Μήπως το Σπίτι σας δεν Φαίνεται Ποτέ Καθαρό; 6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Μήπως το Σπίτι σας δεν Φαίνεται Ποτέ Καθαρό; 6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε!

Ίσως σας έχει συμβεί: μετά από μια κουραστική εβδομάδα στη δουλειά και μετά από τη φασίνα του Σαββατοκύριακου, βλέπετε το σπίτι σας και σας φαίνεται σαν να είναι το ίδιο βρώμικο με πριν.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν το σπίτι δεν φαίνεται ποτέ καθαρό και παράλληλα δεν έχετε αρκετό χρόνο για να αφιερώσετε στην καθαριότητα; Δείτε παρακάτω 6 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να λύσετε το συχνό αυτό πρόβλημα.

11 Ιδιοφυή Tips για το Σπίτι που θα Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη

Διατηρείτε όσο πιο λίγα μπιχλιμπίδια γίνεται Οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά, δεν έχει λόγο να βρίσκεται στο σπίτι σας. Αν έχετε μεγάλη συλλογή από… μπιχλιμπίδια, τότε κρατήστε τα απολύτως αγαπημένα σας και απομακρύνετε τα υπόλοιπα. Ελέγξτε τις επιφάνειες του σπιτιού σας και προσπαθήστε να τις διατηρήσετε καθαρές. Όσο λιγότερα πράγματα έχετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα καθαρίσετε.

καθαρό

Όσο λιγότερα πράγματα έχετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα καθαρίσετε.

Αφήστε την κουζίνα καθαρή κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε Διατηρείτε σε εμφανή σημεία όσο λιγότερες συσκευές γίνεται (η φριτέζα για παράδειγμα δεν έχει δουλειά στον πάγκο της κουζίνας σας). Καθαρίστε τις επιφάνειες και πλύντε τα πιάτα που χρησιμοποιήσατε για να μαγειρέψετε. Αν καθαρίζετε την ίδια ώρα που μαγειρεύετε, τότε δεν θα βρεθείτε ποτέ απέναντι σε μία πλήρως ακατάστατη κουζίνα.

καθαρό

Καθαρίστε τις επιφάνειες και πλύντε τα πιάτα που χρησιμοποιήσατε για να μαγειρέψετε.

Επαγγελματικά Tips: Όλα Όσα ΔΕΝ Πρέπει να Κάνετε Όταν Οργανώνετε το Σπίτι σας

Έχετε έτοιμα καθαριστικά προϊόντα στο μπάνιο Βάλτε μερικά μαλακά πανιά και κάποιο καθαριστικό σπρέι στο μπάνιο σας έτσι ώστε να είναι πάντα προσβάσιμα τη στιγμή που θα τα χρειαστείτε. Αν τα καθαριστικά σας προϊόντα είναι έτοιμα όταν τα χρειάζεστε, είναι πιο πιθανό να κάνετε ένα γρήγορο καθάρισμα πριν τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου.

καθαρό

Βάλτε μερικά μαλακά πανιά και κάποιο καθαριστικό σπρέι στο μπάνιο σας.

Πάρτε μια σκούπα ρομπότ Αν δεν τις γνωρίζετε ακόμα, τότε σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε αυτή την επιλογή. Οι ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ θα καθαρίσουν το σπίτι σας μόνες τους και θα απαλλαγείτε μια για πάντα από το καθημερινό σκούπισμα. Είναι λίγο πιο ακριβές από τις κλασσικές ηλεκτρικές σκούπες, αλλά είναι μια επένδυση που θα σας αποζημιώσει.

καθαρό

Αν δεν τις γνωρίζετε ακόμα, τότε σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε αυτή την επιλογή.

Φτιάξτε Μόνοι σας Καθαριστικό για τα Χαλιά

Κρατήστε υπό έλεγχο την ακαταστασία Βάζετε τα πράγματα στη θέση τους αφού τα χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να μην δημιουργούν στοίβες στα πατώματα, τους καναπεδες και τα τραπέζια. Αν δείτε, για παράδειγμα, βρώμικες κάλτσες στο πάτωμα βάλτε τις στο καλάθι των απλύτων. Βάλτε επίσης τα βρώμικα πιάτα στην κουζίνα μόλις τελειώσετε το γεύμα σας. Έτσι θα αφήσετε ποτέ την ακαταστασία να βγει εκτός ελέγχου.

καθαρό

Βάζετε τα πράγματα στη θέση τους αφού τα χρησιμοποιήσετε.

Ζητήστε βοήθεια Κάποιες φορές είναι καλό να παραδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Οι ρυθμοί της ζωής είναι γρήγοροι και ο χρόνος ποτέ αρκετός. Γι αυτό σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προσλάβετε κάποια υπηρεσία καθαριότητας – είναι μια λύση που μπορεί να κάνει τη διαφορά αν όλα τα άλλα αποτύχουν.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DIY Καθαριστικό για Νιπτήρες και Πάγκους που Αστράφτουν από Καθαριότητα

.

Αυτό είναι το πιο οικονομικό και εύκολο diy καθαριστικό για τους πάγκους του σπιτιού σας.

3 Τρόποι για να Καθαρίσετε τον Χώρο σας σε Λιγότερο από 15 Λεπτά

.

Αφιερώστε καθημερινά 15 λεπτά ακολουθώντας αυτά τα tips.

4 Ιδιοφυή Tips Καθαρισμού του Περασμένου Αιώνα που Πρέπει να Δοκιμάσετε

.

Χρησιμοποιήστε αυτά τα tips καθαρισμού του περασμένου αιώνα που αποτελούνται από 100% φυσικά υλικά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Trick Ενός Διάσημου Διακοσμητή για να Κάνετε την Κουζίνα σας Ομορφότερη σε 10 Λεπτά! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε το πιο Όμορφο, Μικροσκοπικό και Πολύχρωμο Σπιτάκι των 41 τμ