Αυτή Είναι η Σωστή Θέση για την Τηλεόραση στο Καθιστικό σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Αυτή Είναι η Σωστή Θέση για την Τηλεόραση στο Καθιστικό σας

Βρίσκεται η τηλεόρασή σας στο σωστό σημείο του καθιστικού; Μπορεί να συγκεντρώνεστε στο σαλόνι για να βλέπετε ταινίες ή να χαζεύετε με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια μίας χαλαρής βραδιάς αλλά είστε σίγουροι πως ητηλεόραση βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του καθιστικού σας; Διαβάστε τα παρακάτω tips για να δείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε.

Αποφύγετε σημεία που έχουν πολύ κίνηση Το να βάζετε την τηλεόρασή σας κοντά στην είσοδο του σπιτιού ή κοντά σε σημεία που έχουν πολύ κίνηση, μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό χτύπημα και βλάβη της τηλεόρασης. Επίσης, σε κανέναν δεν αρέσει να περνάνε από μπροστά του άτομα και να χάνει σκηνές από την αγαπημένη του σειρά.

thehomeissue_tv

Στο δωμάτιο που θα επιλέξετε να βάλετε την τηλεόραση είναι σημαντικό να έχετε φώτα περιμετρικά του χώρου.

Έχετε στο μυαλό σας το φωτισμό Στο δωμάτιο που θα επιλέξετε να βάλετε την τηλεόραση είναι σημαντικό να έχετε φώτα περιμετρικά του χώρου. Καλό είναι ο φωτισμός να είναι μακριά από την οθόνη ή τουλάχιστον μερικά μέτρα μακριά από το σημείο που συνηθίζετε να κάθεστε έτσι ώστε να μη δημιουργείται ενοχλητική λάμψη. Αν υπάρχουν παράθυρα στο δωμάτιο προσπαθήστε να αποφύγετε να βάζετε την τηλεόραση απέναντι από αυτά καθώς και πάλι θα ενοχλείστε. Έχετε την τηλεόραση μακριά από τα παράθυρά σας. Δείτε κι άλλες συμβουλές φωτισμού.

Μην αλλάζετε θέσεις στα έπιπλά σας Καλό είναι να μην μετακινείτε όλα τα καθίσματά σας προς την τηλεόραση. Μπορεί να θέλετε (και έτσι πρέπει) ο βασικός καναπές σας να κοιτάει προς την τηλεόραση και να βρίσκεται στην ευθεία της αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι υπόλοιπες πολυθρόνες και οι καρέκλες σας πρέπει να κοιτάνε προς τα εκεί.

Αποφύγετε τα βαριά σύνθετα Τα σύνθετα ανήκουν σε μία άλλη εποχή. Βάλτε την τηλεόρασή σας σε ένα όμορφο, μικρό επιπλάκι και μη σκέφτεστε καθόλου να πάρετε κάποιο σύνθετο για να χωράτε και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά σας. Αυτά πρέπει να είναι κρυμένα και αποθηκευμένα σε ντουλάπια ώστε να μη φαίνονται μιας και δεν προσφέρουν τίποτα (τουλάχιστον διακοσμητικά) στο χώρο σας. Μία όμορφη βάση που ταιριάζει με την υπόλοιπη επίπλωση του χώρου σας είναι πολύ καλύτερη. Διαβάστε επίσης πώς να διακοσμήσετε τον τοίχο που έχετε την τηλεόραση.

Προτιμήστε να εντάξετε την τηλεόραση σε ένα "ελαφρύ" σύνολο ραφιών, αντί για ένα πολύπλοκο και βαρύ σύνθετο.

Προτιμήστε να εντάξετε την τηλεόραση σε ένα "ελαφρύ" σύνολο ραφιών, αντί για ένα πολύπλοκο και βαρύ σύνθετο.

