Αυτές οι Κουζίνες Απογειώνουν τα Subway Πλακάκια!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Αυτές οι Κουζίνες Απογειώνουν τα Subway Πλακάκια!

Η κουζίνα είναι συχνά το κεντρικό σημείο ενός σπιτιού. Παρόλο που αποτελεί ένα ιδιαίτερα «πρακτικό» δωμάτιο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τα αισθητικά της χαρακτηριστικά. Εφόσον, λοιπόν, επιλέξετε τις ηλεκτρικές συσκευές και τα ντουλάπια σας έρχεται η ώρα να σκεφτείτε πώς θα επενδύσετε τους τοίχους της.

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά στην επένδυση της κουζίνας είναι τα subway πλακάκια. Πρόκειται για τα μικρά, συνήθως ορθογώνια και συνήθως λευκά πλακάκια που ίσως έχετε παρατηρήσει σε αρκετές κουζίνες. Αν και πάντα έρχονται νέα υλικά να προστεθούν στους τοίχους της κουζίνας, τα subway πλακάκια φαίνεται πως συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Και όχι άδικα.

6 Μοτίβα για τα Πλακάκια σας που Μάλλον δεν σας Έχουν Περάσει από το Μυαλό!

Ιδιαίτερα υλικά Αν ψάχνετε μια ανανέωση στο στυλ ψάξτε για subway πλακάκια που είναι φτιαγμένα από ιδιαίτερακαι μοντέρνα υλικά. Το μάρμαρο είναι σίγουρα ένα από αυτά και θα παραμείνει για αρκετό καιρό. Τα σκούρα νερά που έχει το πλακάκι της παρακάτω φωτογραφίας ταιριάζουν πολύ με την απόχρωση των ντουλαπιών και δημιουργούν μία ξεχωριστή κουζίνα.

subway πλακάκια

Αν ψάχνετε για μια ανανέωση στο στυλ ψάξτε για subway πλακάκια που είναι φτιαγμένα από ασυνήθιστα υλικά.

Αρμοί που ξεχωρίζουν Η παρακάτω κουζίνα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πλακάκι με τον παραδοσιακό τρόπο. Οι εμφανείς αρμοί σε μαύρο χρώμα ξεχωρίζουν και τραβάνε τα βλέμματα. Αυτό βέβαια που την κάνει πολύ ιδιαίτερη είναι ο επικλινής τοίχος της. Το ξύλο του πατώματος έρχεται σε όμορφη αντίθεση με το subway πλακάκι ενώ ο συνδυασμός τους δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

subway πλακάκια

Οι εμφανείς αρμοί σε μαύρο χρώμα ξεχωρίζουν και τραβάνε τα βλέμματα.

Με Αυτά τα 7 Tips η Κουζίνα των Ονείρων σας θα Γίνει Δική σας!

Μοτίβα Στο τελικό αποτέλεσμα εκτός από τα πλακάκια παίζει ρόλο ο τρόπος που θα τα τοποθετήσετε. Εδώ, το μοτίβο ψαροκόκαλο κάνει τον τοίχο της κουζίνας πραγματικά ιδιαίτερο ενώ οι μεταλλικές υφές στη βρύση, στα πόμολα, στα ράφια και το φωτιστικό συμβάλλουν στο πολύ κομψό αποτέλεσμα.

subway πλακάκια

Στο τελικό αποτέλεσμα εκτός από τα πλακάκια παίζει ρόλο ο τρόπος που θα τα τοποθετήσετε.

Αντιθέσεις Μη φοβάστε τις αντιθέσεις. Η απόδειξη πως μπορούν να λειτουργήσουν πολύ καλά είναι η παρακάτω κουζίνα όπου τα γυαλιστερά πλακάκια έρχονται σε αντίθεση με το ματ ξύλο του πατώματος, των ραφιών και του τραπεζιού.  Ο συνδυασμός τους δημιουργεί μια πολύ ιδιαίτερη και κομψή αισθητική.

subway πλακάκια

Επιδιώξτε τις αντιθέσεις.

Σκούρα χρώματα Για ένα σοφιστικέ look που βρίσκεται κόντρα στην τάση που θέλει τις κουζίνες λευκές, επιλέξτε σκούρα ντουλάπια με επίσης σκούρα subway πλακάκια. Στην συγκεκριμένη κουζίνα τα πλακάκια είναι τοποθετημένα με κλασσικό τρόπο, αλλά πάντα μπορείτε να επιλέξετε να τα βάλετε σε μοτίβο ψαροκόκαλο ή crosshatch.

subway πλακάκια

Για ένα σοφιστικέ look επιλέξτε σκούρα ντουλάπια με επίσης σκούρα subway πλακάκια.

Πλακάκια: Οι 8 Τάσεις που θα Επικρατήσουν το 2018

Ανοιχτά ράφια Παρόλο που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να «δείξετε» το πανέμορφο πλακάκι που έχετε βάλει στον τοίχο, μη διστάσετε να βάλετε ανοιχτά ράφια που μπορούν να φτάσουν ακόμα και μέχρι το ταβάνι. Θα δώσουν στην κουζίνα σας μια άλλη διάσταση και σε εσάς την ευκαιρία να παίξετε με ξύλινες λεπτομέρειες που θα βελτιώσουν πολύ τη διακόσμηση του χώρου.

subway πλακάκια

Μη διστάσετε να βάλετε ανοιχτά ράφια που μπορούν να φτάσουν ακόμα και μέχρι το ταβάνι.

Συνδυασμός υλικών Για μια πολύ μοντέρνα αισθητική εμπνευστείτε από την παρακάτω κουζίνα. Ο τοίχος δίνει την αίσθηση του γυαλίσματος και της καθαρότητας και εκτείνεται μέχρι τα μικρά παράθυρα που βρίσκονται στο πάνω μέρος του. Δύσκολα θα παρατηρήσετε ότι ο απορροφητήρας είναι φτιαγμένος από άλλα υλικά, και όχι από το ίδιο πλακάκι, χάρη στις οριζόντιες γραμμές που το μιμούνται. Μη φοβάστε, λοιπόν, να παίξετε με πολλά υλικά και φυσικά να συνδυάσετε τα subway πλακάκια με σκούρα ντουλάπια για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αντίθεση.

subway πλακάκια

Μη φοβάστε να παίξετε με πολλά υλικά.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουζίνα: Μεταμορφώστε την με τους πιο Οικονομικούς Τρόπους!

.

Δεν χρειάζεται να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για να δείτε την κουζίνα σας με άλλο... μάτι.

Ο πιο Απλός Τρόπος για να Διακοσμήσετε Ακόμα και την πιο Μικρή Κουζίνα

.

Διακοσμήστε την κουζίνα σας με φυτά με αυτές τις δημιουργικές ιδέες.

10 Λόγοι που οι Λευκές Κουζίνες Είναι και θα Παραμείνουν στο Επίκεντρο

.

Δείτε όλους τους λόγους που οι λευκές κουζίνες πρωταγωνιστούν σχεδόν σε όλα τα σπίτια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τα πιο Περίεργα Μέρη για να Βάλετε Ταπετσαρία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διώξτε τη Σκόνη σε Δευτερόλεπτα με Αυτό το Πανέξυπνο Κόλπο!