9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχει πιο όμορφη διακόσμηση από αυτήν που μας θυμίζει διακοπές, πλοία στο Αιγαίο και το Ιόνιο και όμορφες καταγάλανες παραλίες.

Αν είστε φαν του καλοκαιριού κι ετοιμάζεστε για την ανανέωση του καθιστικού σας, τότε μια από τις καλύτερες επιλογές σας είναι το νησιώτικο στιλ. Μπορείτε είτε να διακοσμήσετε σε καλοκαιρινά  χρώματα και να βάλετε νησιώτικα διακοσμητικά ώστε να μπορείτε να τα αλλάζετε τους χειμερινούς μήνες ή να επιλέξετε ένα νησιώτικο στιλ που θα σας συντροφεύει χειμώνα-καλοκαίρι.

Έμπνευση από τη θάλασσα Όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι και νησιά το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στη θάλασσα και τους υπέροχους χρωματισμούς που κάνει. Βάλτε αυτούς τους χρωματισμούς στο σαλόνι σας βάφοντας τον έναν τοίχο σε απαλό τιρκουάζ και τον άλλο σε παλ πράσινο. Επιλέξτε χρώματα που θυμίζουν τα χρώματα των πιο εξωτικών θαλασσών. Ενισχύστε τη διακόσμηση με διακοσμητικά βγαλμένα από την παραλία, όπως κοχύλια, πέτρες και θαλασσογραφίες. Αν θέλετε ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο νησιώτικο στιλ επιλέξτε έπιπλα από φυσικά υλικά όπως ξύλο ή μπαμπού.

Σε αυτό το σαλόνι οι τοίχοι έχουν βαφτεί σε αποχρώσεις της θάλασσας και του βυθού.

Σε αυτό το σαλόνι οι τοίχοι έχουν βαφτεί σε αποχρώσεις της θάλασσας και του βυθού.

Έμπνευση από Ασία και Ινδία Στο σαλόνι της παρακάτω εικόνας βλέπουμε τη φύση να μπλέκεται με το νησιώτικο στιλ σε μια πιο άγρια μορφή της. Ο μπεζ καναπές έχει διακοσμηθεί με μαξιλάρια με έντονα prints ενώ οι πίνακες μπλέκουν την άγρια φύση με τις υπέροχες παραλίες που συναντάμε τόσο σε Ασία όσο και στην Αφρική και τη Μεσόγειο. Το τραπέζι έχει διακοσμηθεί με γυάλινο μπλε βάζο και ένα μεγάλο μπολ με «θησαυρούς» από τη θάλασσα.

Εμπνευστείτε από τη φύση, τις θάλασσες και το καλοκαίρι για να δημιουργήσετε ένα σαλόνι με νησιώτικες επιρροές στα δικά σας μέτρα.

Εμπνευστείτε από τη φύση, τις θάλασσες και το καλοκαίρι για να δημιουργήσετε ένα σαλόνι με νησιώτικες επιρροές στα δικά σας μέτρα.

Παραδοσιακό νησιώτικο σαλόνι Αν σας αρέσει το απλό παραδοσιακό νησιώτικο στιλ τότε αυτό το σαλόνι είναι το κατάλληλο για εσάς. Επιλέξτε απαλό γαλάζιο ή λευκό για τους τοίχους, κρεμάστε όμορφα κάδρα που θυμίζουν καλοκαίρι κι ενισχύστε τη διακόσμηση με έπιπλα σε θαλασσί, πράσινους και λευκούς χρωματισμούς. Ένας ριγέ καναπές με τα χρώματα του καλοκαιριού δίνει περισσότερη ζωντάνια στον χώρο.

Ελληνικό καλοκαίρι όλο τον χρόνο: εμπνευστείτε από τη θάλασσα, τα νησιά, το λευκό και τον ήλιο.

Αν θέλετε ένα όσο το δυνατόν μίνιμαλ νησιώτικο σαλόνι τότε απλά προσθέστε έπιπλα και μαξιλάρια σε παλ καλοκαιρινές αποχρώσεις και μερικά πινακάκια με καλοκαιρινή διάθεση.

Αν θέλετε ένα όσο το δυνατόν παραδοσιακό νησιώτικο σαλόνι τότε απλά προσθέστε έπιπλα και μαξιλάρια σε παλ καλοκαιρινές αποχρώσεις και μερικά κάδρα με καλοκαιρινή διάθεση.

Διακριτική διακόσμηση Αν δεν σας αρέσει η πολύ έντονη νησιωτική διακόσμηση τότε μπορείτε να επιλέξτε ένα πιο ουδέτερο σκηνικό που επίσης παραπέμπει σε καλοκαίρι. Αρκούν μερικά μαξιλάρια σε μπλε αποχρώσεις και ένας μεγάλος πίνακας με θάλασσα, βαρκάκια, αμμουδιές και απέραντες παραλίες.

Αυτό το σαλόνι παραπέμπει σε καλοκαίρι αλλά χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει πολλά και έντονα διακοσμητικά.

Αυτό το σαλόνι παραπέμπει σε καλοκαίρι αλλά χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει πολλά και έντονα διακοσμητικά.

