6 Πανέξυπνες Ιδέες για να Έχετε Πάντα σε Τάξη τα Παιχνίδια των Παιδιών σας

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ

6 Πανέξυπνες Ιδέες για να Έχετε Πάντα σε Τάξη τα Παιχνίδια των Παιδιών σας

Όσοι έχουν παιδιά ξέρουν πολύ καλά πώς γίνεται ένα σπίτι να δείχνει μονίμως ακατάστατο. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τους καλύτερους τρόπους για να βάλετε σε τάξη τα παιχνίδια των μικρών σας σαμποτέρ.

Φτιάξτε καλάθια με ετικέτες Κατηγοριοποιήστε τα παιχνίδια του παιδιού σας και αγοράστε ή φτιάξτε μερικά καλάθια για να τα τοποθετείτε χωριστά. Κολλήστε πάνω σε κάθε καλάθι ή κουτί μια ετικέτα από βαφή μαυροπίνακα και γράψτε με κιμωλία τι περιέχει το κάθε κουτί. Μπορείτε να βάλετε στο δωμάτιο του παιδιού σας μια ραφιέρα και πάνω σε αυτήν να βάλετε τα καλάθια ή να τα αφήσετε στο μπαλκόνι σας.

Φτιάξτε καλάθια με ετικέτες και βάλτε εκεί μέσα τα παιχνίδια των παιδιών σας

Φτιάξτε καλάθια με ετικέτες και βάλτε εκεί μέσα τα παιχνίδια των παιδιών σας

Κρεμάστε τσάντες Βάλτε πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου μερικές τσάντες που στην καθεμία θα υπάρχουν παιχνίδια διαφορετικών κατηγοριών ή βάλτε σε κάθε τσάντα τα παιχνίδια του κάθε παιδιού ξεχωριστά, αν έχετε παραπάνω από δύο παιδιά. Γράψτε το όνομα του κάθε παιδιού πάνω στην τσάντα και προτρέψτε τα να μαζεύουν εκεί τα περισσότερα παιχνίδια τους πριν κοιμηθούν.

Πετυχημένη Διακόσμηση για Παιδιά που Μένουν Μαζί σε Μικρό Δωμάτιο.

Κρεμάστε τσάντες πίσω από την πόρτα του παιδικού δωματίου

Κρεμάστε τσάντες πίσω από την πόρτα του παιδικού δωματίου

Προσθέστε μαγνήτες Υπάρχουν ειδικές ράβδοι που βγαίνουν σε μορφή μαγνήτη. Έτσι, καρφώνοντας αυτές τις ράβδους στον τοίχο σας θα μπορείτε να βάζετε εκεί όλα τα μεταλλικά παιχνίδια των παιδιών σας. Ειδικά αν έχετε αγόρια, αυτό το τρικ θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Βάζοντας μαγνήτες στον τοίχο θα μπορέσετε εύκολα να βάλετε σε τάξη τα αυτοκινητάκια του γιου σας

Βάζοντας μαγνήτες στον τοίχο θα μπορέσετε εύκολα να βάλετε σε τάξη τα αυτοκινητάκια του γιου σας.

Ντουλάπα για κούκλες Φτιάξτε χαριτωμένες ντουλάπες για τα ρούχα των κούκλων της κορούλας σας. Αυτό το diy project θα χαροποιήσει εσάς γιατί δεν θα βλέπετε πλέον πεταμένα ρούχα της Barbie σε όλο το σπίτι, αλλά θα χαροποιήσει και την κορούλα σας που θα το δει σαν παιχνίδι.

Μια ντουλάπα για τα ρούχα της κούκλας της κόρης σας, θα βοηθήσει στο να μη βρίσκεται πεταμένα μικροσκοπικά φορεματάκια σε όλο το σπίτι

Μια ντουλάπα για τα ρούχα της κούκλας της κόρης σας, θα βοηθήσει στο να μη βρίσκετε πεταμένα μικροσκοπικά φορεματάκια σε όλο το σπίτι.

