Αποκτήστε το πιο Καθαρό Σπίτι Χωρίς να Κουνήσετε Ούτε το Δαχτυλάκι σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Αποκτήστε το πιο Καθαρό Σπίτι Χωρίς να Κουνήσετε Ούτε το Δαχτυλάκι σας!

Δεν υπάρχει πιο βαρετή δουλειά για μια νοικοκυρά από το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του σπιτιού. Όταν μάλιστα κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται πολύ συχνά για πολύ συγκεκριμένους λόγους, τότε πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Εμείς εδώ στο thehomeissue ψάξαμε και βρήκαμε τη λύση για όλους εσάς που η υπόθεση “καθάρισμα του σπιτιού” έχει γίνει πλέον εφιάλτης.

Η σκούπα iRobot i7+ αλλά και ολόκληρη η σειρά με σκούπες iRobot Roomba είναι εδώ για να λύσουν μια και καλή τα προβλήματά σας. Θέλετε να μάθετε τα πλεονεκτήματα της σειράς αυτής; Διαβάστε παρακάτω.

Οι σκούπες iRobot είναι ιδανικές για ανθρώπους των οποίων τα σπίτια χρειάζονται καθημερινό καθάρισμα. Ποιοι είναι αυτοί; Όλοι εσείς που έχετε μικρά παιδιά πο τρώνε τριγυρνώντας σε όλο το σπίτι, κατοικίδια αλλά και αλλεργίες. Αν ανήκετε σε μια από τις 3 αυτές κατηγορίες τότε αυτές οι σκούπες θα σας λύσουν τα χέρια.

Φυσικά αν είστε πολυάσχολοι, δουλεύετε πολλές ώρες την ημέρα, είστε εργένηδες ή λατρεύετε τα gadgets τότε επίσης θα λατρέψετε και τις σκούπες iRobot.

Οι σκούπες αυτές χαρτογραφούν τον χώρο και κάνουν το καθάρισμα παιχνιδάκι Τις πρώτες φορές που θα τις θέσετε σε λειτουργία θα αρχίσουν να κάνουν βόλτες στον χώρο με σκοπό να τον χαρτογραφήσουν. Έτσι θα μάθουν να προσανατολίζονται τέλεια στον χώρο και να επιλέγουν πάντα την βέλτιστη τεχνική καθαρισμού. Και όλο αυτό θα γίνει χωρίς κανέναν κόπο από τη μεριά σας.

Αφήστε την σκούπα-ρομπότ να καθαρίσει το σπίτι σας χωρίς να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι.

Φορτίζονται μόνες τους Οι σκούπες Roomba 966, Roomba i7 και Roomba i7+ -δηλαδή οι σκούπες που έχουν πλοήγηση iAdapt 2.0 ή 3.0- όταν τελειώσει η μπαταρία τους φορτίζουν και συνεχίζουν. Όλες οι υπόλοιπες γυρίζουν και φορτίζουν όταν τελειώσει η δουλειά τους. Όπως και να'χει εσείς από τη μεριά σας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Σε ό,τι αφορά το άδειασμα του κάδου η Roomba i7+ είναι η μόνη σκούπα που αδειάζει αυτόματα.

Μόλις αποφορτιστεί θα πάει μόνη της για φόρτιση.

Καθαρίζουν και πάνω στα χαλιά Τους χειμερινούς μήνες που τα χαλιά στο σπίτι είναι αναγκαία το καθάρισμα με την κλασική ηλεκτρική σκούπα είναι πραγματικά άθλος. Οι σκούπες iRobot καθαρίζουν κάθε τύπο δαπέδων και χαλιών με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε την σκούπα σας να καθαρίζει και πάνω στα χαλιά σας.

Έχουν αισθητήρες κατά της πτώσης από σκάλες Σε περίπτωση που βρουν κάποιο εμπόδιο ή έρθουν αντιμέτωπες με σκάλες μέσα στο σπίτι, το καταλαβαίνουν και έτσι δεν πέφτουν από αυτές. Πιο συγκεκριμένα οι σκούπες αυτές έχουν προφυλακτήρα απαλής επαφής που ακουμπάει στα εμπόδια και εάν είναι αυτά σκληρά (όπως, για παράδειγμα, το πόδι του καναπέ) αλλάζει κατεύθυνση. Αν, από την άλλη, είναι μαλακά (όπως, για παράδειγμα, το ριχτάρι του καναπέ ή οι κουρτίνες) συνεχίζει το καθάρισμα.

