7 Τρόποι για να Οργανώσετε Ένα Μπάνιο Χωρίς Ντουλάπια και Συρτάρια

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

7 Τρόποι για να Οργανώσετε Ένα Μπάνιο Χωρίς Ντουλάπια και Συρτάρια

Μήπως νιώθετε εγκλωβισμένοι σε ένα μικροσκοπικό μπάνιο που δεν έχει ούτε τα βασικά για να αποθηκεύσετε τα πράγματα που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση; Μπορεί να νομίζετε πως δεν υπάρχει δυνατότητα για να το μετατρέψετε σε έναν στιλάτο και λειτουργικό χώρο, αλλά η αλήθεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήστε αποθηκευτικούς χώρους ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου ντουλάπια ή συρτάρια. Δείτε μερικούς από αυτούς παρακάτω και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε τον δικό σας.

Εκμεταλλευτείτε την πόρτα σας Το πίσω μέρος της πόρτας συνήθως περνάει απαρατήρητο. Ωστόσο είναι ένα πολύ καλό σημείο για να δημιουργήσετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Τοποθετήστε κάθετα μία ράγα πάνω στην οποία θα στερεώσετε μερικά μεταλλικά καλάθια. Μέσα τους μπορείτε να βάλετε από προϊόντα περιποίησης μέχρι και διακοσμητικά φυτά. Αν θέλετε μια ακόμα πιο εύκολη λύση μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με μία παπουτσοθήκη.

μπάνιο

Το πίσω μέρος της πόρτας συνήθως περνάει απαρατήρητο.

Μην παραβλέπετε τον χώρο πάνω από την τουαλέτα Ένας άλλος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε κάθετα τον χώρο του μπάνιου σας είναι να δημιουργήσετε αποθηκευτικό χώρο πάνω από την τουαλέτα – όπως συμβαίνει στην παρακάτω φωτογραφία. Αν δεν θέλετε να βάλετε κάποιο έπιπλο μπορείτε τουλάχιστον να τοποθετήσετε ένα ράφι ή κάποιο καλάθι.

μπάνιο

Δημιουργήσετε κάποιον αποθηκευτικό χώρο πάνω από την τουαλέτα.

Πλακάκια Ντουζιέρας: Δώστε Υπέροχο Στιλ με Αυτά τα 3 Υλικά

Οργανώστε τους πάγκους Μπορείτε να βάλετε τάξη στα μικροπράγματα που βρίσκονται πάνω στους πάγκους του μπάνιου σας χρησιμοποιώντας διάφορα organizers. Τα κάθετα καλάθια, όπως αυτά της παρακάτω φωτογραφίας, είναι ιδιαίτερα πρακτικά και θα σας εξασφαλίσουν αποθηκευτικό χώρο που θα βοηθήσει ώστε να είναι οι πάγκοι σας μόνιμα τακτοποιημένοι.

μπάνιο

Μπορείτε να βάλετε τάξη στα μικροπράγματα του μπάνιου σας χρησιμοποιώντας διάφορα organizers.

Δοκιμάστε έναν μαγνητικό πίνακα Είναι ένας πολύ πρωτότυπος και όμορφος τρόπος για να αποθηκεύσετε καλλυντικά, κοσμήματα και διάφορα μικρά αξεσουάρ. Προμηθευτείτε έναν έτοιμο μαγνητικό πίνακα ή δημιουργήστε τον δικό σας βάζοντάς τον σε ένα όμορφο πλαίσιο.

μπάνιο

Προμηθευτείτε έναν έτοιμο μαγνητικό πίνακα ή δημιουργήστε τον δικό σας.

Βάλτε ένα μικρό ράφι πάνω από τον νεροχύτη Ένα μικρό ράφι όπως αυτό της παρακάτω φωτογραφίας θα σας προσφέρει χώρο για τα απαραίτητα: σαπούνι, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμα, κρέμες κλπ. Είναι όμορφο και κομψό και τα αντικείμενά σας θα βρουν επιτέλους τη θέση τους.

μπάνιο

Ένα μικρό ράφι θα σας προσφέρει χώρο για τα απαραίτητα.

Δημιουργήστε χώρο στην κουρτίνα του μπάνιου Με έναν απλό τρόπο: τοποθετώντας μια δεύτερη μπάρα που θα χρησιμεύσει για να κρεμάτε τις πετσέτες σας αλλά και διάφορα άλλα μικροπράγματα. Το τελευταίο θα το πετύχετε προσαρμόζοντας στην μπάρα μικρά γαντζάκια.

μπάνιο

Τοποθετήστε μια δεύτερη μπάρα.

Προμηθευτείτε ένα τροχήλατο τρόλεϊ Αν υπάρχει χώρο στο πάτωμα τότε ένα τροχήλατο τρόλεϊ μπορεί να αντικαταστήσει τα ντουλάπια που λείπουν. Εκεί μπορείτε να βάλετε πετσέτες και προϊόντα περιποίησης και παράλληλα να αξιοποιήσετε την πάνω επιφάνεια ως μια επιπλέον επιφάνεια για τα πράγματα που χρησιμοποιείτε συχνότερα. Τα τρόλεϊ μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στα μπάνια χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε καθόλου το επιθυμητό στυλ.

μπάνιο

Ένα τροχήλατο τρόλεϊ μπορεί να αντικαταστήσει τα ντουλάπια που λείπουν.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάνιο: Όλα Όσα Δεν Πρέπει να Κάνετε στη Διακόσμησή του

.

Διακοσμήστε το μπάνιο σας εύκολα μαθαίνοντας ποια λάθη να αποφεύγετε.

Κάντε το Μπάνιο σας πιο Πολυτελές με 6 Απλές Αλλαγές

.

Συμβουλές για να δείχνει το μπάνιο σας πολυτελές χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

8 Πράγματα που Πρέπει να Υπάρχουν στην Κουζίνα σας!!

.

Δείτε ποια αντικείμενα παίρνουν θετική ψήφο για την παραμονή τους στην κουζίνα σας και ποια απειλούνται με άμεση αποχώρηση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα Μυστικά για να Ψήνετε Τέλεια τα Φαγητά στον Φούρνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μπάνιο
7 Πράγματα που θα Μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας Μέσα σε Μια Μέρα!