Ναυτικές επιρροές Ένα vintage καράβι πάνω από το τζάκι δίνει αμέσως νησιώτικο χαρακτήρα στο σπίτι σας. Ενισχύστε με μερικά διακοσμητικά και δεν χρειάζεται να βάλετε τίποτα άλλο. Αν θέλετε να πάτε τη διακόσμηση ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να προσθέσετε στην τραπεζαρία ένα λευκό τραπέζι με θαλασσί καρέκλες.

thehomeissue_nisi05

Ένα καράβι πάνω από το τζάκι είναι μια ωραία καλοκαιρινή πινελιά.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία προκειμένου να μετατρέψετε το σπίτι σας σε νησιωτικό παράδεισο. Μια λάμπα με ρίγες, μερικά μαξιλαράκια με καλοκαιρινά σχέδια (όπως άγκυρες, κοχύλια και καράβια) και μερικά μπλε και πράσινα κεριά μπορούν άνετα να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσθέστε διακοσμητικά με ρίγες, κοχύλια και αστερίες για να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Προσθέστε διακοσμητικά με ρίγες, κοχύλια και αστερίες για να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό σκηνικό, ακόμη κι αν έχετε έναν βελούδινο καναπέ!

Ρουστίκ διακόσμηση Η ρουστίκ διακόσμηση πάντα παραπέμπει σε εξοχή και μπορείτε εύκολα να την ενισχύσετε με διακοσμητικά που θα τη μετατρέπουν σε καλοκαιρινή ή χειμερινή. Το καλοκαίρι μπορείτε να προσθέσετε μερικά κάδρα με καλοκαιρινά σχέδια και αισιόδοξα μηνύματα και να την ενισχύσετε με γήινους τόνους και μπλε, κόκκινες και λευκές αποχρώσεις.

Η ρουστίκ διακόσμηση ταιριάζει πολύ με καλοκαιρινά σκηνικά.

Η ρουστίκ διακόσμηση ταιριάζει πολύ με καλοκαιρινά σκηνικά.

Σοφιστικέ διακόσμηση με καλοκαιρινές πινελιές Αυτό το σαλόνι στην παρακάτω εικόνα δεν έχει κάτι που να φωνάζει καλοκαίρι αλλά για κάποιο λόγο μας δημιουργεί μια καλοκαιρινή διάθεση. Αν θέλετε και εσείς να το πετύχετε αυτό, επιλέξτε απλές γραμμές στα έπιπλά σας, σε μονόχρωμους τόνους, προσθέστε ξύλινα έπιπλα και μερικές μπλε πινελιές.

Μονοχρωμία: Το Κλειδί για την Επιτυχία στη Διακόσμηση.

Επιλέξτε σοφιστικές διακόσμηση και βάλτε καλοκαιρινές πινελιές αν δεν είστε φαν της υπερβολής.

Επιλέξτε σοφιστικέ διακόσμηση και βάλτε καλοκαιρινές πινελιές αν δεν είστε φαν της υπερβολής.

Γήινοι τόνοι Αν δεν είστε φαν του μπλε και του πράσινου αλλά ωστόσο θέλετε ένα σαλόνι με νησιώτικες επιρροές, τότε μπορείτε να επιλέξτε γήινους τόνους. Στο παρακάτω σαλόνι ο ιδιοκτήτης πρόσθεσε ένα διακριτικό logo πάνω από το τζάκι που γράφει τη λέξη θάλασσα στα αγγλικά και έναν καθρέφτη που παραπέμπει σε ήλιο. Αυτό σε συνδυασμό με διακοσμητικά από μπαμπού δίνουν καλοκαιρινή διάθεση στον χώρο παρόλο που η διακόσμηση στηρίζεται σε σκούρες αποχρώσεις.

Ποιος είπε πως στο νησιώτικο στιλ ταιριάζουν μόνο οι μπλε, κόκκινες, άσπρες και πράσινες αποχρώσεις; Οι γήινοι τόνοι είναι επίσης must!

Ποιος είπε πως στο νησιώτικο στιλ ταιριάζουν μόνο οι μπλε, κόκκινες, άσπρες και πράσινες αποχρώσεις; Οι γήινοι τόνοι είναι επίσης must!

Το καλοκαίρι γεμίζει την ψυχή μας με χρώματα, όμορφα συναισθήματα, ελευθερία και χαλάρωση. Γιατί να μην ενισχύσετε αυτά τα συναισθήματα βάζοντας το καλοκαίρι και μέσα στο σπίτι σας; Ακολουθήστε μερικά απλά τιπς όπως αυτά που σας δίνουμε παραπάνω και αποκτήστε το πιο αισιόδοξο, καλοκαιρινό και γεμάτο χρώματα σαλόνι.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιδέες για να Οργανώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς να Είναι στο Επίκεντρο η Τηλεόραση

.

Οργανώστε το καθιστικό σας χωρίς τηλεόραση και απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας ανθρώπων.

Δείτε 5 Έξυπνες Ιδέες που θα Φέρουν την Άνοιξη στη Διακόσμησή σας!

.

Μπορείτε να φέρετε την άνοιξη στο σπίτι σας, ακόμα κι αν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα; Φυσικά και ναι!

10 Καλοκαιρινά Σαλόνια που Όλοι θα Θέλαμε να Έχουμε! 

.

Δείτε μερικά πανέμορφα σούπερ καλοκαιρινά σαλόνια.

Δείτε πώς Ταιριάζουν 7 Ανοιξιάτικα Χρώματα σε Πραγματικά Σπίτια!

.

Ο χειμώνας τελείωσε και ήρθε η ώρα για ανανέωση! Διαλέξτε ποιο από αυτά τα ανοιξιάτικα χρώματα ταιριάζει στη διακόσμησή σας - χωρίς χρωματολόγιο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κυκλαδίτικη Διακόσμηση: Πώς θα τη Φέρετε από το Νησί στο Σπίτι σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι Φαίνονται στους Άντρες οι Γυναικείες Επιλογές Διακόσμησης