Ανανεώστε κάθε Χώρο του Σπιτιού με τη βοήθεια ενός... Καθρέφτη

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ανανεώστε κάθε Χώρο του Σπιτιού με τη βοήθεια ενός... Καθρέφτη

Κάντε την εμφάνιση του χώρου σας συναρπαστική με μοναδικά όπλα σας έξυπνες ιδέες και έναν καθρέφτη.

Καθιστικό Ανατρέψτε το αναμενόμενο και μεταμορφώστε τον καθρέφτη σε κεντρικό αντικείμενο του χώρου. Βάψτε το τζάκι ένα ανοιχτό μπεζ για να μειώσετε τον όγκο της ξύλινης κορνίζας, και κρεμάστε την στο κέντρο του, πάνω από το ράφι. Αν διαλέξετε πχ. μια μεταλλική κορνίζα δημιουργήστε αντίθεση βάφοντας το τζάκι ένα έντονο χρώμα.

Είσοδος Είναι η θέση του σπιτιού στην οποία βάζουν οι περισσότεροι έναν καθρέφτη, κυρίως για να ρίχνουν μια τελευταία ματιά προτού βγουν. Στα περισσότερα σπίτια, το χολ στην είσοδο είναι σκοτεινό και αρκετά μικρό. Ο καθρέφτης θα φωτίσει και θα μεγαλώσει τον χώρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε έναν σκοτεινό διάδρομο.

Καθρέφτης: Διακοσμήστε Διαχρονικά με 6 Φρέσκιες Προτάσεις για τον Χώρο σας

Υπνοδωμάτιο Το Feng Shui λέει ότι δεν πρέπει να τοποθετείτε καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι. Ωστόσο, οι τελευταίες τάσεις επενδύουν τα φύλλα της ντουλάπας του υπνοδωματίου με καθρέφτη! Τολμήστε το.

thehomeissue_kathreftis01

Ανατρέψτε το αναμενόμενο και μεταμορφώστε τον καθρέφτη σε κεντρικό αντικείμενο του χώρου.

Μπάνιο Στα περισσότερα σπίτια τόσο το μπάνιο όσο και το WC δεν είναι ιδιαίτερα άνετα. Εκτός από τις αποθηκευτικές λύσεις, υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να τα "μεγαλώσετε" λιγάκι. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου – ξανά. Αγοράστε έναν XL. Μπορείτε να παραγγείλετε πχ. έναν μακρόστενο από τοίχο σε τοίχο, με αποτέλεσμα να διπλασιάσετε οπτικά τον χώρο.

Καθρέφτης: Δείτε το Αντρικό Προϊόν που θα τον Κάνει να Λάμψει!

Διακοσμητικά τρικ Έναν μεγάλο καθρέφτη τον έχουμε συνηθίσει στο υπνοδωμάτιο. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να του δώσουμε τη θέση που του αξίζει: στην τραπεζαρία, στο καθιστικό, στον τοίχο, στα έπιπλα(!), στα διακοσμητικά. Παντού! Η αντανάκλαση του χώρου θα κάνει το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

.

Το φενγκ σούι εδώ και χιλιάδες χρόνια υποστηρίζει πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές του. Δοκιμάστε το, τι έχετε να χάσετε;

Η είσοδος του σπιτιού

.

Η είσοδος χρήζει της ίδιας προσοχής με οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας διότι προκαταλαμβάνει τις εντυπώσεις για το πώς βλέπουν οι άλλοι εσάς τους ίδιους και το σπίτι σας.

Μικρά Δωμάτια για Μεγάλες Εμφανίσεις

.

Αν το σπίτι σας έχει μικρά δωμάτια, δείτε μερικές ιδέες που κλέβουν τις μικροσκοπικές διαστάσεις του χώρου σας κερδίζοντας πόντους υπέρ του και υπέρ σας.

Διακόσμηση: Low budget stories

.

Η αισθητική δεν έχει σχέση με πόσα θα ξοδέψατε για να αγοράσετε τον καναπέ ή το τραπέζι σας αλλά πώς σκεφτήκατε να τα αξιοποιήσετε. Μερικές απλές ιδέες ίσως ξεμπλοκάρουν την έμπνευσή σας.

Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε με ό,τι Ήδη Έχετε!

.

Πολλά από αυτά που ήδη έχετε μπορούν να αξιοποιηθούν δίνοντας νέα εικόνα στον χώρο σας. Υιοθετήστε αυτές τις ιδέες για να ανανεώσετε τη διακόσμηση σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Συνδυάστε το Παλιό με το Καινούργιο και Καταπλήξτε!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Συμβουλές διακόσμησης που Μπορούν να Κάνουν τη Μεγάλη Αλλαγή
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ
Συνδυάστε το Παλιό με το Καινούργιο και Καταπλήξτε!

Ο συνδυασμός παλιών ξύλινων αντικειμένων με σύγχρονα έπιπλα δημιουργεί χώρους με προσωπική ταυτότητα και ιστορία.

Close