7 Συνήθειες για να μη Μυρίζουν τα Πόδια σας!

Κατηγορίες: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

7 Συνήθειες για να μη Μυρίζουν τα Πόδια σας!

Η κακοσμία των ποδιών είναι ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί αποτελεσματικοί τρόποι για να το αντιμετωπίσετε. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να διατηρείτε τα πόδια σας φρέσκα και χωρίς ανεπιθύμητες οσμές.

1. Καθημερινή Υγιεινή

Πλένετε τα πόδια σας καθημερινά με σαπούνι και νερό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή ανάμεσα στα δάχτυλα. Στεγνώνετε πολύ καλά τα πόδια σας μετά το πλύσιμο, καθώς η υγρασία ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων.

2. Χρησιμοποιήστε Αποσμητικό Ποδιών

Επιλέξτε ένα καλό αποσμητικό ποδιών που θα βοηθήσει στην αποτροπή της εφίδρωσης και θα εξουδετερώσει τις οσμές. Υπάρχουν σπρέι, κρέμες και πούδρες ειδικά σχεδιασμένα για αυτόν τον σκοπό.

3. Φοράτε Κατάλληλα Παπούτσια

Επιλέξτε παπούτσια που επιτρέπουν την αναπνοή του ποδιού, όπως αυτά από δέρμα ή ύφασμα. Αποφύγετε τα συνθετικά υλικά που παγιδεύουν την υγρασία και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη βακτηρίων.

4. Αλλάζετε Κάλτσες Καθημερινά

Φοράτε καθαρές, βαμβακερές κάλτσες κάθε μέρα και αλλάξτε τις αν νιώσετε ότι έχουν ιδρώσει. Οι κάλτσες από φυσικά υλικά βοηθούν στην απορρόφηση της υγρασίας και μειώνουν την κακοσμία.

5. Χρησιμοποιήστε Σόλες με Ενεργό Άνθρακα

Οι σόλες με ενεργό άνθρακα απορροφούν τις οσμές και βοηθούν στη διατήρηση των ποδιών σας φρέσκων. Μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα με είδη υπόδησης ή φαρμακεία.

6. Απολυμαίνετε τα Παπούτσια σας

Ψεκάστε το εσωτερικό των παπουτσιών σας με απολυμαντικό σπρέι για να σκοτώσετε τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία. Αφήστε τα να αεριστούν καλά πριν τα ξαναφορέσετε.

7. Μουλιάστε τα Πόδια σας σε Διάλυμα Ξιδιού

Μουλιάστε τα πόδια σας σε ένα διάλυμα από ίσα μέρη νερού και λευκού ξιδιού για 15-20 λεπτά. Το ξίδι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση της κακοσμίας.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να κρατήσετε τα πόδια σας καθαρά, υγιή και χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Δώστε εύκολες, άμεσες και πάνω απ' όλα οικολογικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα του σπιτιού με τα εκατοντάδες άρθρα που θα βρείτε στην κατηγορία Eco Living, πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στοκάρισμα: Κάντε το Μόνοι σας!

.

Όταν θέλετε να βάψετε ένα δωμάτιο πρέπει να στοκάρετε τις τρύπες ακόμα και τις μικρές γρατζουνιές στον τοίχο από ατυχήματα. Κι όμως δεν είναι κάτι δύσκολο αν ξέρετε τον τρόπο.

5 Σούπερ Χορταστικά Φρούτα που μας Προτείνει Ένας Διατροφολόγος για να Χάσουμε Βάρος!

.

Αυτά είναι τα φρούτα που πρέπει να τρώτε για να αισθάνεστε χορτάτοι για πολύ περισσότερο.

Οργανώστε τη Ντουλάπα σας Τέλεια με Ελάχιστo Budget (VIDEO)

.

Υπάρχουν ένα μπόλικα tips που μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα για να φτιάξετε τη ντουλάπα των ονείρων σας χωρίς να ξεπαραδιαστείτε.

Έχετε Φασαρία; Να Πως θα Ηχομονώσετε το Δωμάτιο ή το Διαμέρισμά σας

.

Αφήστε τη φασαρία έξω και απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πετσέτα Θαλάσσης: Κρατήστε τη για Πάντα Μαλακή!