Αυτή η Νεοϋορκέζα Ξεκίνησε να Ανακαινίζει την Κουζίνα και Ανακαίνισε Ολόκληρο το Σπίτι

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αυτή η Νεοϋορκέζα Ξεκίνησε να Ανακαινίζει την Κουζίνα και Ανακαίνισε Ολόκληρο το Σπίτι

Ξεκίνησε σαν μια ανακαίνιση κουζίνας. Τουλάχιστον αυτό νόμιζε η Tamara Peterson, μια γνήσια Νεοϋορκέζα και επαγγελματίας συντάκτρια, όταν ξεκίνησε να περιποιείται το δέκα ετών διαμέρισμά της.

Έπειτα σκέφτηκε πως ένα χέρι φρέσκου χρώματος στον τοίχο ήταν καλή ιδέα. Τελικά, ανακαίνισε ολόκληρο το διαμέρισμα μεγέθους 115 τ.μ. που βρίσκεται στη γραφική γειτονιά Clinton Hill στο Μπρούκλιν, με τη βοήθεια της διακοσμήτριας Megan Pflug.

Ανακαίνιση Καθιστικού: 4 Πριν και Μετά Περιπτώσεις που θα σας Εντυπωσιάσουν

Η μπλε πόρτα Για να ορίσουν τον χώρο, συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν μια γκάμα όμορφων αποχρώσεων. Στην είσοδο, η αντίθεση προέκυψε από τις αποχρώσεις φωτεινού και σκοτεινού γκρι, ενώ η πόρτα της εισόδου βάφτηκε σε έντονο μπλε. Το χαλάκι έδωσε υφή και ένας πανέμορφος και μεγάλος καθρέπτης άνοιξε τον χώρο.

Η μπλε πόρτα.

Ο statement τοίχος Η ταπετσαρία που βλέπετε μεταμόρφωσε τον τοίχο και τον έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι υπέροχες πολυθρόνες με τα μαξιλάρια και το μοναδικό χαλί δημιούργησαν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα. Παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο τα μαξιλάρια «παίζουν» με τις αποχρώσεις και τα σχέδια του τοίχου.

Ο statement τοίχος.

Ανακαίνιση... εκ θεμελίων

Μια καλλιτεχνική γωνιά στην κουζίνα Η κουζίνα ήταν το δωμάτιο που υποτίθεται θα γινόταν η αρχική ανακαίνιση και γι αυτό δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή. Οι τοίχοι βάφτηκαν σε σκούρο γκρι, κάτι που αποτελεί τον ιδανικό «καμβά» για να τοποθετηθούν και να αναδειχθούν έργα τέχνης. Ο πολυέλαιος φέρνει το βιομηχανικό στυλ στη διακόσμηση, ενώ οι καρέκλες και τραπέζι συμβάλουν στην ολοκλήρωση της εικόνας, δίνοντας μια νέα και πολύ μοντέρνα αίσθηση στον χώρο.

Μια καλλιτεχνική γωνιά στην κουζίνα

Ο στυλάτος πάγκος Τα ντουλάπια της κουζίνας παρέμειναν απλά και αναδείχθηκαν με ένα γυαλιστερό άσπρο χρώμα. Για να δημιουργηθεί αντίθεση, οι πάγκοι εργασίας αξιοποίησαν ένα υλικό – έκπληξη: το τσιμέντο. Ο κεντρικός πάγκος είναι ανοιχτός και προσφέρει μερικές επιπλέον θέσεις για τους καλεσμένους. Παρατηρήστε τα χρυσαφί μεταλλικά φωτιστικά τα οποία συνδυάζονται και αυτά με την ταπετσαρία που έχει χρησιμοποιηθεί στο καθιστικό!

Ο στυλάτος πάγκος.

Το ροζ υπνοδωμάτιο Το χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από το υπνοδωμάτιο με τις υπέροχες κουρτίνες που εκτείνονται από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, αναδεικνύοντας το ύψος το δωματίου. Αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να τοποθετηθεί το ιδιαίτερο αυτό κρεβάτι. Οι ροζ τοίχοι προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία.

Το ροζ υπνοδωμάτιο

Στιλ με κρόσσια Ένα υπέροχο χαλί προστέθηκε στο υπνοδωμάτιο και έδωσε υφή και ζεστασιά. Η πανέμορφη συρταριέρα συμπληρώνει χρωματικά τους τοίχους ενώ από πάνω της υπάρχει ένα έργο τέχνης που ολοκληρώνει την διακόσμηση και δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση!

Στιλ με κρόσσια.

Διαβάστε ακόμα:

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μικρή Αλλαγή που Μπορεί να Κάνει τους Τοίχους σας Αγνώριστους

.

Δώστε νέο αέρα στον χώρο σας, επενδύοντας τον τοίχο σας με χρωματιστά πλακάκια!

7 Tips για να Δημιουργήσετε την Απόλυτη Κουζίνα!

.

Μια υπέροχη κουζίνα μπορεί να γίνει δική σας με ελάχιστα χρήματα.

Αυτά Είναι τα Σημεία του Σπιτιού που Μπορείτε να Έχετε ένα Χαλάκι Ανεξαρτήτως Εποχής του Χρόνου

.

Δείτε σε ποιους χώρους σας μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο χαλάκι και να το αφήσετε εκεί ολο το χρόνο.

6 Τρόποι για να Βελτιώσετε την Κακή Θέα από το Παράθυρο του Σπιτιού σας

.

Έχετε απαίσια θέα; Δείτε 6 τρόπους για να τη βελτιώσετε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

“Πώς μπορώ να βάψω το σπίτι μου χωρίς να μυρίσει ολόκληρο;”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς μπορώ να διατηρήσω τα φυτά μου φρέσκα όσο θα λείπω για διακοπές;»