Πώς να Αποκτήσετε κι Άλλο Αποθηκευτικό Χώρο στο Μικρό σας Μπάνιο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Πώς να Αποκτήσετε κι Άλλο Αποθηκευτικό Χώρο στο Μικρό σας Μπάνιο

Τι κι αν το μπάνιο σας είναι πολύ μικρο. Τι κι αν έχετε αρχίσει να χάνετε την υπομονή γιατί δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τίποτα στο μικρό σας μπάνιο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε λύσεις. 

Υπάρχουν σημεία στο μπάνιο σας που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και δεν πάει ο νους σας. Δείτε τα όλα παρακάτω…

Ακριβώς πάνω από την πόρτα του μπάνιου Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι υπάρχει χώρος ανεκμετάλλευτος πάνω από την πόρτα του μπάνιου; Βάλτε μερικά ράφια σε εκείνο το σημείο (κατά πάσα πιθανότητα θα χωράνε μέχρι δύο) και αποθηκεύετε εκεί πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε κάθε μέρα (πετσέτες, έξτρα χαρτί υγείας, έξτρα σαπούνια και ό,τι άλλο νομίζετε).

Πάνω από τον νιπτήρα Αν δεν θέλετε να έχετε πεταμένα εδώ και εκεί τα πράγματά σας προσθέστε ένα μικρό ραφάκι πάνω από τον νιπτήρα σας.

Αξιοποιήστε την κουρτίνα του μπάνιου Αν δεν θέλετε να γεμίσετε το μπάνιο σας με γατζάκια (τα περισσότερα από τα οποία δεν στέκονται κιόλας) μπορείτε να κάνετε το εξής. Βάλτε έξω από την κουρτίνα του μπάνιου σας μια επιπλέον ράβδο όπου μπορείτε να κρεμάτε τις βρεγμένες σας πετσέτες μετά το ντους, τα ρούχα σας και ό,τι άλλο θέλετε.

Κάτω από τον νιπτήρα Αν δεν υπάρχει κάτι κάτω από τον νιπτήρα σας τότε σίγουρα πρέπει να βάλετε ράφια. Θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.

Γύρω από την μπανιέρα σας Αν αντί για ντουζιέρα έχετε μπανιέρα τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον έναν από τους τοίχους που περιβάλλουν την μπανιέρα σας. Βάλτε ράφια και αξιοποιήστε τα όπως θέλετε εσείς.

Πάνω από την τουαλέτα Φυσικά και μπορείτε να βάλετε ράφια ακόμα και στον τοίχο που βρίσκεται πάνω από την τουαλέτα. Μια άλλη εναλλακτική είναι να βάλετε μια ξύλινη σκάλα. Εκεί θα μπορείτε να κρεμάτε ό,τι δεν έχει χώρο στο μικρό σας μπάνιο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαρίστε το Μπάνιο σας σε Βάθος σε 7 Βήματα! 

.

7 είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε για πεντακάθαρο μπάνιο.

Αυτά τα 7 Μπάνια Έχουν Υπέροχο Στιλ. Δείτε τα!

.

Εμπνευστείτε από αυτά τα υπέροχα στιλ για να φτιάξετε το μπάνιο των ονείρων σας και να δημιουργήσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Αυτά Είναι τα 10 Πράγματα που Χρειάζεται το Μικρό Μπάνιο

.

Μικρό μπάνιο, μεγάλα διακοσμητικά αποτελέσματα: αυτό είναι το top 10 που θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

9 Tips για να Διατηρήσετε το Μπάνιο Καθαρό για Περισσότερες Ημέρες!

.

Γιατί να καθαρίζετε κάθε μέρα το μπάνιο; Με αυτά τα κόλπα θα μείνει αυτό καθαρό -κι εσείς ήσυχοι- για περισσότερες ημέρες.

Οργάνωση Σπιτιού: Αυτά τα Tips Αποθήκευσης Βλάπτουν Σοβαρά τη Διακόσμηση

.

Προσέξτε να μην ξεφύγετε από το όριο της υπερβολικής οργάνωσης γιατί τότε θα έχετε ένα παραφορτωμένο σπίτι που θα δείχνει αποπνικτικό και κακόγουστο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 5 Λάθη που Κάνετε με τα Απορρυπαντικά σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Αφαιρέσετε τους Λεκέδες από τα Σκουρόχρωμα Ρούχα σας!