Φτιάξτε ράφια-γκαράζ Αν ο γιος σας έχει μανία με τα αυτοκινητάκια, φτιάξτε του ένα γκαράζ για να τα τοποθετεί όταν καθαρίζει το δωμάτιό του ή όταν έχετε επισκέψεις. Τα αυτοκινητάκια θα είναι σε τάξη και δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος να πατήσετε κανένα τυχαία και να έχετε δράματα μέσα στο σπίτι.

Ένα γκαράζ για τα αυτοκινητάκια θα αποτελέσει μέρος του παιχνιδιού για τα παιδιά σας, αλλά θα βοηθήσει και εσάς στο να βάλετε κάποια τάξη

Λίγα ράφια-γκαράζ για τα αυτοκινητάκια θα αποτελέσουν μέρος του παιχνιδιού για τα παιδιά σας, αλλά θα βοηθήσουν κι εσάς στο να βάλετε κάποια τάξη.

Βάλτε τα γραφικά είδη σε τάξη Φτιάξτε μολυβοθήκες, στυλοθήκες και θήκες για μαρκαδόρους, κηρομπογιές ή ό,τι άλλο χρησιμοποιεί κάθε μέρα το παιδάκι σας. Βάλτε απ’ έξω ετικέτες για να είναι όλα τακτοποιημένα. Στα παιδιά αρέσουν τα αντικείμενα που είναι κατηγοριοποιημένα. Έτσι μαθαίνουν από πολύ μικρά πως καθετί έχει τη θέση του μέσα στο σπίτι.

Μάθετε εδώ πώς να φτιάξετε μία στιλάτη μολυβοθήκη με σπάγκο.

Βάλτε τα γραφικά είδη σε τάξη βάζοντας κατηγορίες πάνω σε κάθε θήκη

Βάλτε τα γραφικά είδη σε τάξη βάζοντας κατηγορίες πάνω σε κάθε θήκη

Υπάρχουν πολλά tips για να βάλετε σε τάξη τα παιχνίδια των παιδιών σας. Όταν φτιάχνετε το παιδικό δωμάτιο σκεφτείτε πως θα χρειαστείτε οπωσδήποτε αποθηκευτικούς χώρους για τα παιχνίδια και αγοράστε μπαούλα, κουτιά ή μεγάλα καλάθια. Έτσι θα μπορούν όλα τα παιχνίδια να μπούνε σε τάξη πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Δείτε όλα όσα αφορούν το παιδί πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παιχνίδια των Παιδιών σας

.

Μόλις το παιχνίδι τελειώσει ο εφιάλτης ξεκινά και το μάζεμα των παιχνιδιών μοιάζει δύσκολο ειδικά να δεν έχετε που να τα «τρυπώσετε».

Με Αυτά τα Έξυπνα Tips το Παιδί σας θα Θέλει να Διαβάζει Πολύ Περισσότερο

.

Με αυτά τα tips θα βοηθήσετε το παιδί σας να διαβάζει περισσότερο.

Σώμα Οδηγισμού: Τα παιδιά... εκπαιδεύονται

.

Θέλετε να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας στη συνεργασία, στην υπευθυνότητα, στην κριτική σκέψη, στην αγάπη για τη φύση. Το Σώμα Οδηγισμού σας δίνει τη λύση.

Παιδικό Δωμάτιο: Oι πιο Έξυπνοι Τρόποι για να το Βάλετε σε Τάξη!

.

Το παιδικό δωμάτιο θυμίζει πεδίο μάχης; Δείτε πώς θα καταφέρετε να το επαναφέρετε στην τάξη με στιλ και φαντασία!

Βάλτε τάξη στο παιδικό δωμάτιο

.

Κι όμως με τις σωστές επιλογές, τα παιδιά μπορεί να είναι συνεπή στις καθημερινές υποχρεώσεις του δωματίου τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βρεφικό Δωμάτιο: 8 Οικονομικές Ιδέες Διακόσμησης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πανεύκολο DIY για Παιδιά: Ζωγραφίστε τα Πάνινα Παπούτσια!