5:2! Η Δίαιτα-Φαινόμενο που θα σας Βοηθήσει να Χάσετε Εύκολα Βάρος

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5:2! Η Δίαιτα-Φαινόμενο που θα σας Βοηθήσει να Χάσετε Εύκολα Βάρος

Ξέρετε πολύ καλά τι πάει να πει δίαιτα: κόψιμο θερμίδων, πολλά λαχανικά, άσκηση και επανάληψη αυτών πολλές φορές για πάντα. Τι θα λέγατε, όμως, αν σας πληροφορούσαμε ότι μπορείτε να σταματάτε τη δίαιτα που και που και να χάνετε παρόλα αυτά βάρος;

Αυτό είναι που λέμε «part-time δίαιτα». Και όταν λέμε part-time δίαιτα δεν εννοούμε ότι μπορείτε να τρώτε burger και τηγανιτές πατάτες όταν δεν χρειάζεται να προσέχετε τις θερμίδς σας. Δείτε, όμως, τι σημαίνει παρακάτω.

Δίαιτα DASH: Για Ακόμα μια Χρονιά η Νο1 Δίαιτα Παγκοσμίως

Ο κύκλος των δύο εβδομάδων Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δίαιτα προσέχει αυτός που την κάνει πολύ τη διατροφή του για δύο εβδομάδες και έπειτα αφήνεται ελεύθερος για άλλες δύο.

Σύμφωνα με έρευνα του International Journal of Obesity οι παχύσαρκοι άνθρωποι που έκαναν αυτή τη δίαιτα για 30 μέρες έχασαν περισσότερο βάρος από εκείνους που έκαναν συνεχόμενα δίαιτα.

δίαιτα

Δεν χρειάζεται να κάνετε δίαιτα συνέχεια. Μπορείτε να κάνετε και με διαλείμματα.

Οι Ειδικοί Μίλησαν: Αυτή Είναι η Νούμερο Ένα Δίαιτα του 2018!

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι τρώτε ό,τι θέλετε κατά τη διάρκεια του διαστήματος που δεν κάνετε δίαιτα. Το να καταναλώνετε 5000 θερμίδες επειδή έχετε «free» εβδομάδα δεν είναι αποτελεσματικό. Πρέπει να συνεχίζετε να τρώτε υγιεινά αλλά μπορείτε να κάνετε και τις παρασπονδίες σας.

Χάστε 7 Κιλά σε Μία Εβδομάδα με την GM Δίαιτα! 

Μια από τις καλύτερες «part-time δίαιτες» είναι η 5:2. Σύμφωνα με αυτήν κάνετε αυστηρή διατροφή 5 μέρες την εβδομάδα και τρώτε ό,τι θέλετε τις άλλες 2. Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα παχύνετε και θα διατηρήσετε το βάρος σας ενώ είναι πολύ πιθανό αν προσέχετε αρκετά τις 5 από τις 7 μέρες να χάσετε και βάρος.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Βήματα για να Αρχίσετε να Καίτε Λίπος Εύκολα

.

Βάλτε φωτιά στον μεταβολισμό σας με αυτόν τον τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Kate και Pippa Middleton: Αυτό Είναι το Διαμέρισμα που Ζούσαν πριν τον Γάμο τους!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Poilâne: Το πιο Διάσημο Αρτοποιείο του Παρισιού Αποκαλύπτει το Μυστικό για το Τέλειο Ζυμωτό Ψωμί
More in LIVING +, PLUS +
Kate και Pippa Middleton: Αυτό Είναι το Διαμέρισμα που Ζούσαν πριν τον Γάμο τους!

Εδώ ζούσε η Δούκισσα του Cambridge πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Close