Όλα Όσα Κάνετε Λάθος στο Μπάνιο σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Όλα Όσα Κάνετε Λάθος στο Μπάνιο σας

Ο χρόνος που περνάτε στο μπάνιο σας είναι ιερός. Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι λίγα πράγματα σας ευχαριστούν περισσότερο από ένα ζεστό ντους στο τέλος της ημέρας.

Γνωρίζατε, όμως, ότι πολλές από τις καθημερινές σας συνήθειες μέσα στο μπάνιο σας βλάπτουν; Δείτε τι μπορεί να κάνετε λάθος…

Περιμένετε πολύ πριν απλώσετε την κρέμα σώματος Οι δερματολόγοι λένε ότι η καλύτερη στιγμή για να απλώσετε την κρέμα σώματος είναι αμέσως μετά το ντους όσο η επιδερμίδα σας είναι ακόμα υγρή. Μάθετε, λοιπόν, να το κάνετε τότε.

Χρησιμοποιείτε την λάθος οδοντόβουρτσα Οι περισσότεροι οδοντίατροι λένε πως πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο μαλακή οδοντόβουρτσα. Μην πάρετε ποτέ ξανά μέτρια ή σκληρή οδοντόβουρτσα εκτός αν σας το έχει συστήσει ο δικός σας οδοντίατρος.

Δεν πλένετε τα πόδια σας όταν κάνετε ντους - Θα έπρεπε Από ότι φαίνεται οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βρίσκονται μέσα στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα δεν σκέφτονται ποτέ να πλύνουν τα πόδια τους. Μπορεί να νομίζετε πως καθαρίζονται από το νερό και το αφρόλουτρο που πέφτει πάνω τους την ώρα του ντους αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει πραγματικά να τα τρίβετε.

Φυλάτε την οδοντόβουρτσά σας πολύ κοντά στην τουαλέτα Ένα άρθρο από το Harvard University Gazette λέει ότι κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι μικρόβια εκσφενδονίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτά σίγουρα φτάνουν μέχρι και την οδοντόβουρτσά σας.

οδοντόκρεμα

Μην πλένετε τα δόντια σας περισσότερη ώρα από όσο πρέπει.

Επαναχρησιμοποιείτε την πετσέτα σας πάρα πολλές φορές Αν περιμένετε μέχρι  να αρχίσουν οι πετσέτες σας να μυρίζουν για να τις πλύνετε τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Τα βακτήρια συνηθίζουν να βρίσκουν καταφύγιο σε βρεγμένες, βαμβακερές πετσέτες πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επεκταθούν και σε ολόκληρο το μπάνιο. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε και πάλι την ίδια πετσέτα αυτά τα βακτήρια επιστρέφουν σε εσάς.

Πώς να Ξεβουλώσετε Πανεύκολα μια Πολύ Βουλωμένη Τουαλέτα!

Το ντους σας είναι πολύ ζεστό και διαρκεί πολύ ώρα Το πολύ ζεστό ντους μπορεί να στεγνώσει το δέρμα σας και να του αφαιρέσει τα φυσικά έλαια. Φροντίζετε είτε το ντους σας να διαρκεί πολύ λίγο είτε να μην είναι τόσο καυτό.

Πλένετε τα δόντια σας για περισσότερη ώρα από ότι πρέπει Οι περισσότεροι οδοντίατροι συνιστούν να πλένετε τα δόντια σας 2 λεπτά κάθε φορά.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ να Βάλετε στο Φούρνο Μικροκυμάτων

.

Μην δοκιμάσετε να βάλετε αυτά στον φούρνο μικροκυμάτων.

Πικάντικη Σαλάτα με Κοτόπουλο που σας Περίσσεψε

.

Αν ψάχνετε τρόπους να αξιοποιήσετε το κοτόπουλο που σας έχει περισσέψει τότε φτιάξτε μια πεντανόστιμη πικάντικη σαλάτα για ορεκτικό η κυρίως γεύμα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Αφαιρέσετε τον Ανεξίτηλο Μαρκαδόρο από μια Ξύλινη Επιφάνεια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Τρόποι για να Αποφεύγετε το Καθάρισμα του Μπάνιου!