Η σκούπα σας δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ποτέ από τις σκάλες.

Οι σκούπες iRobot i7 και iRobot i7+ δέχονται εντολές μέσω κινητού προκειμένου να καθαρίσουν συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού ή να σταματήσουν το καθάρισμα Έτσι μπορείτε κατεβάζοντας μια εφαρμογή στο κινητό σας να δίνετε στη σκούπα σας τις εντολές που θέλετε να ακολουθήσει. Όλες οι υπόλοιπες σκούπες iRobot δέχονται εντολές για καθαρισμό ολόκληρου του σπιτιού.

Μπορούν να σκουπίσουν με πρόγραμμα Θέλετε να βάζετε σκούπα κάθε απόγευμα στις 7; Μπορείτε μέσω της εφαρμογής που θα κατεβάσετε στο κινητό σας να προγραμματίσετε τη σκούπα σας να κάνει τη δουλειά της κάθε απόγευμα στις 7 ή όποτε εσείς θέλετε. Φυσικά μπορείτε να αλλάξετε την ώρα του σκουπίσματος όποτε εσείς θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και αν συνδυαστούν και με τα πλεονεκτήματα που έχουν οι σφουγγαρίστρες-καθαριστές iRobot Braava οι οποίες λειτουργούν με παρόμοια λογική. Σφουγγαρίζουν τους χώρους του σπιτιού που θέλετε, την ώρα που το θέλετε και με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το μόνο που δεν κάνουν μόνες τους είναι η φόρτιση μιας και εδώ λόγω του ότι οι σφουγγαρίστρες Braava περιέχουν νερό καλό είναι η φόρτιση να γίνεται από εσάς για αποφυγή ατυχημάτων.

Αφήστε το Braava σας να σφουγγαρίσει όλο το σπίτι για εσάς.

Οι Braava χάρη στη λειτουργία δόνησης της κεφαλής καθαρισμού και τον ψεκαστήρα του διαλύματος αφαιρούν αποτελεσματικά λεκέδες και ακαθαρσίες. Πέρα από αυτό η ακρίβεια της πλοήγησης που έχουν δεν αφήνει ούτε ένα εκατοστό ακαθάριστο.

Η σκούπα Braava jet 240 έχει 3 τρόπους καθαρισμού. Ο υγρός καθαρισμός χρησιμοποιείται για το σφουγγάρισμα των σκληρών δαπέδων. Ο νωπός καθαρισμός είναι ιδανικός για να σκουπίζει τη σκόνη και να αφαιρεί από το δάπεδο λιπαρές ουσίες και ο στεγνός καθαρισμός διασφαλίζει ότι η σκόνη, οι τρίχες και οι μικρότερες ακαθαρσίες αφαιρούνται σε μια στεγνή διαδρομή. Η σκούπα Braava 390 Turbo έχει 2 τρόπους καθαρισμού, στεγνό και υγρό.

Αν έχετε μωρό στο σπίτι ή γενικά παιδιά το καθημερινό σκούπισμα είναι απαραίτητο.

Πού θα βρείτε τις πιο στιλάτες, “πανέξυπνες” σκούπες iRobot αλλά και τις σφουγγαρίστρες iRobot Braava; Μόνο στον Κωτσόβολο όπου η ευκολία της νοικοκυράς είναι προτεραιότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχάρα Φούρνου: Έτσι θα Κάνετε το Τέλειο Καθάρισμα

.

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να καθαρίσετε τις σχάρες του φούρνου.

Απολυμάνετε το Πλυντήριο Ρούχων Μέσα σε Μόλις Δέκα Λεπτά!

.

Κάθε πλυντήριο ρούχων χρειάζεται που και που ένα καλό καθάρισμα. Δείτε πώς θα το κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά.

6 Λόγοι που τα Σπίτια στη Σκανδιναβία Είναι Πάντα Καθαρά!

.

Υπάρχουν μερικά κόλπα που κάνουν ένα σπίτι να φαίνεται πάντα καθαρό.

Το Κόλπο που θα Εξαφανίσει τον Λεκέ από Λάδι σε Λιγότερο από 5 Λεπτά!

.

Λεκές από λάδι: Όπως και να έγινε το κακό, εμείς σας παρουσιάζουμε τον πιο εύκολο τρόπο να τον αφαιρέσετε από τα ρούχα σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βρήκα το Τέλειο Φωτιστικό για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού! Από τον Σπύρο Σούλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χριστουγεννιάτικα φωτάκια
7 Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια κι ας μην Είναι Χριστούγεννα!