6 Χριστουγεννιάτικα DIY που Μπορείτε να Φτιάξετε με μια Σακούλα Απορριμμάτων

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

6 Χριστουγεννιάτικα DIY που Μπορείτε να Φτιάξετε με μια Σακούλα Απορριμμάτων

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου τελεία και παύλα! Αυτές τις μέρες όλοι μας περνάμε πιο όμορφα, πιο οικογενειακά, ξοδεύουμε χρήματα αγοράζοντας δώρα, δίνουμε λίγη παραπάνω προσοχή στο σπίτι μας και στη διακόσμησή του, αλλά μας πιάνει και μια μικρή μανία καταναλωτισμού.

Σε όλο τον κόσμο γίνονται προσπάθειες για να μειωθεί η κατανάλωση διαφόρων αντικειμένων που βλάπτουν το περιβάλλον. Στην Αγγλία δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο μόνο από σακούλες σκουπιδιών και σακούλες καταστημάτων με σκοπό να διαδοθεί ένα σπουδαίο μήνυμα. Ο καταναλωτισμός δεν πρέπει να υπερισχύει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Είναι γεγονός άλλωστε πως ο κόσμος χρησιμοποιεί μια τεράστια ποσότητα πλαστικών σακούλων που βλάπτουν το περιβάλλον και ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων αυτή η χρήση αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Η αγαπημένη μας μάρκα SANITAS στέλνει και αυτή με τη σειρά της ένα σπουδαίο μήνυμα, φέτος τα Χριστούγεννα, παρουσιάζοντας τις σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly από ανακυκλωμένο υλικό υψηλής αντοχής με πρακτικά χερούλια Easy-Pack. Η SANITAS νοιάζεται για το περιβάλλον και δημιουργεί αυτές τις νέες σακούλες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Και επειδή εμείς θέλουμε να σας δείξουμε τι σημαίνει «πνεύμα των Χριστουγέννων» χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία, σας ετοιμάσαμε μια λίστα με υπέροχα diy και ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τις σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly με εναλλακτικούς τρόπους.

Χρησιμοποιήστε τις σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly με εναλλακτικούς τρόπους.

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικο στεφάνι Πάρτε μερικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly και κόψτε το σφραγισμένο τελείωμά τους για να δημιουργηθεί άνοιγμα και από τις δύο μεριές. Κόψτε κατά μήκος της σακούλα σας για να την ανοίξετε σε μια ενιαία επιφάνεια και κόψτε λωρίδες μετρίου πάχους. Στη συνέχεια κόψτε πιο μικρά ορθογώνια ή τετράγωνα σχήματα και χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός μολυβιού (που θα τοποθετήσετε στη μέση του κάθε τετραγώνου) και λίγη κόλλα κολλήστε τα πάνω σε μια βάση στεφανιού από φελιζόλ πιέζοντας το μολύβι μέχρι να κολλήσει καλά το τετραγωνάκι σας. Βάλτε αρκετά τετραγωνάκια μέχρι να γεμίσει τελείως η επιφάνειά σας. Στολίστε με μερικά γκι και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και κρεμάστε το οικολογικό στεφάνι σας στην εξώπορτα.

Φτιάξτε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στεφάνι.

Δημιουργήστε μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα Πάρτε μια λωρίδα από τη σακούλα σας και κόψτε την σε πολλές λεπτές λωρίδες και από τις δύο μεριές. Διπλώστε τη λωρίδα στη μέση (φροντίστε να μην έχετε κόψει από άκρη σε άκρη τις λεπτές λωρίδες, αλλά να έχετε αφήσει μια μικρή απόσταση χωρίς να έχει κοπεί) και δέστε με ένα σχοινάκι δημιουργώντας μια θηλιά, όπως στην εικόνα παρακάτω. Κρεμάστε σε σχοινί και διακοσμήστε με τη γιρλάντα σας το κεφαλάρι του κρεβατιού ή τον τοίχο σας.

Χρησιμοποιήστε τις σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly για να φτιάξετε μια γιορτινή γιρλάντα.

Κρεμάστε τα στολίδια σας Οι σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly είναι υψηλής αντοχής και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Δημιουργήστε μικρά θηλάκια από τις σακούλες σας και χρησιμοποιήστε τα για να κρεμάσετε τα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο και θα δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο δέντρο σας.

Η τέλεια ιδέα για να κρεμάσετε τα στολίδια σας.

Φτιάξτε φιόγκους για τα δώρα σας Αντί να χρησιμοποιήσετε κορδέλες δώρων μπορείτε να φτιάξετε μια οικολογική κορδέλα από σακούλα απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly . Απλά κόψτε μια λωρίδα, δέστε την με μια άλλη λωρίδα και δημιουργήστε τον πιο τέλειο και fluffy φιόγκο.

Διακοσμήστε τα δώρα σας με κορδέλες και φιόγκους που μπορείτε να φτιάξετε με σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly.

Μαζέψτε το δέντρο σας Όταν έρθει η ώρα να μαζέψετε το δέντρο και τα στολίδια σας για να τα βάλετε και πάλι στην αποθήκη χρησιμοποιήστε τις σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly σε γίγας μέγεθος για τη φύλαξη του δέντρου σας και σε μεγάλο μέγεθος για τα στολίδια σας. Τυλίξτε τα στολίδια και τα διακοσμητικά με χαρτί κουζίνας πριν τα τοποθετήσετε στη σακούλα. Βάλτε τη σακούλα σε ένα κουτί για να μην μετακινούνται τα στολίδια σας και να παραμείνουν άθικτα μέχρι την επόμενη χρονιά.

Αποθηκεύστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δέντρα με αυτές τις σακούλες.

Κάντε ένα ωραίο δώρο στους φίλους σας Περάστε το μήνυμα της ανακύκλωσης και στους φίλους σας κάνοντάς τους ένα δώρο σαν και αυτό της παρακάτω φωτογραφίας. Δημιουργήστε μια πυραμίδα ή έναν κύκλο με σακούλες απορριμμάτων SANITAS Nature Friendly, βάλτε μια κορδέλα και μοιράστε το στους αγαπημένους σας.

Το τέλειο δώρο για τους φίλους σας.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα της SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Λόγοι για να Χρησιμοποιείτε Αυτές τις Σακούλες Απορριμμάτων!

.

Υπάρχει κάτι σε αυτές τις σακούλες που τις κάνει ανάρπαστες.

4+ Χρήσεις για το Αντικολλητικό Χαρτί που δεν Έχετε Σκεφτεί

.

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να φτιάξετε με λίγο αντικολλητικό χαρτί.

Οργανώστε όλο το Σπίτι Χρησιμοποιώντας μια Σακούλα Απορριμμάτων

.

Πλήρες οργανωμένο σπίτι χρησιμοποιώντας μια σακούλα απορριμμάτων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακοσμητικές τάσεις
Αυτές Είναι οι Διακοσμητικές Τάσεις των Φετινών Χριστουγέννων!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

έπιπλα
5 Διακοσμητικές Τάσεις στα Έπιπλα που θα μας Απασχολήσουν το 2019