Greige: To Απόλυτα Διαχρονικό Χρώμα για το Εσωτερικό του Σπιτιού σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Greige: To Απόλυτα Διαχρονικό Χρώμα για το Εσωτερικό του Σπιτιού σας

Είναι αρκετά πιθανό να έχετε πέσει πάνω σε μια ιδιαίτερη χρωματική απόχρωση που δεν είστε σίγουροι αν πρόκειται για γκρι ή μπεζ. Μετά από πολλές πιθανές ονομασίες βρήκε, ωστόσο, το όνομά της: greige (ένας συνδυασμός δηλαδή του γκρι και του μπεζ).

Το σίγουρο είναι ότι έχει απασχολήσει και θα συνεχίσει να απασχολεί τα σπίτια μας και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Και όχι άδικα: πρόκειται για μια απόχρωση που δίνει τη δυνατότητα στους χώρους να παραμείνουν ουδέτεροι χωρίς να είναι καθόλου βαρετοί. Αδράξτε, λοιπόν, την ευκαιρία να την εντάξετε στο εσωτερικό του σπιτιού σας και δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δημιουργήστε αντιθέσεις Το greige είναι η ιδανική απόχρωση για τους τοίχους σας και αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο όταν το συνδυάσετε με πινελιές έντονων χρωμάτων που δημιουργούν αντιθέσεις. Φέρτε στην επιφάνεια χρώματα που τραβάνε το βλέμμα μέσω των επίπλων, των έργων τέχνης και διάφορων διακοσμητικών στοιχείων, όπως για παράδειγμα τα πανέμορφα λουλούδια της παρακάτω φωτογραφίας.

greige

Το greige αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο όταν το συνδυάσετε με πινελιές έντονων χρωμάτων.

Αγκαλιάστε την πολυστρωματικότητα Εκτός από έντονες αντιθέσεις υπάρχει κι άλλος τρόπος να αξιοποιήσετε έξυπνα αυτό το ιδιαίτερο χρώμα: να εντάξετε την πολυστρωματικότητα στον χώρο. Δημιουργήστε στρώσεις με λίγο ανοιχτότερες και λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις. Το κρεμ, το σκούρο γκρι, το πολύ ανοιχτό μπεζ και το λευκό είναι χρώματα παρεμφερή του greige που σε συνδυασμό δίνουν την αίσθηση της ενότητας του χώρου ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα πολύ κομψό περιβάλλον. Συμπληρώστε τη σύνθεση με μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες ή με ένα μεγάλο έργο τέχνης που θα γίνει το σημείο εστίασης του χώρου.

greige

Δημιουργήστε στρώσεις με λίγο ανοιχτότερες και λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις στον χώρο.

Αυτά Είναι τα Χρώματα που θα Φέρουν την Απόλυτη Ηρεμία στο Σπίτι σας

Βάλτε το στο πάτωμα Το greige δεν είναι μόνο για τους τοίχους. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να το βάλετε στο πάτωμα επιλέγοντας ως υλικό το ανοιχτόχρωμο ξύλο και δημιουργώντας μια πολύ εκλεπτυσμένη ρουστίκ αισθητική. Η προσέγγιση αυτή θα δημιουργήσει μια γαλήνια βάση κάτω από τα πόδια σας και θα σας αφήσει πολλές επιλογές χρωμάτων για τους χώρους που βρίσκονται ψηλότερα. Βάλτε μια πιο σκούρα απόχρωση στους τοίχους, επιλέξτε αντικείμενα που ξεχωρίζουν στον χώρο και φυσικά μην παραλείψετε να παίξετε με τις υφές.

greige

Η επιλογή αυτή θα δημιουργήσει μια γαλήνια βάση κάτω από τα πόδια σας.

Σκούρα Χρώματα στο Μπάνιο; 10 Περιπτώσεις που θα σας Αποδείξουν ότι Γίνεται!

Πειραματιστείτε με τις υφές Μια που αναφέραμε τις υφές να σας πούμε ότι από μόνες τους αποτελούν μια κατηγορία στη διακόσμηση με την οποία μπορείτε να πειραματιστείτε. Το greige είναι ένα χρώμα που μπορείτε να εντάξετε στον χώρο σας αποκλειστικά με πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους υφές. Καναπέδες, ριχτάρια, μαξιλάρια και κουβέρτες είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που θα σας χαρίσει χαλάρωση και ηρεμία και θα δώσει χαρακτήρα και προσωπικότητα στο σπίτι σας.

greige

Το greige είναι ένα χρώμα που μπορείτε να εντάξετε στον χώρο σας αποκλειστικά με πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους υφές.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Αποδεδειγμένα Πετυχημένοι Τρόποι για να Βάλετε Πινελιές Χρώματος στον Χώρο σας

.

Με αυτούς τους τρόπους θα βάλετε πινελιές χρώματος στους χώρους του σπιτιού σας.

Δείτε το Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού να Μεταμορφώνεται με Αυτή την Αλλαγή στο Πάτωμα!

.

Μπορεί το μαύρο δάπεδο να σας φαίνεται εκκεντρικό, αλλά είναι απόλυτα κομψό, μοντέρνο και σικάτο. Για να σας πείσουμε, σας παρουσιάζουμε 7 απτές αποδείξεις!

9 Χρώματα για το Μπάνιο που θα το Κάνουν να Δείχνει Πάντα Καθαρό!

.

Ανανεώστε το μπάνιο σας επιλέγοντας ένα από τα αυτά τα χρώματα.

Σε Αυτό το Σημείο του Σπιτιού δεν Έχετε Σκεφτεί να Βάλετε Χρώμα!

.

Βάλτε χρώμα σε αυτό το ασυνήθιστο σημείο και μεταμορφώστε το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Συνδυάστε τα Μαξιλάρια του Καναπέ σαν Επαγγελματίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μικρή "Συνταγή" Διακόσμησης: Μεταμορφώστε την Είσοδο του Σπιτιού με Λίγες Κινήσεις