Ντύστε τους τοίχους σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ντύστε τους τοίχους σας

Ένας τοίχος δεν χρειάζεται να περνάει απαρατήρητος αλλά μπορείτε να τον μετατρέψετε σε διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, ντύστε τους τοίχους σας με:

Τεχνοτροπίες χρώματος, αν έχετε μεγάλους και «άδειους» τοίχους που θέλετε να τους δώσετε υφή και στυλ χωρίς να επενδύσετε σε ακριβά υλικά. Είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε διάφορες τεχνοτροπίες και φινιρίσματα, και ο τεχνίτης σας, πριν βάψει, να σας δείξει ένα δείγμα του πώς θα μοιάζει ο τοίχος σας όταν τελειώσει.

Ταπετσαρία, αν θέλετε να έχετε ένα υπέροχο υλικό με άπειρες δυνατότητες επιλογής σε χρώματα και σχέδια, που θα κρατήσει πολύ παραπάνω από το απλό χρώμα. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε έναν χώρο εντυπωσιακό γρήγορα και εύκολα, χωρίς να καταφύγετε σε διάφορα άλλα διακοσμητικά κόλπα.

Οι επιλογές σας για ταπετσαρία είναι απεριόριστες, από το πιο κλασικό σχέδιο μέχρι το πιο μοντέρνο.

Οι επιλογές σας για ταπετσαρία είναι απεριόριστες, θα βρείτε από το πιο κλασικό σχέδιο μέχρι το πιο μοντέρνο.

Ύφασμα, αν έχετε τη δυνατότητα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, αν θέλετε να πετύχετε την απόλυτη κομψότητα συνεχίστε το ύφασμα κάποιου επίπλου και στον τοίχο. Το αποτέλεσμα θα είναι ζεστό και ιδιαίτερα πολυτελές.

Ξύλο, αν το κόστος δεν είναι καν θέμα, αν θέλετε ένα πιο κλασικό και «βαρύ» αποτέλεσμα, αν θέλετε οι τοίχοι σας να είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του σπιτιού σας, και μόνο εάν έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στον αρχιτέκτονα ή τον τεχνίτη που θα τους σχεδιάσει για εσάς!

Δώστε μεσογειακό στυλ χρησιμοποιώντας παλιά πλακάκια και συνδυάζοντας διαφορετικά μοτίβα.

Δώστε μεσογειακό στυλ χρησιμοποιώντας παλιά πλακάκια και συνδυάζοντας διαφορετικά μοτίβα.

Κεραμικά πλακίδια ή ψηφίδα, (εκτός από τα μπάνια), αν το σπίτι σας είναι στην εξοχή και θέλετε να του δώσετε πολύ μεσογειακό χρώμα ή απλά να δημιουργήσετε έντονα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα γεωμετρικά μοτίβα με ανάγλυφη υφή.

Καθρέφτη, αν θέλετε έξυπνα (και σχετικά ανέξοδα) να «μεγαλώσετε» τον χώρο σας, να δώσετε έμφαση και να επαναλάβετε εικόνες και θέες. Προσοχή όμως: Χρησιμοποιήστε καθρέφτη για να ντύσετε μονάχα έναν τοίχο, αφού αν το παρακάνετε, το δωμάτιο μπορεί να γίνει πολύ ψυχρό, και εσείς να χάσετε όχι μόνο την αίσθηση της οικειότητας αλλά και του προσανατολισμού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταπετσαρία: Τι Σχέδιο Ταιριάζει στον Χώρο μου;

.

Η ταπετσαρία είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμμένο στυλ και να αλλάξετε ένα δωμάτιο. Δείτε πώς συγκεκριμμένα σχέδια και μοτίβα θα επηρρεάσουν τον δικό σας χώρο.

Ανανεώστε το Σπίτι και τους Τοίχους σας Κρεμώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

.

8 υπέροχα tips για να ανανεώσετε τη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας.

10 Μοναδικές Ταπετσαρίες που Σίγουρα θα σας Εμπνεύσουν!

.

Τα έντονα χρώματα και τα μεγάλα μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις 10 πανέμορφες ταπετσαρίες που ακολουθούν.

Βάλτε Ταπετσαρία σε Αυτά τα Μέρη για Πανέμορφες Διακοσμητικές Παρεμβάσεις

.

Έξυπνες ιδέες για να βάλετε ταπετσαρία στο σπίτι σας και να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μία κουζίνα, τρία πρόσωπα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υπνοδωμάτιο: Bed time