Δημιουργήστε την Απόλυτη Γωνιά Χαλάρωσης και Ηρεμίας με Λίγες Έξυπνες Αλλαγές

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία

Δημιουργήστε την Απόλυτη Γωνιά Χαλάρωσης και Ηρεμίας με Λίγες Έξυπνες Αλλαγές

Μια άδεια και άχαρη γωνία στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο την αισθητική του χώρου όσο και τη διάθεσή μας. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ένα extreme makeover που θα την μεταμορφώσει σε ένα σημείο που δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη κατάσταση. Οι κενές γωνίες πρέπει να αποφεύγονται γιατί συνήθως κάνουν τον χώρο να φαίνεται πιο ψυχρός και απρόσωπος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας "ασφαλές" μέρος στο σπίτι με λίγες έξυπνες αλλαγές.

Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα απλό και αναπαυτικό ανάκλιντρο σε ουδέτερη απόχρωση, προσθέστε διακοσμητικά μαξιλάρια για επιπλέον άνεση και στιλ. Συνεχίστε με διακοσμητικά τραπεζάκια από φυσικά υλικά και ένα τραπεζάκι-δίσκο για πρακτικότητα και στιλ. Επίσης, ένα μικρό ξύλινο τραπεζάκι με επιδαπέδιο φωτιστικό θα εξασφαλίσει τον κατάλληλο φωτισμό στο σημείο αυτό.

Συνεχίστε τη ριζική αλλαγή με ένα διακοσμητικό καλάθι για να αποθηκεύετε μικρά αντικείμενα ή για να το χρησιμοποιήσετε ως γλάστρα για ένα μεγάλο φυτό, για να δημιουργήσετε μια ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένα στιλάτο χαλί θα "δέσει" τη διακόσμηση, προσθέτοντας άνεση και οριοθετώντας τον χώρο. Τέλος, ολοκληρώστε τη σύνθεσή σας διακοσμώντας τους τοίχους με πίνακες ή αγαπημένα επιτοίχια διακοσμητικά. Αυτές οι αλλαγές θα μεταμορφώσουν κάθε άχαρη γωνία σε έναν προσωπικό χώρο ηρεμίας και ανάπαυσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Καθρέφτης που Βλέπετε Παντού στο Instagram Δίνει στο Καθιστικό Αριστοκρατική Πινελιά

.

Αυτός είναι ο καθρέφτης που θα κάνει το σπίτι σας να δείχνει πολύ πιο αριστοκρατικό.

7 Ιδέες Διακόσμησης για να Χαρίσετε Μποέμ Στιλ στο Σπίτι

.

To μποέμ στιλ στη διακόσμηση του σπιτιού είναι διαχρονικό και αυτό γιατί εκπέμπει χαρά, ανεμελιά και μια καλλιτεχνική αίσθηση.

5 Tips για να Βρείτε το Στιλ Διακόσμησης που σας Ταιριάζει

.

Το σπίτι είναι ο καθρέφτης μας, επομένως όσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας τόσο περισσότερο μας αντιπροσωπεύει το στιλ διακόσμησης του.

5 Κορυφαία Επαγγελματικά Tips για να Δημιουργήσετε το Υπνοδωμάτιο των Ονείρων σας

.

Όσοι πιστεύετε ότι είναι υπερβολή να ονειρεύεστε ένα υπνοδωμάτιο βγαλμένο από τους κορυφαίους λογαριασμούς του Instagram κάνετε λάθος!

Φτιάξτε Μόνοι σας 5 Στιλάτα Kαλοκαιρινά Διακοσμητικά με Κοχύλια

.

Φέρτε την παραλία στο σπίτι σας με αυτές τις εκπληκτικές καλοκαιρινές κατασκευές από κοχύλια και άμμο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Vegan Protein Shake από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε το πιο Οικονομικό και Φυσικό Σπρέι για Εύκολο Σιδέρωμα