«Γεύσεις του τόπου μας»: Ολοκληρώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

«Γεύσεις του τόπου μας»: Ολοκληρώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, με τις εκδηλώσεις «Γεύσεις του τόπου μας», στήριξε για ακόμα μια χρονιά τους παραγωγούς της Λάρισας, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης και έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει νέες τοπικές παραδοσιακές γεύσεις.

thehomeissue_ikea01

Στο parking των καταστημάτων ΙΚΕΑ Θεσσαλία στις 17/09, ΙΚΕΑ Ιωάννινα στις 24/09 και ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη την 1/10, τοπικοί παραγωγοί, είχαν τη δυνατότητα να εκθέσουν προϊόντα όπως ζυμαρικά, πίτες, γαλακτοκομικά και γλυκίσματα, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ως οικοδεσπότης των εκδηλώσεων, ετοίμαζε με αυτά αγνές γευστικές συνταγές και μοιραζόταν με τους παρευρισκόμενους μαγειρικά μυστικά.

thehomeissue_ikea03

Παράλληλα όμως, για πρώτη χρονιά, όσοι επισκέφθηκαν τις «Γεύσεις του Τόπου μας», είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγειρική «Μάχη των Μασάει», που πραγματοποιήθηκε σε κάθε πόλη μεταξύ αγαπητών, διάσημων προσωπικοτήτων, με συντονιστή το Δημήτρη Σκαρμούτσο.

thehomeissue_ikea06

thehomeissue_ikea05

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη στη Λάρισα, ο Χρήστος Φερεντίνος με τον Γιώργο Λιανό στα Ιωάννινα και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη Σμαράγδα Καρύδη στη Θεσσαλονίκη, διαγωνίστηκαν μαζί με τις ομάδες τους, που αποτελούνταν από τους τυχερούς που είχαν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί στο διαγωνισμό «Μάχη των Μασάει», για την ανάδειξη του καλύτερου σεφ.

thehomeissue_ikea04

Όσοι έλαβαν μέρος στις μάχες, διεκδίκησαν προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ ενώ όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μπήκαν στην κλήρωση και τρεις τυχεροί, ένας σε κάθε πόλη, κέρδισαν από μια δωροεπιταγή ΙΚΕΑ συνολικής αξίας 2.000€.

thehomeissue_ikea07

thehomeissue_ikea02

Επιπλέον και με αφορμή τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, η ΙΚΕΑ πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων των καταστημάτων ΙΚΕΑ Θεσσαλία, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη, από την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών των ευρύτερων παραπάνω περιοχών με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παρουσίαση Νέου Καταλόγου ΙΚΕΑ 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η ΙΚΕΑ Διοργανώνει Σεμινάρια Ρομποτικής για τους Μικρούς μας Επιστήμονες!