Παρουσίαση Νέου Καταλόγου ΙΚΕΑ 2017

Κατηγορίες: ADVERTORIAL

Παρουσίαση Νέου Καταλόγου ΙΚΕΑ 2017

Γιατί…στο σπίτι μας πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας!

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσίασε το νέο κατάλογο 2017, παροτρύνοντάς μας να ζήσουμε το σπίτι μας με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο, χωρίς να ακολουθούμε τα στερεότυπα της εποχής μας.

thehomeissue_ikea06

Το Art Factory, στον Ταύρο, μεταμορφώθηκε και απέκτησε τη ζεστασιά ενός σπιτιού, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα νέα, όμορφα & λειτουργικά προϊόντα του καταλόγου ΙΚΕΑ 2017, αλλά και να μαγειρέψουν με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, κάνοντας τη διαδικασία της μαγειρικής διασκεδαστική και χωρίς κανόνες!

thehomeissue_ikea01

Παράλληλα, η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη παρουσίασε, μέσα από τη δική της οπτική, τα αποτελέσματα της έρευνας Life at Home Report, που υλοποίησε η ΙΚΕΑ τον Μάιο του 2016, και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος, αναφέρθηκε στον «Δημοκρατικό Σχεδιασμό», τη φιλοσοφία δηλαδή της ΙΚΕΑ να δημιουργεί προϊόντα με υψηλό design, ποιότητα, λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και προσιτή τιμή.

thehomeissue_ikea09

thehomeissue_ikea02

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2017 διαθέτει 228 σελίδες γεμάτες πρακτικές λύσεις, έμπνευση για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα. Διανέμεται δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε 2.300.000 αντίτυπα σε όλη την Ελλάδα, από τις 29/8 μέχρι και αρχές Οκτωβρίου.

thehomeissue_ikea03

thehomeissue_ikea07

Ο νέος κατάλογος θα βρίσκεται στα καταστήματα ΙΚΕΑ από τις 5 Οκτωβρίου, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμος και στην ηλεκτρονική του μορφή, μαζί με την εφαρμογή (για Android και iOS) και το εμπλουτισμένο περιεχόμενο, στο www.IKEA.gr.

thehomeissue_ikea04

thehomeissue_ikea08

Ξεφυλλίστε, λοιπόν, το νέο κατάλογο, σκεφτείτε ελεύθερα με το δικό σας μοναδικό τρόπο, δημιουργήστε και ζήστε στο δικό σας ξεχωριστό χώρο!

thehomeissue_ikea05

Γιατί η ΙΚΕΑ προσφέρει προϊόντα, σχεδιασμένα για να ζούμε μαζί!

Λίγα λόγια για το Life at Home Report

Το Life at Home Report είναι η τρίτη ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε η ΙΚΕΑ, σε περισσότερους από 12.000 συμμετέχοντες, σε 12 πόλεις, σε όλο τον κόσμο. Έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα “What makes a home” στη σημερινή εποχή, διερευνώντας τις τάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Μέσω της έρευνας, η ΙΚΕΑ μελετά τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες, ώστε να δημιουργεί προϊόντα που ανταποκρίνονται σε αυτές, κάνοντας τη ζωή στο σπίτι καλύτερη και πιο ουσιαστική. Τάση προς μικρότερους χώρους, ευαισθητοποίηση για βιώσιμο τρόπο διαβίωσης, ανάγκη για ιδιωτικότητα αλλά και ταυτόχρονα για digital κοινωνικοποίηση είναι μερικά από τα αποτελέσματα της έρευνας.

Την έρευνα αναλυτικά μπορείτε να τη βρείτε στο: http://lifeathome.ikea.com/home/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμήστε τα Ανοιχτά Ντουλάπια της Κουζίνας σας με Στιλ

.

Τα ανοιχτά ντουλάπια στην κουζίνα κερδίζουν έδαφος διαρκώς. Δείτε τρόπους για να τα αξιοποιήσετε και στη δική σας.

Υπνοδωμάτιο: Ανανεώστε το Πανεύκολα με Χαμηλό Budget

.

Aν το υπνοδωμάτιό σας χρειάζεται επειγόντως φρεσκάρισμα, σας χωρίζουν μόλις δέκα βήματα από τη νέα του εικόνα. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω εύκολες και οικονομικές προτάσεις διακόσμησης και ξυπνήστε... πιο ανανεωμένοι από ποτέ!

Διακοσμήστε με Στιλ τον Τοίχο Πάνω από το Κρεβάτι με Αυτούς τους Τρόπους

.

Ο τοίχος πάνω από το κρεβάτι συχνά μένει "ακάλυπτος". Δείτε μερικές ιδιαίτερες προτάσεις για να κάνετε το υπνοδωμάτιο το πιο προχωρημένο δωμάτιο του σπιτιού.

Αποκτήστε Ένα Ονειρεμένο Σπίτι Λέγοντας Αντίο σε Αυτά τα Αντικείμενα

.

Αποκτήστε το σπίτι που αξίζετε ξεκινώντας με το να ξεφορτωθείτε αυτά τα 5 πράγματα.

Τα πιο Όμορφα DIY για να Φέρετε το Φθινόπωρο στο Σπιτικό σας

.

Δε χρειάζεται να περιμένετε τα πρωτοβρόχια ούτε να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για να μπείτε εσείς και το σπίτι σας σε φθινοπωρινό mood.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μια Μεγάλη Γιορτή για τα 50 Χρόνια SANITAS

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Γεύσεις του τόπου μας»: Ολοκληρώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