6 Χρήσεις για το Χαρτί κουζίνας που δεν Έχετε Σκεφτεί, από το spirossoulis.com (VIDEO)

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

6 Χρήσεις για το Χαρτί κουζίνας που δεν Έχετε Σκεφτεί, από το spirossoulis.com (VIDEO)

Το χαρτί κουζίνας είναι ένα απίστευτα χρήσιμο αντικείμενο στην κουζίνα αλλά και σε κάθε χώρο του σπιτιού. Όλες οι νοικοκυρές το αγαπάνε και το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν όμως κάποιες χρήσεις του που ίσως δεν έχετε ακόμα σκεφτεί και σας τις αποκαλύπτουμε για να γίνει η ζωή σας στο σπίτι ακόμα πιο εύκολη.

#1. Ασφαλής μετακόμιση Χρησιμοποιήστε το χαρτί κουζίνας για να μεταφέρετε διάφορα εύθραυστα αντικείμενα κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης. Τοποθετήστε, για παράδειγμα, τα πιάτα σας σε μια κούτα βάζοντάς ανάμεσα σε 2 πιάτα ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας.

#2. Καθαρίστε την τοστιέρα Βάλτε την τοστιέρα στην πρίζα για να ζεσταθεί καλά και τοποθετήστε στην κάτω πλάκα της τοστιέρας δύο διπλωμένα κομμάτια χαρτί κουζίνας, τα οποία προηγουμένως θα έχετε βρέξει. Κλείστε την τοστιέρα και μόλις δείτε να βγαίνουν ατμοί αφαιρέστε τα χαρτιά κουζίνας, βγάλτε την τοστιέρα από την πρίζα και καθαρίστε την πανεύκολα με ένα πανάκι.

#3. Διατηρήστε το ψωμί φρέσκο Θέλετε να διατηρήσετε το ψωμί σας φρέσκο και μαλακό για πολλές μέρες; Τότε τυλίξτε το με χαρτί κουζίνας και τοποθετήστε το μέσα σε ένα σακουλάκι. Βάλτε το ψωμί στην κατάψυξη και χρησιμοποιήστε το ξανά όποτε θελήσετε. Θα είναι φρέσκο και νόστιμο σαν μόλις να το αγοράσατε.

#4. Διατηρήστε τα λαχανικά φρέσκα Τυλίξτε με χαρτί κουζίνας τα λαχανικά που θέλετε να διατηρήσετε για περισσότερες μέρες φρέσκα και τοποθετήστε τα μέσα σε ένα σακουλάκι. Βάλτε τα μέσα στο ψυγείο και θα εκπλαγείτε με το πόσες μέρες θα παραμείνουν φρέσκα.

#5. Για καθαρούς πάγκους Για να μην γεμίζει ο πάγκος της κουζίνας με λάδια μπορείτε να τυλίγετε γύρω από το μπουκάλι με το λάδι λίγο χαρτί κουζίνας και να το στηρίζετε με ένα λαστιχάκι. Έτσι το λάδι που στάζει θα πέφτει πάνω στο χαρτί και όχι στον πάγκο ή το τραπέζι σας.

#6. Μαλακώστε τη μαύρη ζάχαρη Αν σας έχει σκληρύνει η μαύρη ζάχαρη μπορείτε να βάλετε μέσα στο βαζάκι λίγο βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Αφήστε το βαζάκι κλειστό για 24 ώρες και αμέσως μετά ανοίξτε το και αφαιρέστε το χαρτί. Η ζάχαρη θα έχει μαλακώσει!

Κάντε κλικ στο παρακάτω video για να δείτε όλες τις χρήσεις αλλά και τη διαδικασία βήμα-βήμα. 

Ακολουθείστε μας στο YouTube για να δείτε πολλές ιδέες διακόσμησης και εύκολα DIY!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανώστε τα Καλώδια με τον πιο Ωραίο Τρόπο, από το spirossoulis.com (VIDEO)

.

Ένα εύκολο diy για να βάλετε γρήγορα σε τάξη όλα τα καλώδια του σπιτιού!

Απίστευτες Χρήσεις του Μαλακτικού Ρούχων στο Σπίτι, από το spirossoulis.com (VIDEO)

.

Χρησιμοποιήστε το μαλακτικό σας και με άλλους τρόπους μέσα στο σπίτι!

ΑYTA Είναι τα Υπέροχα Κουτιά Αποθήκευσης που Έφτιαξε το spirossoulis.com (VIDEO)

.

Βήμα-βήμα πώς θα δημιουργήσετε όμορφα κουτιά αποθήκευσης.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Μόνοι σας 5 Απορρυπαντικά για το Σπίτι με Απλά Υλικά που Ήδη Έχετε (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Xειμωνιάτικο DIY: Φτιάξτε Ένα Πανέμορφο Ψεύτικο Τζάκι!