Η Μικρή Αλλαγή που Μπορεί να Κάνει τους Τοίχους σας Αγνώριστους

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η Μικρή Αλλαγή που Μπορεί να Κάνει τους Τοίχους σας Αγνώριστους

Αν αποφασίσατε πως θέλετε να κάνετε μια αλλαγή και να διακοσμήσετε τους τοίχους σας, τότε έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να τους προσθέσετε έργα τέχνης, να τους βάψετε ένα καινούργιο χρώμα ή να εφαρμόσετε μια τεχνοτροπία. Μπορείτε επίσης να βάλετε ταπετσαρία. Έχετε σκεφτεί όμως να τους επενδύσετε με πλακάκια;

Τα πλακάκια μπορούν να μεταμορφώσουν τους τοίχους σας και να τους κάνουν αγνώριστους, ενώ παράλληλα δίνουν στον χώρο μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική. Ακολουθήστε τις παρακάτω προτάσεις για να δώσετε στους τοίχους σας έναν τελείως νέο χαρακτήρα!

Αυτά τα Σκανδιναβικά Πλακάκια Είναι η Τελευταία Λέξη της Μόδας

Κεραμικά πλακάκια Χρωματίστε τον τοίχο ντύνοντας τον με ρετρό πλακάκια. Κάντε μίξη διαφορετικών μοτίβων και χρωμάτων. Ένας τοίχος που βρίσκεται στην είσοδο και οδηγεί σε άλλο χώρο του σπιτιού είναι ιδανικός για να κάνει το πέρασμα από τον έναν χώρο στον άλλον ευχάριστη εμπειρία. Συνδυάστε το ιδανικά με ξύλινο δάπεδο. Θυμηθείτε πως ιδανικά είναι καλό είναι να μην έχετε πλακάκι στο πάτωμα για να κάνει αντίθεση και να μην θυμίζει παλιά κουζίνα.

Χρωματίστε τον τοίχο ντύνοντας τον με ρετρό πλακάκια.

Μπάνιο + Κουζίνα: DIY Εύκολη και Οικονομική Ανακαίνιση με 4 Έξυπνες Αλλαγές!

Αυτοκόλλητα πλακάκια Για πιο άμεση και όχι μόνιμη αλλαγή, αντί για κεραμικά πλακάκια χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα πλακάκια δημιουργώντας μια ταπετσαρία με συνδυασμούς που εσάς σας αρέσουν. Θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο και θα το κάνετε μόνοι σας σε λίγα λεπτά. Μην κάνετε μίξη έντονων χρωμάτων και παλ ή ξεθωριασμένων. Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να έχετε κινηθείτε στο ίδιο μοτίβο για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Για πιο άμεση και όχι μόνιμη αλλαγή, αντί για κεραμικά πλακάκια χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα

Ανανεώστε τα Πλακάκια της Κουζίνας σας Χωρίς να τα Ξηλώσετε

Γεωμετρική κατασκευή Διακοσμήστε με μια τρισδιάστατη γεωμετρική κατασκευή από χαρτόνι και δημιουργήστε ένα ωραίο οπτικό παιχνίδι καθώς μπαίνετε στον χώρο. Μπορείτε να το κάνετε πάνω από την κονσόλα στην είσοδο ή στο χολ, πάνω από μια ραφιέρα ή και απλά μόνο του στον τοίχο δίπλα από έναν καλόγερο.

Δημιουργήστε ένα ωραίο οπτικό παιχνίδι.

DIY Εκτυπώστε σε χαρτόνι στο χρώμα που σας αρέσει έτοιμα template για δημιουργία τριγώνων ή σχεδιάστε πάνω σε χαρτόνι 4 ίδιου μεγέθους τρίγωνα, αφήνοντας αριστερά και δεξιά 2 μικρά «αυτάκια» μισού πόντου. Διπλώστε στις γραμμές των τριγώνων και τοποθετήστε κόλλα στα αυτάκια για να το κολλήσετε. Φτιάξτε αρκετά είτε ίδιου χρώματος είτε διαφορετικού και κολλήστε τα με ταινία διπλής επικόλλησης το ένα δίπλα στο άλλο.

Μην προσπαθήσετε να τα τοποθετήσετε δημιουργώντας ένα σχήμα συγκεκριμένο. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον να είναι μια ακανόνιστη φόρμα σχημάτων. Επίσης, μην τοποθετήσετε κάποιο κάδρο κοντά στην κατασκευή. Ακολουθήστε μια μίνιμαλ αισθητική ακόμα και με την διακόσμηση πάνω στα έπιπλα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε το πιο Όμορφο Διακοσμητικό για το Καθιστικό σας

.

Δείτε πώς θα φτιάξετε αυτό το υπέροχο διακοσμητικό για τον τοίχο.

14 Πρωτότυπες Ιδέες για Διακόσμηση των Τοίχων του Σπιτιού σας

.

Μεταμροφώστε κάθε τοίχο του σπιτιού με τους πιο όμορφους τρόπους!

Οι πιο Όμορφοι και Οικονομικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε τους Τοίχους σας

.

Δείτε όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διακοσμήσετε τους τοίχους του σπιτιού σας.

DIY: Φτιάξτε Αυτήν την Ιδιαίτερη Κορνίζα με τον πιο Εύκολο Τρόπο

.

Αν δεν έχετε μια τέτοια κορνίζα, τώρα ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πολύτιμο DIY: Φτιάξτε Μυστικό Αποθηκευτικό Χώρο που Δύσκολα Μπορεί Κάποιος να Ανακαλύψει

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σαπούνι
DIY: Nα πώς θα Φτιάξετε «Μαρμάρινο» Σαπούνι