Το Έξυπνο Tip για να Κάνετε τους Τοίχους σας να Δείχνουν Μεγαλύτεροι

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το Έξυπνο Tip για να Κάνετε τους Τοίχους σας να Δείχνουν Μεγαλύτεροι

Το χρώμα που επιλέγετε για τους τοίχους όπως και οι κουρτίνες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αισθητική του σπιτιού σας. Αν θέλετε να κάνετε ένα δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο, έχουμε για εσάς ένα έξυπνο tip. Βάλτε κουρτίνες στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο σας. Με τον τρόπο αυτό το σημείο θα αποκτήσει συνοχή και το δωμάτιο θα δείχνει πιο άνετο και ευρύχωρο. 

Δείτε παρακάτω πώς να τις επιλέξετε σωστά:

Ταιριάξτε τοίχους και κουρτίνες με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος Αν θέλετε να βάλετε χρωματιστές κουρτίνες σε κάποιο δωμάτιό σας τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποια που να έχει τουλάχιστον λίγο από το χρώμα του τοίχου. Αν, για παράδειγμα, ο τοίχος σας είναι ροζ τότε θα πρέπει να επιλέξετε μια κουρτίνα που να έχει έστω και λίγο ροζ. Δε χρειάζεται να βρείτε την ίδια ακριβώς απόχρωση. Όταν το χρώμα της κουρτίνας είναι 2-3 τόνους πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το χρώμα στους τοίχους, το μάτι το βλέπει σαν ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα.

Δείτε πώς να αξιοποιήσετε διακοσμητικά ένα χρώμα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

thehomeissue_kourtina01

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το απαλό μοβ στους τοίχους συνδυάζεται με το πιο σκούρο μοβ στις κουρτίνες. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο αλλά και όμορφο.

Κρατήστε το φυσικό Αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο «δυνατό» χρώμα στους τοίχους, μπορείτε να επιλέξετε κουρτίνες σε γήινες αποχρώσεις. Οι λευκές κουρτίνες ταιριάζουν και με θερμά και με ψυχρά χρώματα στους τοίχους. Για να δώσετε λίγο παραπάνω οπτικό ενδιαφέρον στο δωμάτιο μπορείτε να ταιριάξετε το τελείωμα ή κάποιες λωρίδες (αν η κουρτίνα είναι ριγέ) με τον τοίχο και να επιλέξετε για την υπόλοιπη κουρτίνα σας κάποια γήινη απόχρωση.

Επιλέξτε μονοχρωμία Αν σας ενδιαφέρει ένα πιο κλασικό στιλ με μονόχρωμες κουρτίνες, επιλέξτε κουρτίνες σε χρώμα που να ταιριάζει με το χρώμα του τοίχου σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε τον τόνο. Αν, για παράδειγμα, το χρώμα στους τοίχους σας είναι κίτρινο τότε οι κουρτίνες σας πρέπει να είναι πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό κίτρινο.

Μονοχρωμία: Το Κλειδί για την Επιτυχία στη Διακόσμηση.

thehomeissue_kourtina02

Το απαλό ροζ στους τοίχους ταιριάζει πολύ όμορφα με το ελάχιστα πιο έντονο ροζ στις κουρτίνες. Τα υπόλοιπα χρώματα του δωματίου είναι ουδέτερα (αν εξαιρέσουμε το πάπλωμα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kουρτίνες: Πώς να Υπολογίσετε Σωστά τις Διαστάσεις τους

.

Δεν χρειάζονται υψηλά μαθηματικά ή εντατικά μαθήματα διακοσμητικής, αλλά οι σωστές συμβουλές για να βάλετε τις κουρτίνες σας στις σωστές τους διαστάσεις.

7 Αποδεδειγμένα Πετυχημένοι Τρόποι για να Προσθέσετε Λίγο Χρώμα στον Χώρο σας

.

Με αυτούς τους τρόπους θα βάλετε πινελιές χρώματος στους χώρους του σπιτιού σας.

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας

.

Το κόκκινο είναι από τα πιο όμορφα και έντονα χρώματα, που είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος στη διακόσμηση. Αφού φαίνεται ότι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, ορίστε μερικές ιδέες για το πώς να το βάλετε στο σπίτι σας.

Υπόθεση Κουρτίνα: 10 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρετε πριν Επιλέξετε τη Δική σας

.

Εμείς σας δίνουμε 10 συμβουλές για να διαλέξετε τις πιο σωστές κουρτίνες για το σπίτι σας.

Πώς να Πετύχετε τη Μονοχρωμία στη Διακόσμηση του Σπιτιού

.

Επιλέξτε τη μονοχρωμία στον χώρο σας και ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Τρίχες του Σκύλου σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απολυμάνετε το Πλυντήριο Ρούχων Μέσα σε Μόλις Δέκα Λεπτά!