Mην της δίνετε μεγάλη έμφαση Αν έχετε βιβλιοθήκη στο σαλόνι σας τότε μπορείτε να ενσωματώσετε την τηλεόραση μέσα στη βιβλιοθήκη. Αδειάστε έναν χώρο που να τη χωράει και τοποθετήστε την εκεί. Έτσι, δε θα χρειάζεται να χαραμίζετε και χώρο αποκλειστικά και μόνο για την τηλεόρασή σας. Αν κάνετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να στρέψετε τον καναπέ σας προς τα εκεί (αν δεν είναι ήδη).

Βάλτε την πάνω από το τζάκι Τελευταία είναι πολύ δημοφιλής επιλογή η τηλεόραση να μπαίνει πάνω από το τζάκι. Καλό είναι, βέβαια, πριν το κάνετε, να μιλήσετε με τον κατασκευαστή προκειμένου να σας πει αν κάτι τέτοιο είναι ασφαλές.

Όμορφοι Τρόποι για να Κρύψετε την Τηλεόραση

Τέλος, καλό είναι η τηλεόρασή σας αν δεν είναι στερεωμένη στον τοίχο να μπορεί να γυρίζει δεξιά και αριστερά έτσι ώστε να την γυρίζετε κάθε φορά προς τα εκεί που επιθυμείτε. Αν θέλετε να δείτε μια ταινία στο σαλόνι να την έχετε να κοιτάει ευθεία. Αν, όμως, θέλετε να φάτε στην τραπεζαρία η οποία βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το σαλόνι να μπορείτε να τη γυρίζετε έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τρώτε μονίμως στο σαλόνι.

Πόσο μεγάλη, όμως, μπορεί να είναι η τηλεόρασή σας; Φυσικά αυτό εξαρτάται από το πόσο μεγάλο είναι το δωμάτιο που θα τη βάλετε, τι θα βλέπετε σε αυτήν (high definition ή όχι), πόσο μακριά θα κάθεστε από αυτήν και πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε.

thehomeissue_tv02

Το πόσο μεγάλη θα είναι η τηλεόραση που θα επιλέξετε εξαρτάται από το πόσο μεγάλος είναι ο χώρος σας.

Οι σωστές αποστάσεις πάντως είναι αυτές:

26 ιντσες = 1 με 1,5 μέτρο

32 ίντσες = 1,2 με 2 μέτρα

40 ίντσες = 1,5 με 2,2 μέτρα

46 ίντσες = 1,8 με 3 μέτρα

58 ίντσες = 2,1 μ3 3,6 μέτρα

65 ίντσες = 2,4 με 4 μέτρα

70 ίντσες = 2,7 με 4,5 μέτρα

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι όλα όσα Πρέπει να Ξέρετε για να Τοποθετήσετε την Τηλεόραση Πάνω από το Τζάκι

.

Μια πρόταση η οποία προσφέρεται για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους χώρους, έχει κάποιες δυσκολίες για να είστε ασφαλής αλλά διακοσμητικά κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσω τον τοίχο που έχω την τηλεόραση;»

.

Δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο στον οποίο έχετε τοποθετήσει την τηλεόρασή σας.

Σαλόνι: Κάντε Αυτές τις Αλλαγές και Μεταμορφώστε το Χωρίς Έξοδα!

.

Αυτές τις αλλαγές στο σαλόνι σίγουρα δεν τις έχετε ξανακούσει!

Ιδέες για να Οργανώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς να Είναι στο Επίκεντρο η Τηλεόραση

.

Οργανώστε το καθιστικό σας χωρίς τηλεόραση και απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας ανθρώπων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Καθαρίστε την Τοστιέρα με Δύο Υλικά που Έχετε στην Κουζίνα σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Κόλπο για να Ξεφορτωθείτε τα Καμένα Λίπη στη Στιγμή!
More in ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ, ΣΠΙΤΙ
Καθαρίστε την Τοστιέρα με Δύο Υλικά που Έχετε στην Κουζίνα σας!

Με αυτά τα δύο απλά υλικά, η βρώμικη τοστιέρα σας θα καθαριστεί εύκολα και γρήγορα.

Close