Η Μόνη Κατηγορία Τροφών που Πρέπει να Κόψετε αν Θέλετε να Χάσετε Βάρος

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η Μόνη Κατηγορία Τροφών που Πρέπει να Κόψετε αν Θέλετε να Χάσετε Βάρος

Ο καθηγητής Barry Smith, ο οποίος συνεργαζόταν με μεγάλες εταιρείες παραγωγής τροφίμων, όπως η Kellogg's, η Coca-Cola και η Ferrero, αποκάλυψε την ακούσια απώλεια βάρους του μετά την αφαίρεση των υπερεπεξεργασμένων τροφίμων (UPF) από τη διατροφή του.

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, δήλωσε στο Business Insider ότι το 40% της διατροφής του αποτελούνταν από υπερβολικά επεξεργασμένες τροφές όσο δούλευε γι' αυτές τις εταιρείες.

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα παρασκευάζονται από συστατικά που δεν βρίσκονται συνήθως στις κουζίνες των σπιτιών, συμπεριλαμβανομένων συντηρητικών, ενισχυτικών γεύσης, πυκνωτικών παραγόντων και τροποποιημένων λιπών και σακχάρων. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν κέικ, γλυκά, πατατάκια φούρνου, επεξεργασμένα κρέατα, δημητριακά και ανθρακούχα ποτά.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο onmed.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόση Χοληστερόλη Περιέχει 1 Μερίδα από τις πιο Επικίνδυνες Τροφές

.

Η χοληστερόλη είναι μια ουσία που βρίσκεται στο αίμα και είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση των κυττάρων και την παραγωγή ορμονών.

10 Τροφές που Καταπολεμούν τις Φλεγμονές (και Εκείνες που τις Πυροδοτούν)

.

Δείτε ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε και ποιες να τρώτε περισσότερο.

Ποιες Τροφές Απομακρύνουν τις Τοξίνες από το Σώμα

.

Μία διατροφή αποτοξίνωσης, πρέπει να περιλαμβάνει τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην εξάλειψη των τοξινών από τον οργανισμό.

Μην Αφήνετε Αυτά τα Τρόφιμα στο Ψυγείο για Πάνω από Τρεις Μέρες το Καλοκαίρι!

.

Μάθετε ποια τρόφιμα δεν πρέπει να κρατάτε στο ψυγείο για πάνω από τρεις μέρες το καλοκαίρι. Προστατέψτε την υγεία σας με τις βασικές συμβουλές ασφάλειας τροφίμων!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μελιτζάνες Παπουτσάκια από τον Άκη Πετρετζικη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πίτσα Πεπερόνι σε 10 Λεπτά: Γρήγορη, Εύκολη και Νόστιμη!