Αυτές Είναι οι 5 Τάσεις στην Κουζίνα με τις Οποίες Έχει Πάθει Εμμονή το Pinterest

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Αυτές Είναι οι 5 Τάσεις στην Κουζίνα με τις Οποίες Έχει Πάθει Εμμονή το Pinterest

Το Pinterest είναι η ιδανική πλατφόρμα για να διαπιστώσει κάποιος ποιες είναι οι τάσεις της διακόσμησης τις οποίες ακολουθεί ο περισσότερος κόσμος. Σύμφωνα, λοιπόν, με αναφορά που δημοσίευσε, υπάρχουν κάποιες τάσεις στην κουζίνα με τις οποίες ο κόσμος έχει πάθει εμμονή.

Δείτε πώς θα Δημιουργήσετε την πιο Όμορφη «Βρετανική» Κουζίνα

Οι αναφορές αυτές που δημοσιεύει το Pinterest, δείχνουν τις τάσεις σε καταναλωτικό επίπεδο – δεν μιλάμε, δηλαδή, για μια ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι αποφασίζουν ποιες θα είναι αυτές, αλλά βγαίνουν από στατιστικά που δημιουργούν οι καθημερινοί χρήστες. Με δυο λόγια, στις αναφορές αυτές μπορούμε να δούμε ποιες είναι οι τάσεις που ενδιαφέρουν καθημερινούς ανθρώπους, καθώς δείχνει τις πραγματικές προτιμήσεις του κόσμου.

Η πλατφόρμα έχει 150 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα και η ομάδα του Pinterest καταγράφει ποιες είναι οι προτιμήσεις αυτών των χρηστών σε διάφορες κατηγορίες, όπως: μόδα, ομορφιά, ιδέες για μπάνια, διακόσμηση, φαγητό και μαγειρική. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω ποιες είναι οι top 5 τάσεις στον τομέα της κουζίνας και της μαγειρικής:

Οργάνωση Κουζίνας: 10 Τρόποι για να Κάνετε τη Ζωή σας πιο Εύκολη

#1 Οργάνωση Τροφίμων Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε το ντουλάπι με τα τρόφιμά σας, σκεφτείτε και πέρα από την λειτουργικότητα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας και ταυτόχρονα να δημιουργήσετε μια μικρή «έκθεση» που διακοσμεί την κουζίνα σας. Οι αναζητήσεις για την οργάνωση τροφίμων αυξήθηκαν κατά 185% την φετινή χρονιά.

pinterest

Η ανοιχτή αποθήκευση τροφίμων είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις.

#2 Κάθετα τρόλεϊ Αν δεν έχετε χώρο στην κουζίνα σας, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε: τα κάθετα τρόλεϊ! Οι αναζητήσεις στο Pinterest αυξήθηκαν κατά 333% από την περασμένη χρονιά.

pinterest

Κερδίστε χώρο με κάθετα τρόλεϊ.

#3 Κομποστοποίηση Η κομποστοποίηση συζητιέται αρκετά τον τελευταίο καιρό, καθώς είναι μια πολύ οικολογική λύση για να φτιάξετε το δικό σας λίπασμα για τα φυτά ανακυκλώνοντας τα σκουπίδια σας. Οι αναζητήσεις στο Pinterest αυξήθηκαν κατά 106% από πέρυσι.

Οργάνωση: Αυτά τα Tips θα Μεταμορφώσουν τα Ντουλάπια της Κουζίνας σας

pinterest

Η κομποστοποίηση συζητιέται αρκετά τον τελευταίο καιρό.

#4 Coffee Bar Από την απλή μηχανή καφέ, έχουμε πλέον περάσει στην τάση που θέλει ολόκληρα coffee bars στην κουζίνα. Οι χρήστες του Pinterest έχουν πάθει εμμονή με το να δημιουργούν μικρές γωνιές στην κουζίνα, όπου υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για να φτιάξουν τον καφέ τους. Οι αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 140%.

pinterest

Η νέα τάση είναι τα coffee bars στην κουζίνα.

#5 Μαντεμένια σκεύη Τα γνωστά «cast iron» και είναι η εξέλιξη των αντικολλητικών σκευών μαγειρικής. Αν ακόμα μαγειρεύετε στο παλιό σας τηγάνι, ίσως ήρθε η ώρα να προμηθευτείτε ένα τηγάνι με πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Οι αναζητήσει έχουν αυξηθεί κατά 103% από την περασμένη χρονιά.

pinterest

Σκεύη τελευταίας τεχνολογίας.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Μεγαλύτερες Τάσεις στη Διακόσμηση της Κουζίνας που θα Δούμε και το 2022!

.

Όλα τα tips για διακόσμηση της κουζίνας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Τα "Ναι" και τα "Όχι" για μια Οργανωμένη και Όμορφα Διακοσμημένη Κουζίνα!

.

Τα μυστικά και τα κόλπα που σας δίνουμε θα σας λύσουν τα χέρια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτός Είναι ο Λόγος που Πρέπει να Βάλετε Ξύλινο Κομοδίνο στο Δωμάτιό σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Ανανεώσετε τα «Βαρετά» Μαξιλάρια του Καναπέ σας (VIDEO)