Φωτεινές Λύσεις για Μικρά Μπαλκόνια: Ανακαλύψτε Πώς να Αλλάξετε την Ατμόσφαιρα του Χώρου σας

Κατηγορίες: OUTDOOR, ΒΕΡΑΝΤΑ

Φωτεινές Λύσεις για Μικρά Μπαλκόνια: Ανακαλύψτε Πώς να Αλλάξετε την Ατμόσφαιρα του Χώρου σας

Στον κόσμο της διακόσμησης, τα μικρά μπαλκόνια συχνά παραμελούνται ή ακόμα και αδικούνται για την έλλειψη χώρου. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ακόμα και ένας μικρός χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα ειδυλλιακό σημείο στο σπίτι με ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, χάρη στη βοήθεια του φωτισμού.

Ο φωτισμός αποτελεί μια εξαιρετική λύση για να αναδείξετε το μικρό σας μπαλκόνι σας και να δημιουργήσετε μια άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα σας ευχαριστήσει κάθε στιγμή της ημέρας.

Δείτε 5 ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα και οικονομικά:

Κεριά: Τα κεριά είναι ένας κλασικός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ρομαντικό και ζεστό φωτισμό στο μπαλκόνι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες συνθέσεις. Τοποθετήστε τα σε στιλάτα ρεσό, μεταλλικά ή ξύλινα κηροπήγια και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία στο μπαλκόνι σας για μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Φανάρια: Τα φανάρια είναι επίσης μια όμορφη επιλογή για φωτισμό στο μπαλκόνι. Επιλέξτε μεγάλα ή μικρά φανάρια ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας και το στιλ που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο δάπεδο ή σε τραπέζια, ή ακόμα και να τα κρεμάσετε από το ταβάνι για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είαι μοναδικό.

Γιρλάντες Φωτισμού: Οι γιρλάντες φωτισμού προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική αίσθηση στο μπαλκόνι σας. Τοποθετήστε τις γύρω από τα κάγκελα του μπαλκονιού ή στον τοίχο για ένα θερμό και φιλόξενο περιβάλλον. Μπορείτε να επιλέξετε κλασσικά λαμπάκια με γλομπάκια ή ακόμα και πιο παιχνιδιάρικα σχέδια για να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Επιδαπέδια/Επιτραπέζια Φωτιστικά με Μπαταρία: Τα επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά με μπαταρία είναι μια πρακτική επιλογή για να προσθέσετε φωτισμό στο μπαλκόνι σας χωρίς την ανάγκη για εξωτερικές πηγές ρεύματος. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία για να προσφέρετε φωτεινότητα και ατμόσφαιρα. Επιλέξτε φωτιστικά με όμορφα σχέδια και χρώματα για να προσθέσετε στιλ και χαρακτήρα στο μπαλκόνι σας. Άλλωστε να θυμάστε ότι είναι μεγάλη τάση να φέρνουμε το μέσα έξω και το έξω μέσα για να δείχνει το σπίτι μεγαλύτερο και για να έχουμε την αίσθηση ενός μεγάλου και ανοιχτού χώρου.

LED σε Γλάστρες: Τα LED φώτα σε γλάστρες προσθέτουν μια μοντέρνα και ενδιαφέρουσα αίσθηση στο μπαλκόνι σας.

Τοποθετήστε τα LED φώτα στο χώμα γύρω από τις γλάστρες σας για ένα μοναδικό εφέ φωτισμού. Αυτό θα δημιουργήσει μια όμορφη ομοιογενή φωτεινή ατμόσφαιρα που θα αναδείξει τα φυτά σας και θα δημιουργήσει έναν εντυπωσιακό αισθητικά χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακαλύψτε Τα πιο Όμορφα και Ανθεκτικά Φυτά για Μπαλκόνια και Βεράντες

.

Μάθετε ποια είναι τα ιδανικά φυτά για τους εξωτερικούς σας χώρους.

8 Στιλάτες Ιδέες για να Βάλετε Φυτά στο Σπίτι σας

.

Πρωτότυπες ιδέες για να βάλετε στο σπίτι τα αγαπημένα σας φυτά.

4 Κορυφαία Φυτά για τα Θερινά σας Μπαλκόνια

.

Πρασινίστε και αρωματίστε τα θερινά σας μπαλκόνια με την προσθήκη των τεσσάρων κορυφαίων φυτών και λουλουδιών.

Δημιουργήστε το Απόλυτο Boho Μπαλκόνι σε 8 Βήματα

.

Βάλτε εύκολα boho πινελιές στο μπαλκόνι σας και μεταμορφώστε το.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Δώσετε Στιλ στο Μπαλκόνι Χωρίς να Ξοδευτείτε

.

Θέλετε να έχετε την πιο όμορφη, λειτουργική, στιλάτη βεράντα; Βρείτε τις πιο όμορφες ιδέες για να την δημιουργήσετε εδώ!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Κορυφαία Φυτά για τα Θερινά σας Μπαλκόνια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φέρτε το Παρίσι στο Μικρό σας Μπαλκόνι