Να Γιατί το Σπίτι σας Έχει Πάντα Σκόνη

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Να Γιατί το Σπίτι σας Έχει Πάντα Σκόνη

Τη μια μέρα το σπίτι σας αστράφτει και την επόμενη καλύπτεται από ένα στρώμα σκόνης. Εσείς αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού την προηγούμενη μέρα το καθαρίσατε στην εντέλεια.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να προσπαθείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας και αυτό να… κάνει τα δικά του! Πριν απογοητευτείτε διαβάστε παρακάτω μερικούς από τους λόγους που τα σπίτια παραμένουν σκονισμένα παρά το καθάρισμα και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.

7+1 Λάθη Καθαρισμού που σας Κάνουν να Χάνετε Πολύτιμο Χρόνο

Αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά Εσείς μπορεί να τα ανοίγετε για να μπει καθαρός αέρας, αλλά δυστυχώς ο αέρας δεν είναι το μόνο πράγμα που μπαίνει στο σπίτι σας. Αν ζείτε σε κάποιο αστικό κέντρο ή πάνω σε κάποιον πολυάσχολο δρόμο, τότε αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να εισχωρήσει σκόνη στο σπίτι σας.

σκόνη

Δυστυχώς ο αέρας δεν είναι το μόνο πράγμα που μπαίνει στο σπίτι σας.

Έχετε πολλά συνθετικά έπιπλα Τα συνθετικά υλικά ελκύουν περισσότερη σκόνη απ ‘ότι οι επιφάνειες από φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα. Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να την απομακρύνετε από τον καναπέ ή τις πολυθρόνες σας και μια στο τόσο χρησιμοποιήστε έναν ατμοκαθαριστή για ακόμα καλύτερο καθάρισμα.

5 Τρόποι για να Απομακρύνετε την Άσχημη Μυρωδιά από τον Νεροχύτη της Κουζίνας

Κάνατε κάποια πρόσφατη ανακαίνιση (εσείς ή ο γείτονάς σας) Η σκόνη που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια κάποιας ανακαίνισης επιμένει για αρκετό καιρό, καθώς κυκλοφορεί στο αέρα και χρειάζεται αρκετό χρόνο μέχρι να «κάτσει».

σκόνη

Η σκόνη που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια κάποιας ανακαίνισης επιμένει για αρκετό καιρό.

Τα χαλιά σας καλύπτουν ολόκληρο το πάτωμα Αν έχετε χαλιά που ξεκινάνε από τον ένα τοίχο και τελειώνουν στον άλλο τότε πιθανώς να είναι αυτό το πρόβλημά σας. Τα χαλιά παγιδεύουν πολλή σκόνη την οποία δεν βλέπετε, αλλά είναι εκεί. Χρειάζεστε μια πολύ καλή ηλεκτρική σκούπα για να την βγάλετε – τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Διώξτε Σήμερα την Άσχημη Μυρωδιά από τα Φρεσκοπλυμένα Ρούχα σας

Το φίλτρο του κλιματιστικού είναι λερωμένο Κανονικά το φίλτρο σας πρέπει να μπορεί να παγιδεύει τα σωματίδια σκόνης από τον αέρα που μπαίνει μέσα. Όταν το φίλτρο δεν είναι καθαρό δεν είναι ούτε η ποιότητα του αέρα καθαρή. Ελέγχετε το φίλτρο του κλιματιστικού τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.

σκόνη

Όταν το φίλτρο δεν είναι καθαρό δεν είναι ούτε η ποιότητα του αέρα καθαρή.

Κάνετε μόνο στεγνό ξεσκόνισμα Το να ξεσκονίσετε τα έπιπλα με το φτερό μπορεί να φαίνεται πρακτικό, η αλήθεια όμως είναι ότι απλώς αναμοχλεύετε τη σκόνη. Το στεγνό ξεσκόνισμα εξυπηρετεί στο να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό 1-2 μέρες μετά το αρχικό καθάρισμα. Αν όμως θέλετε πραγματικά να απομακρυνθεί η σκόνη, τότε χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί που θα παγιδεύσει τη σκόνη και θα την απομακρύνει μια και καλή.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Απόλυτος Οδηγός για να Καθαρίσετε το Σπίτι σε 1 Ώρα!

.

Για κάποιον που λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι και ο χρόνος του είναι περιορισμένος χρειάζεται πρόγραμμα και συνέπεια.

Μειώστε τη Σκόνη στο Μισό με Αυτά τα Tips που Πρέπει να Ξέρετε!

.

Ακολουθήστε αυτά τα tips και η σκόνη θα μειωθεί στο μισό!

Μωρομάντηλα: 10 Τρόποι για να τα Χρησιμοποιήσετε Μέσα στο Σπίτι

.

10 απίστευτα πράγματα που μπορείτε να καθαρίσετε με τα γνωστά σε όλους μας μωρομάντηλα.

4 Απίστευτα Tips για Σπίτι Χωρίς Καθόλου Σκόνη

.

Αυτά είναι τα πιο εύκολα tips για να κρατήσετε τη σκόνη μακριά από τα έπιπλά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε με το Κενό Πίσω από τον Καναπέ σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

υπνοδωμάτια
8 Υπέροχα Χειμωνιάτικα Υπνοδωμάτια που θα σας Δώσουν Ιδέες για να Ανανεώσετε το Δικό σας