιά. Η συλλογή της νέας εποχής αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας πρώτες ύλες, καινοτόμα υλικά για σωστή στήριξη, και άνεση, συνοδευόμενα από μια πιο φρέσκια εμφάνιση αλλά και μοντέρνα αισθητική. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή των νέων προϊόντων υλοποιήθηκαν μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες από αναγνωρισμένους διεθνώς οίκους της Ευρώπης και των Η.Π.Α. βασιζόμενοι πάντα σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών. Με 50ετή εμπειρία τεχνογνωσίας στην κατασκευή του στρώματος, η Media Strom μας προσφέρει καλό ύπνο, μέσα από προϊόντα πιστοποιημένα για την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους, σχεδιασμένο για κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

Ο Γιώργος Καράμπελας, Marketing and Business Development Manager της Media Strom, με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Μαρκόπουλο Αττικής, παρουσία συνεργατών και επίσημων αντιπροσώπων, ανέφερε σχετικά: «Μέσα από τις συγκεκριμένες ενέργειες η Media Strom επαναπροσδιορίζει την έννοια του Καλού Ύπνου. Στοχεύουμε να ενημερώσουμε το κοινό για τα οφέλη του καλού ύπνου στην υγεία, στην ευεξία και στην ομορφιά, αναδεικνύοντας παράλληλα την αξία του καλού στρώματος. Η Media Strom, ως η No1 εταιρία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, οφείλει να εκπαιδεύει και να ενημερώνει το κοινό, για αυτά τα οφέλη δημιουργώντας τον δικό της τρόπο επικοινωνίας, με βασικό μέλημά το ευ ζην του κάθε καταναλωτή.»

thehomeissue_mediastrom02

Σχετικά με τη Media Strom

Η Media Strom είναι η No1 στρωμάτων και προϊόντων ύπνου και ξεκίνησε το 1967, με όραμα να προσφέρει προϊόντα ύπνου που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών. Με μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα στην Ελλάδα, θέτει διαρκώς νέα δεδομένα στον κλάδο του ύπνου. Εδώ και 50 χρόνια, βασισμένη στη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, η Media Strom οδηγεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά ενώ περισσότεροι από 3.000.000 άνθρωποι απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα ύπνου. Δημιουργεί νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και μοντέρνας σχεδίασης και αισθητικής με στόχο να ικανοποιεί ακόμα καλύτερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Με ένα από τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής στρωμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με δίκτυο 115 καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται, με ηλεκτρονικό κατάστημα και πάντα με την υποστήριξη εξειδικευμένων συμβούλων προϊόντων ύπνου, η Media Strom βρίσκεται δίπλα σε κάθε καταναλωτή με μια γκάμα προϊόντων που ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Παράλληλα, μέσω του πολυκαναλικού συστήματος διάθεσης των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και τις ανάγκες επαγγελματιών, ξενοδοχείων και εξαγωγών. Πρόκειται για μια 100% Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει σήμερα τον ενθουσιασμό και το μεράκι των πρώτων χρόνων, με την εμπειρία και τη «σοφία» των 50 επιτυχημένων ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σίγουρη Μέθοδος για να Γίνετε 100% Πρωινός Τύπος σε 21 Μέρες

.

Μπορείτε εύκολα να γίνεται πρωινός τύπος ακολουθώντας μερικά απλά tips που θα σας αλλάξουν εύκολα συνήθειες μέσα σε 21 μέρες.

«Ντυμένα» Κρεβάτια: Το Trend που Ήρθε για να Μείνει!

.

Η ευεξία που νιώθετε μετά από έναν χαλαρωτικό ύπνο, μεγιστοποιείται όταν, ξυπνώντας, πραγματικά απολαμβάνετε τις πρώτες εικόνες του χώρου σας.

Αϋπνία: Συμβουλές για να την Αντιμετωπίσετε Απόψε Κιόλας

.

Σας προτείνουμε φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε την αϋπνία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ΙΚΕΑ: Ετοιμάζουμε Μαζί ένα Εύκολο Μενού σε 30 Λεπτά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

15% Έκπτωση στη Νέα Συλλογή Χαλιών "Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-2017" των Colore Colori
More in ADVERTORIAL
ΙΚΕΑ: Ετοιμάζουμε Μαζί ένα Εύκολο Μενού σε 30 Λεπτά!

Γρήγορα και απλά με τη βοήθεια του food editor Τάσου Αντωνίου.

Close